Microsoft İnterneti Olmayan Windows kullanıcılarını Uzaktan Yönetebilir mi?

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar ben interneti olmayan bir pc ye microsoft ulaşamaz demiştim.

İnterneti olmayan bir bilgisayara microsoft şirketi elektirik prizinden sinyal göndererek uzaktan ulaşabilir mi? Yani interneti olmayan pc yi elektrik prizine takıp açtığı zaman uzaktan pc yi microsoft yönetebilir mi?

Soru saçma gelsede merak ettim.

Fişe takmasanız bile oksijen olan her yerden gaz alışverişi yoluyla kontrol edebilirler

Arkadaşlar dalga geçmeyin, bi makale okumuştum, depweb denen bi yerin üzerinden böyle birşeyin varlığından bahsediliyor, tam bilmiyorum ama sayılı bilim adamları kullanıyor böyle bir teknolojiyi diye bahsediyorlardı. Elektrik üzerinden iletişim halinde olduklarını yazıyordu, birbirleriyle böyle iletişim kurduklarını, gizlilik sağladıklarından bahsediyordu, tabi karşı taraftada aynı teknolojik sistem olması lazımmış. Tabi teori, ispatı yok.

Arkadaşlar dalga geçmeyin, bi makale okumuştum, depweb denen bi yerin üzerinden böyle birşeyin varlığından bahsediliyor, tam bilmiyorum ama sayılı bilim adamları kullanıyor böyle bir teknolojiyi diye bahsediyorlardı. Elektrik üzerinden iletişim halinde olduklarını yazıyordu, birbirleriyle böyle iletişim kurduklarını, gizlilik sağladıklarından bahsediyordu, tabi karşı taraftada aynı teknolojik sistem olması lazımmış. Tabi teori, ispatı yok.

muhtemelen sallama bir komplo teorisidir. deepweb filan da öyle "gizemli" bir yer değildir sanıldığı kadar. yani fbi bile giremiyor filan komik şeyler :)

böyle yüksek bir güçten (elektrik) bilgi aktarabilmek biraz hayalidir. lakin böyle bir teknoloji geliştirilirse harddisk kullanmaya bile gerek kalmaz. açarsın bilgisayarı dosyaya çift tıklarsın, doya buluttan iner ve şak diye açılır. keşke olsa! ama yok :)

muhtemelen sallama bir komplo teorisidir. deepweb filan da öyle "gizemli" bir yer değildir sanıldığı kadar. yani fbi bile giremiyor filan komik şeyler :)

böyle yüksek bir güçten (elektrik) bilgi aktarabilmek biraz hayalidir. lakin böyle bir teknoloji geliştirilirse harddisk kullanmaya bile gerek kalmaz. açarsın bilgisayarı dosyaya çift tıklarsın, doya buluttan iner ve şak diye açılır. keşke olsa! ama yok :)

Valla hocam ben okudum , dedim ya teori sadece : ) Gerçi nette her yazana inanmamak lazım, buda ayrı bir konu :D

küçükken ulan şu bilgisayar tarihi saati nasıl biliyor arkadaş derdim format atınca. :D Gizli kuvvetler bizi yönetiyor fikriyle yanıp tutuşurdum. :D

Bence olabilir, (lütfen dalga geçmeyin)

Konuyla pek alakası olmayabilir ama bir sohbette bu yabancıların uydu üzerinden öyle işler yaptığını söyleniyor.

Bunu neye dayanarak söylüyorum cübbeli hocamın bir sohbetinde kendisi bir kıssadan bahsediyordu. Yani eğer o dediği şey varsa buda neden olmasın :)

https://www.youtube.com/watch?v=vZZL_8Yy6zg

elektrik üzerinden internet zaten mevcut , ama klavyedeki herbir tuşun farklı bir frekansta dalga yaydığı zaten biliniyor , internet bağlı olmayan bilgisayarlara erişim mümkündür , araştırma yaparsanız zaten pek çok teknoloji olduğu görülebilir. Yanılmıyorsam cia bu şekilde iletişim sağlıyordu ve ne kadar gizli tutulmaya çalışılsa da deşifre olmuştu.

Kullandığımız işletim sistemleri zaten birer casus program , windowsun kullandığı ve değiştirilemez bir takım dosyalar vardır , mesela

lpt1 , com1 gibi klasor isimleri kullanılamıyor , deneyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=Ey_HsOEHxJA

bilgisayar bir ağa dahil olmadığı sürece müdahale edilemez hocam

internet değilde bir ağ üzerinden yönetir mesela internet olmasa bile büyük bir ağ kurar o ağ ya senin bilgisayarının girme emrini sisteme koymuştur saten o şekilde yapabilir. Hacker larında bu taktiği var mesela senin pc nete bağlı değil adam bir ağ kuruyor senin pc in de ona otomatik bağlanıyor ordan hackliyebiliyor kısacası internet değil ama ağ ya bağlı olması gerekir diye düşünüyorum.

Öyle birşey olsa internet ilk çıktığında askeri alanda kullanılmazdı.

elektrik üzerinden internet var evet ama uygun network adöptör ve uygun servis sağlayıcı lazım

TPLink_TL_PA251KIT_incelemesi_yorum_2.jpg

öyle direk elektrik hattından internet şimdilik hayal

ama imkansız demek yanlış olur.. malum teknoloji hızla ilerliyor..

yukarda verdiğim linkte 2. paragrafta konu ile ilgili bir açıklama var ,

"2) Çevrimdışı (Offline) faaliyetlerimiz bile tehdit altında. Der Spiegel'de yayımlanan bir haberde, ANT isimli bir NSA departmanının, radyo frekansı cihazını da içeren bir teknolojiye sahip olduğu, bu teknolojinin internete bağlı olmayan bilgisayarları gözetleyebildiği, hatta verileri manipüle edebildiği iddia ediliyordu. Bu haber ne doğrulandı ne de yalanlandı. Ancak sıkıntı yaratmaya yetecek bir manşet olduğu kesin. Öte yandan NSA gerçekten ne yaptığını açıklamadığı ANT adında bir birimi bünyesinde barındırıyor. "

Bence olabilir, (lütfen dalga geçmeyin)

Konuyla pek alakası olmayabilir ama bir sohbette bu yabancıların uydu üzerinden öyle işler yaptığını söyleniyor.

Bunu neye dayanarak söylüyorum cübbeli hocamın bir sohbetinde kendisi bir kıssadan bahsediyordu. Yani eğer o dediği şey varsa buda neden olmasın :)

https://www.youtube.com/watch?v=vZZL_8Yy6zg

bu nasıl oluyor eve nasıl giriyor anlaam veremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri