Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah acil şifaler versin öncelikle elimizden geleni yapamaya elbette bizde çalıştık
Lakin konu daki bazı mesajlar cok garibime gitti normalde Allah rızası için yada bir başkası için yardım yapılıyorsa bunu ortalıkda bas bas bağırmak biz türk örf ve adetlerine yakışmaz
Not. Normalde bu konuya girip mesaj atma taraftarı değildim çünkü ben elimden geleni yaptım duamı ettim . Ama böyle bir konuda da bile böyle boş mesaj atan arkadaşlara dayanamadım
bak bilader, daha önce yanıtladık tekrar yanıtlıyoruz. neyin ne olduğunu biz de en az sizler kadar biliyoruz kafanızı yormayın siz.
" dostum bu mantıktan gidersek bu konu uplanmazdı bile. biz de biliyoruz emin ol neyin nasıl olması gerektiğini ama ortada bir " can " varsa, kaideler istisnaya uğrar. bağışını yapan bu konuya yazsın ki hem konu uplansın hem geri duran kişiler için teşvik oluştursun. "
sabrına hayranım![]()
Benim yerime havale geçebilecek varsa paypaldan atabilirim belli bi miktar
görüşüne saygı duyarım dostum lakin bir daha bilader diye hitap edersen canını sıkarım haberin olsun babamın oğlu bana bilader diye hitap edemez...bak bilader, daha önce yanıtladık tekrar yanıtlıyoruz. neyin ne olduğunu biz de en az sizler kadar biliyoruz kafanızı yormayın siz.
" dostum bu mantıktan gidersek bu konu uplanmazdı bile. biz de biliyoruz emin ol neyin nasıl olması gerektiğini ama ortada bir " can " varsa, kaideler istisnaya uğrar. bağışını yapan bu konuya yazsın ki hem konu uplansın hem geri duran kişiler için teşvik oluştursun. "
görüşüne saygı duyarım dostum lakin bir daha bilader diye hitap edersen canını sıkarım haberin olsun babamın oğlu bana bilader diye hitap edemez...
Konu sahibi olarak konuyu istediğin kadar uplamana eminim hiç bir yönetici ses çıkartmaz ama senin konuda nerde bu para kazanan arkadaşlar demen hem kendi seviyeni düşürür hemde onları zan altında bırakır sanane dostum isteyen istediği yardımı arka planda kalarak yapar senin bu arkadaşlara bak okadar para kazanıyorlar bir yardım yapamıyorlar işte bu kadar karaktersiz haysiyet insan bunlar damgasını yapıştırma lüksün yok o
Neyse cok hassas bir konuda tartışmak istemiyorum
Allah acil şifalar versin küçük kardeşimize
konu yukarda kalsın
Toplamda 4 haneli bir meblag çıkardık arkadaslarımda sağolsun yardımlarını esirgemeyecektir..
Allah herkesin yardımını kabul eylesın.. Acil sifalar versin
Konu takipteyim
---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------
alıntı eksisozluk
arkadaşlar damla bebeğin ailesi ile görüşüldü. bir yanlış anlaşılma var. önce onu düzeltelim. toplanması gereken meblağ 8500 tl değil. o meblağ valiliğin kampanya başlatılması ve bağış karşılığı verilecek makbuzların basılma değeri ile ilgili belirlediği bir tutarmış.
aile henüz hastane tarafından net tutarın belirtilmediğini, ne desek yanlış olacağını, amma velakin bu tutardan da kesinlikle az olmayacağını belirtti.
aile asgari ücretle geçinmekte. hastalığın boyutu büyüyünce ve zamana yayıldıkça bu tutarın çok üstünde harcamalar yapmışlar ve hiç istemeseler de dışarıdan destek bekler duruma gelmişler.
aile istanbul harici bir ilde ikamet ediyor. tedavi, bulunduğu ilde yapılabilecek durumda olmadığı için mecburen sürekli istanbul'a gidip gelmek zorunda kalıyorlar ki bu da önemli bir gider görünüyor.
biz şimdilik elimizden geleni yapmaya çalışalım ve gündemde tutalım. somut bilgileri yakında vereceğim.
allah şifa versin arkadaslar facebook tweter felan yayalım
Allah Şifalar Versin Kız Aynı Kızıma Benziyor Adlarıda Aynı Çok Etkilendim Gözlerim Doldu İnşallah Şu Ödemeleri Sorunsuzca Alırızda Bizimde Bir Katkımız Dokunur Bu Küçük Meleğe
Şu Forumdaki Herkez 50 tl Verse Bu Meleğin Tüm Masraflarını Fazlası İle Karşılayabileceğimiz Kanısındayım Hadi Arkadaşlar Şu Küçük Meleğe Biraz Destek Olalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.