Mining İşine Yatırım Yapmak istyen

W
  • Kullanıcı WebmoneyBozum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin
W

WebmoneyBozum

Guest
Merhaba bu forumdaki 2. ve son konum muhtelemen ^^

https://www.ytpara.com/youtube-alisveris/117848-amazon-aws-satilir.html

bu konuda birçok arkadaşa amazon aws sağladım yöneticiye kadar (referanslarım var )ancak artık satış yapmıyorum ben kazımını yapıyordum sadece.

Uzatmadan konuya gireyim.

Bitcoin mining işini buyutmek istiyorum.ve birde ytparada ki arkadaş ufaktan kazansın diye böyle birşey yapmak istedim.

Sistem şu bana ufak bir ücret veriyorsunuz ve ben bunu bitcoin mining işinde işletiyorum.

Kazanç payı?
verdiğinin paranın %10 u kadarını hergun size geri yatırıyorum ornegin.

100 tl verdiniz. hergun size 10 tl yatıracağım enpara veya diğer banka hesabınıza min. 1 ay boyunca da garanti veriyorum bunun bu şekilde olacagına.

Benim kazancım ne oluyor ?
Paranızı işletirken kazanıyorum bunun birkısmı size bir kısmı bana oluyor.

yalnız 2 veya 3 arkadaşla calısacağım şuanda max bana işletmem için verilebilecke para 200 tl dir kişi başı.
bu kural katıdır cok zamanım yok 2 veya 3 kişi olur max.

teşekkürler.

forumdan 1 arkadaş ilede anlaştım.

sorusu olanda skype kleyeebilir.

Multi [MENTION=60328]herromerro[/MENTION] [MENTION=9779]Yigit[/MENTION]

Üye daha önce dolandırıcılıktan banlandı. İş yapanların bilgisine

Çocuk konuyu açarken banlancağı içine doğmuş resmen. Böyle satış konusu mu olur.

son konum yazmış zaten gelecek planları tutar bunun :D

Forum ahalisine sesleniyorum, bu tarz konular açan kişilerde, özellikle ticaret (alış veriş) yaparken dikkat edeceğiniz husus bu kişilerin forumdaki mesaj sayılarına bakmanızı öneririm.

Forum ahalisine sesleniyorum, bu tarz konular açan kişilerde, özellikle ticaret (alış veriş) yaparken dikkat edeceğiniz husus bu kişilerin forumdaki mesaj sayılarına bakmanızı öneririm.

Ben bu söylediğinize katılmıyorum hocam benimde mesaj sayım az olabilir ama ticaret ahlakımın buna göre değerlendirilmesini istemem şahsen.

Adam tam bir kahin çıktı Rıza Baba.
:D

Galiba kazım sırasında maden ocağı çökmüş : )) Kazım işleri madende yarım kalmış

Umarım can kaybı olmaz .) ... Geçmiş olsun diyorum göçün altında kalan emekçi arkadaş var isede.

Valla yeri değil ancak vpsden minnig yapınca ilk başlarda hız 30-40 h/s lerde ama aradan 30 dk geçince 2-3 h/s düşüyor bunu nasıl yapıyorsunuzyani hızın dusmemesini biri lütfen anlatıversin

Valla yeri değil ancak vpsden minnig yapınca ilk başlarda hız 30-40 h/s lerde ama aradan 30 dk geçince 2-3 h/s düşüyor bunu nasıl yapıyorsunuzyani hızın dusmemesini biri lütfen anlatıversin

Benim anladığım kadarı ile 1cpu olmasından kaynaklı. 8Cpu sistemde denemiştim. Kullanılan miner ne olursa olsun 1 cpu boşta bırakıyor.8 cpu varsa 7 tane kullanıyor kalan 1 tane sisteme veriyor. Tek cpu ile mining yapınca sistemle ortak kullandığından sonradan gücü düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri