MN Partnerlikten Ayrılmak

• Kullanıcı mrtlsatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

mrtlsatan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, Ustanetwork MN partner bir kanlım var ve kanal 10 gün önce bağlandı partnere. Elimdeki boş kanalları ustanetworke taşımıştım ve hepsi freedom fakat şansa bakki içinden bir kanal MN ve o kanalda tuttu son üç günlük kaçanç 4$ - 8$ - 14$ şeklinde artıyor her geçen günde abone çoğalıyor ve videolar henüz bir haftalık. Forumda gördüğüm üzere MN kazanç çoğalınca bloke koyuluyor alamıyoruz şeklinde yazılar okudum ve dün Ustanetwork'e mesaj attım fakat kendisi sanırım yoğun henüz dönüş yapmadı ben de zaman kaybetmeden sizlere danışayım dedim.

Sorum şu ; kanalı bağlayalı henüz 10 gün olmuş ve yanlış bilmiyorsam bazı partnerlerden belirli gün sayısı geçmeden çıkış yapabiliyoruz. Mn'den kanalımı daha fazla zaman geçmeden çıkartabilme şansım nedir konuyla ilgili tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa çok memnun olurum. Teşekkür ederim iyi forumlar bol kazançlar.

http://www.ytpara.com/medya-network...rilma-videolu-anlatim-usta-medya-network.html
Aradığımda bu konuyu buldum fakat video patlamış olduğu için yardımcı olmadı. Bunun dışında da başka bir konu bulamadım.

Son düzenleme:
Yapamazsın o kadar kazançta bloke koymaz kanalın kapanmadığı sürece paranı alırsın.

benimde bir tane kanalım mn de ve günde 20 $gibi bir şey bırakıyor en az günlük
paramı alıyorum sıkıntı yok sadece kanalın kapanmasın yeter bakmayın milletin yazdıklarına ondan bundan duyma sözlerle konusuyorlar sorsanız mn de kanalı bile yoktur boşa konusurlar işte ;) rahat olun hocam alırsınız paranızı

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için kanal katagori ingilizce dizi ve 15 video var telif falan gelirse (ki sanmıyorum) videoları gizleyip bir intro koyup yeni kanalım şudur diyip adsenseye bağlamayı düşünüyorum orada ne bıraksa kardır herhalde :) Hepinize iyi forumlar bol kazançlar.

Kanal kapandıysa, telif varsa veya dünya engeli v.s bu tarz şeyler varsa kanalda ödeme alamayanlar ben ödeme alamadım demesi insanları yanlış yönlendirmek oluyor. Kanal kapandıysa telif varsa ödeme alamadıysanız bence hiç bir hakkınız yok birşey demek için

partnerlerden çıkmak okadar kolaymı hadi çıktın adsense bağlasan tüm videolar ünleme düşer kazancında çok değil ben 150$ geçtim günlük kapandı kanal ödemesi boşa gitti tabi partnerden çıkmak senin zararına olur 1 tl dahi kazanamazsın ünlem düşerse videoların dua et kanal kapanmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri