azat_usta
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.ustanetwork.com
Hocam cevabın için teşekkür ederim. Ancak ödemenin yapıldığı konusunda kesinlikle katılmıyorum size.
- 3-4 ay aynı banka hesabına ödeme yaptılar ve sorunsuz geldi. Herhangi bir değişiklik yapmadığım halde bu ay para neden gelmesin?
- Bankayla defalarca görüştüm. Aklınıza gelecek her şekilde sordum. Şubeye gidemiyorum çünkü enpara hesabım kayıtlı, haliyle şubesi yok. Her türlü desteği telefonla veren bu adamların bekleyen havaleyi defalarca görememesi ihtimali benim gözümde sıfır. Ayrıca birden fazla arkadaş bu sorunu yaşıyor ve hepsinin enpara olmadığını biliyorum. Banka sorun çıkarıyor desek, her banka aynı sorunu mu yaşatıyor bize? Bu ay böyle bir sorun yaşadım, daha sonra bankayla bu sorunu çözebildim diyen bir arkadaş varsa da buyursun, bilelim.
- Ödeme yapan bir firma, 20 gündür ısrarla istememe rağmen neden bir kanıt sunamaz ? Banka defalarca kanıt sunduğu halde..
Bana göre bu adamların övülecek bir yanı yok. %99 bu paraların ödenmediğini ve üstüne yatıldığını düşünüyorum.
Ekran resmi derken tam olarak neyi istediğinizi yazarsanız ben koyarım resimleri. Ayrıca tl/dolar hesabı sorunu olduğunu düşünmüyorum ilk defa gelecek ödemeler değil bunlar. En azından benimki öyle değil. Herhangi bir değişiklik yapmadığım halde bu ay neden böyle bir sorun olsun ben anlayamıyorum açıkçası
kendileriyle görüştüğünüzde joe yi isteyin özellikle o size gerekli bilgileri net verir. Ayrıca sistemde ödeme yollanmışsa şuanda almayan duymadım evet mn sıkıntılı bir partner övmüyorum yada savunmuorum sadece bir bayiyim ve denk gelmedim. Bu sorunu bayisi olduğunuz partnerle görüştünüzü hocam. Banka şubesine gitmeniz mümünse oraya gidin bu aralar bir çok banka yeni personel alımı yaptı ve bi çoğu bu bekleyen havale meselesini bilmiyor. Nerden biliyorsun derseniz benimde başıma geldi gitim adam yok diyor en son zorlaım detaylı bakın adıma havale değil banka hesap numarama havale gönderildi ancak hesap dolar hesabı olmadığı için beklemede olabilir dediğimde başka personele sordu ve yönlendirilmeyle bekleyen para olduğunu gördü