Milyon İzlenmiş Short Kanallarınız Alınır.

• Kullanıcı senss17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

senss17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Milyon izlenmiş short videolu kanallarınız alınır. Abonenin önemi yoktur
alış fiyatı 200-250 TL arasıdır. Şu para olur mu diye yazmayınız... Verebileceğim rakamlar bunlar.

Her kanalı almak zorunda değilim.

Kanallar kontrol edilir. daha sonra ödeme yapılır. ödeme genelde LTC olarak yapılır.
İletişim: Pm yada Skype:[email protected]

1 milyon için mi 200-250 tl arası yoksa 1 milyondan fazla örneğin 5 milyon içinde mi 200-250 tl arası hocam ?

hocama daha önce çok kanal verdim arkadaşımda satıyor aynı zamanda. Gayet güvenilir anlayışlı kendisi gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirisiniz.

1 milyon için mi 200-250 tl arası yoksa 1 milyondan fazla örneğin 5 milyon içinde mi 200-250 tl arası hocam ?

hocam en dusuk 1 milyon izlenmesi gerekli. 5 milyon veya 10 milyonda izlense aynı parayı ödüyorum

---------- Spam Engelliyici 21:17 ---------- Önceki Mesaj 21:16 ----------

hocama daha önce çok kanal verdim arkadaşımda satıyor aynı zamanda. Gayet güvenilir anlayışlı kendisi gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirisiniz.

evet. arkadaştan cok sayıda kanallar aldım. bır çoğunu hala kullanıyorum. kendisine teşekkur ederım. güvenilir satıcı

Hocam kesin almadan içerik paylaşımı kimse yapmak istemez ya

Arkadaşlar ticari konularda maalesef belli başlı prensipler vardır, bunları uygulamak zorundayız. "Baltalamak" diye tabir ettiğimiz TİCARİ HUSUSLARDA TİCARETE ZARAR VERECEK YAZILAR ceza sebebidir, ama ben kimseye ceza vermedim, sadece mesajları temizledim. Alınmasın kimse, kuralları uygulamak zorundayım.

Ek olarak kendi alım fiyatlarınızı ve şartlarınızı dilediğiniz gibi konu açarak belirtip ticaret yapabilirsiniz.

Metehan .seni seviyorum neyse adil yönet forumu ...Mustafa abim ve Nimet ablama selamlar...ben bu konuyu açan arkadaşa ve destekleyen herkese ayrı takıntılıyım...Emek hırsızlığı bizde kırmızı çizgi vessellam...hani engel :)

Metehan .seni seviyorum neyse adil yönet forumu ...Mustafa abim ve Nimet ablama selamlar...ben bu konuyu açan arkadaşa ve destekleyen herkese ayrı takıntılıyım...Emek hırsızlığı bizde kırmızı çizgi vessellam...hani engel :)

hocam sözlerine dıkkat et. sen kım oluyorsunda bana emek hırsızı dıyorsun. seviyemı korudum ama yeter artık. yıllardır yaptığım iş belli ödediğim rakamlar belli. git bak işine. burada boş konuşacağına kendi konunu aç yaz oraya rakamlarını bak dalgana. beyinsiz insanlarla ugrasmaya nıyetım yok.

Short videolardan bonus para kazanma Türkiye'ye açık olduğu için kimsenin satacağını sanmıyorum bu fiyata

Short videolardan bonus para kazanma Türkiye'ye açık olduğu için kimsenin satacağını sanmıyorum bu fiyata

evet hocam bende dun ogrendım bı arkadas sayesınde oyle bır sey oldugunun. ben farklı sektorde kullanıyorum. ama o bonus işinide en kısa sürede araştıracağım. tskler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri