Seni her gördüğümde iyi ki davetiye atmışım diyorum , başarılarının devamını dilerim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10numara olmus hocam herzamanki gibi musluk reise koptum ibretlik tespit olmus
GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam videolarınızı izlerken acayip ciddi bi sesiniz var anlatırken böyle herşeyi normal anlatcak gibi geliyo arada espri yapınca istemsizce gülüyorumböyle devam
Yav hocam ilk günlerinden beri izliyorum kendi kanalım gibi seviniyorum sen büyüyünce vallahiözeniyorum da baya, bi gün özgün açarsam beraber bişeyler yapalım
![]()
Seni her gördüğümde iyi ki davetiye atmışım diyorum , başarılarının devamını dilerim![]()
başarılarının devamını diliyorum hocam
İlk postta tüm videolarınızı paylaşmadığınız için teşekkürler hocam. Diğer başlıklara tıklamaya korkuyor insan tüm videolar yüklenirken tarayıcı kasıyor.
Kanalınız ilk açıldığı günlerde ilk eleştiri yapanlardan biriydim bende. Şimdi gerçekten kalite kokuyor her şey. Maşallah, bol şans diyelim.
Esprilerin birçoğu arkadaş arasında yaptığım esprilerden izledikçe daha da mutlu oluyorum yaHocam var ya gerçekten seviyorum seni ya
En sevdiğim youtuber olabilirsin hatta
Girişler, ses vs bana göre harika; baya zevk alarak izliyorum
Enişte belgeselindeyim şuan
Senin yüzünden özgün açıcam en sonundaSevdirdin bana bu işi
![]()
Ablacım şu niggalara bi bakın nedir ya
Bayat malları çocuklara kanıktıran bakkal nedir abisenle bi ara bi tanışalım hocam ya
bizim arkadaş grubuna çok benziyosun iyi aanlaşırız senle muhtemelen
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.