Mizahi Belgeseller Kanalı - Bilgi Şehri (Güncel)

• Kullanıcı BilgiSehri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel kanal yapmışsınız hocam,tebrikler?Mikrofon hangi marka?

Daha önce görmemiştim konuyu gayet başarılı, umarım daha iyi yerlere gelirsin !

bu kanal çok güzel yerlere gelicek bunu hissediyorum :)

bendede haftalık video izlenimi 10m üzeri olan bir video sayfası var bende yakına özgüne adım atmayı planlıyorum ama bu arkadas kadar kaliteli is çıkarabilir miyim bilemiyorum :)

bu kanal çok güzel yerlere gelicek bunu hissediyorum :)

bendede haftalık video izlenimi 10m üzeri olan bir video sayfası var bende yakına özgüne adım atmayı planlıyorum ama bu arkadas kadar kaliteli is çıkarabilir miyim bilemiyorum :)

Neden çıkaramayasınız hocam, arkanızda nimet gibi bir sayfa var. İnşallah sizde iyi yerlere geleceksiniz =) Teşekkürler.

Daha önce görmemiştim konuyu gayet başarılı, umarım daha iyi yerlere gelirsin !

Teşekkür ederim hocam iyi dileklerin için =)

Kanalınızı ilk günden beri takip ediyorum format değiştirmenizle beraber kanal daha bir güzel oldu :D
Ayrıca tespit :D :D EFSANE

B2D9BD.png

10numara olmus hocam herzamanki gibi musluk reise koptum ibretlik tespit olmus :D

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam videolarınızı izlerken acayip ciddi bi sesiniz var anlatırken böyle herşeyi normal anlatcak gibi geliyo arada espri yapınca istemsizce gülüyorum :D böyle devam

Yav hocam ilk günlerinden beri izliyorum kendi kanalım gibi seviniyorum sen büyüyünce vallahi :) özeniyorum da baya, bi gün özgün açarsam beraber bişeyler yapalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri