MN Partner Hazır 75 Videolu Kanallar. Garantili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pm attım inş dönüş yapılır

Benimde aldığım kanal ( Pazartesi teslim aldım ) 500 küsür görüntülenme kazanç : 0.25 $
Mesaj kutusu dolu olduğu için buraya yazayım . skype dan zaten cevap alamıyorum pek

kanal içerikli neler olacak. bunla ilgili bilgi alabilir miyim ?

artık bu kişinin banlanmasını talep ediyorum.
açıkcası şikayet konusu açıp konuşmaları vs yazmaya bile değmez..

ama 3-5 gün sonra dönüp yalandan bahanelerle miğdemizi bulandırmasından yana değilim !!

yetkili kişiler kişi ile iletişime geçebilirlerse görüşsünler yoksa hesabın banlanmasından ve bu konununda kilitlenmesinden yanayım.

NOT: skypeden yazmama rağmen en ufak bir geri dönüş olmadı.. bu konu artık satış sorunu değil saygısızlıktır..

EDİT: alışverişi sorunlu olan arkadaşlar, lütfen itrader vermeyi unutmayın...

Son düzenleme:
20 gün olmuş ben de sipariş vereli, unutmuşum bile valla sen yazmasan :D

Reis o 3 tane vardı ya, teslim edeceğin. Heh onun yanında 1 tanede bu kanaldan ekle

Edit : Abimiz 10 numara güvenilir, sözünün eridir.Gönül rahatlığı ile alışveriş yapılabilir.
Hocam ne yalan söyliyim sizin yorumunuzu gördükden sonra almaya karar verdim bende . 0.54 $ kazandım manyak para 3-5 bmw almayı planlıyorum :D

Beyler kanallarin kazandirip kazandirmayacagi bir yana (biri kazandirmaz oburu kazandirir) Acaba size verdigi kanallari takip etmedigi nereden belli ??
Nedenmi bu kaniya vardim ? Arkadasa zamaninda benim rec'ten basvurup bos kanal acmasini istemistim.(sadece benim icin). Ama o sekilde fazla bir kazancinin olmayacagini soyleyip reddetmisti.(rec'e %10 gidiyor ).Biliyorsunuz ki Kendi rec' inden basvurulup acilan kanallar kolaylikla takip edilebilir .

Döner dedim ama dönmedi, ayıp ettin abi..

hocam her satış konusu açanın kefili oluyorsun bu adam şöyle iş yapıyor bu adam böyle satış yapıyor bu adam işini yapıyor diyip duruyorsun , biraz daha dikkatli ol lütfen bu işlere para yatıranlar var artık paralarını alabilicek muattab olacabiliceği birileri karşılarında olmazsa sana sararlar, sakın seni rencide edicek birşey yazdığımı düşünme sadece ufak bir uyarı

Arkadaşlar Uğraşamayanlar için hazır Music Nation partner kanallar hazırlıyorum.

Kanallar MN partnere sokulmuş ve içerisine 75 video atılmış şekilde teslim edilecek.

Kanalların kazanması garantili olacak. Bu garanti nasıl olacak peki ?

Teslim ettiğim kanallar eğer 10 gün sonunda izlenimleri kazançları kötüyse 10 gün sonra yeni videolar yükleyeceğim. Sonra 10 gün daha bekleyip halen düzelmemişse tekrar yeni videolar ekleyeceğim.

Bir ay sonunda kanal için verdiğiniz ücretin 3 katını kazanmamışsa kanalı geri iade alacağım.

Kanallarınız siparişi verdikten sonra en geç 24 saat içinde teslim edilecek.

Aşağıdaki konu referansımdır.

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/51381-mn-partner-kanal-50-video-yuklu-3-tl.html

Kanal ücreti 10 Tl olacak.

Ödemeler. Paypal, Enpara ve İş Bankası

hocam mesaj kutunuz dolu bana 5 adet MN Kanal lazım pm attın paypalnzı

Arkadaşlar herkese merhaba.

Özel sorunlarım yüzünden bir iki arkadaşın kanalını teslim edemedim. Tabiki bu kimseyi bağlamaz. Sonuçta söz verip teslim yapamadım. Bu güne kadar Allaha şükür aileme bir kuruş haram para yedirmedim. Sadece bir arkadaş biraz ağır yazmış konuda üzüldüm açıkcası.

Teslim etmediğim kanalların hepsini yarın akşam teslim ediyorum. Ama kanalını teslim edemediğim arkadaşlar para iadeside istemek haklarıdır.

Gecikmeler ve ilgilemediğim çin tüm arkadaşlardan özür dilerim.

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

tamam hocam ben konuya hiç bakmadım uyardığınız için teşekkürler

Bir sürü arkadaş mağdur demişsiniz. Evet gerçekden bir iki arkadaşı mağdur ettim ama bir sürü biraz fazla kaçmış. Yukarıda yazdığım gibi isteyene kanalını isteye para iadesi yapacağım.

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

hocam her satış konusu açanın kefili oluyorsun bu adam şöyle iş yapıyor bu adam böyle satış yapıyor bu adam işini yapıyor diyip duruyorsun , biraz daha dikkatli ol lütfen bu işlere para yatıranlar var artık paralarını alabilicek muattab olacabiliceği birileri karşılarında olmazsa sana sararlar, sakın seni rencide edicek birşey yazdığımı düşünme sadece ufak bir uyarı

Daha önceki işlerimden dolayı Mexis sağolsun kefil oluyor. Geçici olarak bir iki arkadaş mağduriyet yaşadı. Telafi edeceğim 2 günde.

Arkadaşlar herkese merhaba.

Özel sorunlarım yüzünden bir iki arkadaşın kanalını teslim edemedim. Tabiki bu kimseyi bağlamaz. Sonuçta söz verip teslim yapamadım. Bu güne kadar Allaha şükür aileme bir kuruş haram para yedirmedim. Sadece bir arkadaş biraz ağır yazmış konuda üzüldüm açıkcası.

Teslim etmediğim kanalların hepsini yarın akşam teslim ediyorum. Ama kanalını teslim edemediğim arkadaşlar para iadeside istemek haklarıdır.

Gecikmeler ve ilgilemediğim çin tüm arkadaşlardan özür dilerim.

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Bir sürü arkadaş mağdur demişsiniz. Evet gerçekden bir iki arkadaşı mağdur ettim ama bir sürü biraz fazla kaçmış. Yukarıda yazdığım gibi isteyene kanalını isteye para iadesi yapacağım.

Hocam mesaj kutunuz dolu özelden belirtmiştim daha önce,kanallar hiçbirşekilde kazanç getirmiyor ilk başta iyi gibiydi ama öyle kaldı ve ilgilenmediniz,hiç memnun değilim 40 lira çöp oldu belirteyim.

Pm attım inş dönüş yapılır

Benimde aldığım kanal ( Pazartesi teslim aldım ) 500 küsür görüntülenme kazanç : 0.25 $
Mesaj kutusu dolu olduğu için buraya yazayım . skype dan zaten cevap alamıyorum pek

Kanalları takip ediyorum. Ay dolmadan gerekli yüklemeleri yaparak. Yada ek kanal hediye ederek tahhaüt ettim rakkamı yakalayacağım.

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

artık bu kişinin banlanmasını talep ediyorum.
açıkcası şikayet konusu açıp konuşmaları vs yazmaya bile değmez..

ama 3-5 gün sonra dönüp yalandan bahanelerle miğdemizi bulandırmasından yana değilim !!

yetkili kişiler kişi ile iletişime geçebilirlerse görüşsünler yoksa hesabın banlanmasından ve bu konununda kilitlenmesinden yanayım.

NOT: skypeden yazmama rağmen en ufak bir geri dönüş olmadı.. bu konu artık satış sorunu değil saygısızlıktır..

EDİT: alışverişi sorunlu olan arkadaşlar, lütfen itrader vermeyi unutmayın...

Söyledklerinde haklısın ama mide bulandırma falan biraz ağır olmuş. Kime ne söz verdiysem yerine getireceğim.

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:49 ----------

Hocam ne yalan söyliyim sizin yorumunuzu gördükden sonra almaya karar verdim bende . 0.54 $ kazandım manyak para 3-5 bmw almayı planlıyorum :D

Arkadaşım konuda yazdığım gibi kazanmayan izlenim almayan kanallara yeni yüklemeler yapacağımı söyledim. 100 den fazla kanal sattım. %60 i 15 günde söylediğim rakkama ulaştı. Ulaşamayanlarıda bu hafta ek yükleme yaparak gereken yere getireceğim.

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------

Arkadaşlar merak etmeyin ümit abi gelir konuyu halleder sağlık sorunları vardı ondan uzayabilir. sıkıntı yok

Allah razı olsun kardeşim. Bana her türlü referans oldun. Mahçup etmeyeceğim seni :)

---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Hocam mesaj kutunuz dolu özelden belirtmiştim daha önce,kanallar hiçbirşekilde kazanç getirmiyor ilk başta iyi gibiydi ama öyle kaldı ve ilgilenmediniz,hiç memnun değilim 40 lira çöp oldu belirteyim.

Özel sorunlarım nedeniyle PC başında olamadım. Ama merak etmeyin gereken müdehaleyi yaparak söz verdiğim şekilde kanalları güncelleyeceğim. 40 TL niz çöp olmaz. Ay sonunda görceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri