Milyondolarlar kazandıracak özgün video fikri içerde !!!

böyle bir şeyi türkiyede yapan adamın malum bölgesine 18lik inşaat çivisini çakarlar

Bu kadar kasmanıza gerek yok imkansız olan durumlara girmenize onun bunun poposunu yalamanızada gerek yok özgün olmak için, bence çok kafaya takıyorsunuz, yapmakdan eğlendiğin şeyi yap bu yeterli, bizim kültürümüzde yokki böyle her anımı kameraya alıyim adamlar çocuk doğarken ameliyathaneye giriyor çocuğunun doğum anını görüntülemek için çocuğun ilk gördüğü şey kamera böyle doğan çocuklardan ne beklersinizki ayrıyeten yokluk içinde büyümenin ne demek olduğunu bilmiyorlar Amerika Miami de Ultra Music Festival yapılırken adam kayda almış oraya gidenler 3 günlük gece gündüz eğlenmeye 30 bin dolar veriyor, sınır olmayan yerlerde yapılan şeyler bunlar, Türkiyede anca kendi poponu karışlarsın bu şekilde özgün olmak için güldürmeyin beni yahu..

Adama bak youtubedan o kadar para kazanmış ki özgün video malzemesi olarak sokaktaki insanları 20 dolara kiralıyor. Vay be...

önce dayak yersin bunu türkiyede yaparken... sonra dayak videonu youtube'a koyarak milyonlar kazanabilirsin evet :) bence dene!

ulan bu videoyu bizden biri yapsa ki yapamaz.... kesınlıkle topluluk ıhtarından kanal kapanır :D %100 cinsel obje diye kanalkapanır... bu kanal nasıl kapanmamış şimdi ? hayret verici durum

arkadaşlar 3.07 yi açın durum belli .Türkiye'de kazasız belasız bu tarz video çekmek isteyenler.Tavsiyelerim :)

Önce bulunduğunuz şehirin sanayi yakınlarına gidip 30 liradan 4 kız bulacak 120 lira tutar. milyonlar olmasada milyarlar kazandırır :) ama kazanacağınız paraya ne kadar helal diyebilirsiniz orasını siz düşünün. Bence özenmeyin :)

Bunu bizim ülkemizde para kazanmak için yapmazlar hatta yeterki para verelimde yapabilelim derler :) Ayrıca bu ülkeden böyle bir video çektiniz hadi kazandınız diyelim kazandıklarınız ancak hastane masraflarınıza yeter :) Bence kazançlı bir yöntem değil buralar için :)

Bir sene önce izlemiştim videoyu hatırladım ve 2dk dır ne yazsam diye düşünüyorum birşy bulamadım, videoyu paylaşan kişi seni milyon dolarlık fikirlerinle Allaha havale ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri