Meyve suyunun içinden çıkan yaratık

Çok güzel yazı yazmışsın insanlar kanser olsun hasta olsun ilaç satalım psikolojileri bozuldu sağlığa para harcasinlar adamlar öyle bir düzen kurmuşlar ki dünya kendi ellerinin içinde dönüyor.

Arkadaşlar kola meyve suyu filan açmayın çay ve ayrandan vaz geçmeyin bunlar hep yahudi oyunu yahudiler şuanda müslümanları gıda ile zehirlemeye devam ediyor hastalıklar ve kısırlıklar bunların basında geliyor bu mcdonalds pizza gibi hazır donmuş yiyeceklerden uzak durun

Bende şöyle bir örnek verim :D cs go oynuyorum hep karşımıza hack kullanıcısı geliyor o sıra [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] ile konuşuyorum ümit abi nolcak böyle hep hack geliyor karşımıza valve niye buna bir çağre bulmuyor dediğimde şunu dedi istese 5dk da çözer tüm hackleri etkisiz kılar ama yapmıyor çünkü insanlar hack kullansın banlansın yeni karakter alsın diye :D bildiğin tezgah cs al hack kullan banlan cs al :D izlediğim bir filmde de adamlar insanları hasta ediyorlardı ilaç alsınlar diye :D

Hergün cappy ya da dimes içen birisiyim bunu görünce kutuyu kesip bardağa dökerim herhalde. Sabahtan beri resmi inceliyorum hiç bir şeye benzemiyorda

Sıradan bir laftır; nasıl yapıldığını görsen içmezsin-yemezsin. Ama gerçektende öyle. Adanada portakal üreticisiyiz, soğuktan hasar görüp ağaçtan düşen ve satılmayacak portakalları üreticiler komisyonculara satıyor ve o komisyoncuların tartım yaptığı o geniş alan genel olarak çürük portakalla dolu kokusundanda durulmuyor. Daha sonra iş makinalarıyla o portakallar meyvesuyu yapılmak üzere tırlara yüklenip gönderiliyor. O rezil görüntüyü merak edenlere bir gün fotoğrafını çekip gönderebilirim, gerçekten iğrenç. Hazır meyve ve diğer gıda ürünlerini türü ne olursa olsun tüketmeyin onlarca kat daha sağlıklısını internetten tarifine vs bakarak bile evinizde kolayca yapabilirsiniz!

Aynen bildiğin kaplumbağa yavrusu, ne lan bu böyle? Troll de olabilir ama eleman böyle ortaya atıp Sağlık Bakanlığı'nı falan etiketlemişse doğrudur. Kötüleme amaçlıysa başı derdi girer zaten.

Geçtiğimiz senelerde bende twitter hesabımda buna benzer bir görüntü paylaşmıştım. Cappy ürünü idi oda sanırım. Bende başka birisinden görmüştüm bulabilirsem ekleyeceğim. Yediğimiz tavuklar bile hormonlu yemlerle büyütülüyor. Yumurtalarıda doğal olarak hormonlu oluyor. Yani gerçekten kötü bir zamandayız. Hadi biz neysede çocuklarımızı böyle şeylerden uzak tutmalıyız

Buna benzer bir şey daha olmuştu sanırım. Her gün meyve suyu içen birisiydim ama son 6 ayda 1 tane almışımdır belki de.

Zaten kendi yaptığınız taze sıkımlar bile sıkıntı. 10-15 portakalı tek bardakta içmek hiç iyi değilmiş. Direk meyve yemek iyi diyeceğim ama arkadaşların dediği gibi çürük çarıkları geliyor bize :)

Geçen ay cappy içerken aynı olay benim başımada gelmişti. Açıkta bozulmuştur sandım meğersem buymuş. O günden beri meyve suyu almadım bundan sonra hiç almam da..

Ülker in meyvesularında hiç böyle bir sorun olmusmu simdiye kdr acaba bilen varmı ? ülker saglam bir sirkettir de merak ettim.

harikaymış, daha önce hiç içmemiştim bundan sonra hep içerim.

Yaklaşık 2 yıldır ne Kola içiyorum ne Meyve Suyu ne de Meyveli Maden suyu veya vb. Hazır içecekler. İçmiyorum hiçbirini. :)

yaratıgın ıcınden cıkan meyvesuyu
cappy hayat verir

belki yaratık aromalıdır
hemen büyütüyorsunuz sizde :D :D :D :D
işlerini ne akdar iyi yapıyorlar
yaratık aroması yerine direk yaratıgı koymuşlar :D
prtakal parçaçıklı meyve suyundan da portakal parçaları çıkıyordu :D

Portakal kabuğu bu ya amma abartmışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri