Mesajım bulunsun sabah bakacam
mesajım bulunsun
mesajım bulunmasın
Bi göz atalım ayık kafayla.
Üye oldum bakalım. aklımda 2-3 uygulama var. İnşallah kazanırız
İnşallah hayırlısı olur
uygulama üretip mağazaya yükleyip indirmeyi sağlatınca işlem tamam mı? reklam vs vs otomatik mi çıkacak uygulamada
Tools kısmından para kazanmayı aktifleştirmek yeterli.
Hayırlı olsun hocamİlk uygulamamı birazdan paylaşırım![]()
Yakında eklenecek hocamsitenin birde türkçe dili olaymış ama inceleyeceğim en kısa zamanda şuan uyku zamanıhayırlı olsun
Eminim 1 haftaya kalmadan çoğu arkadaş işin piri olacak
Buyurun basit bir müzik dinleme uygulaması
İndirmek İsteyen Olursa
Ücretsiz Müzik Dinle App Android, iPhone, Windows Phone
qr code
![]()
Başlangıç için harika bir uygulama
1 hafta içinde sistemi çözüp harika uygulamalar yapacağınızdan şüphem yokbenlee App Android, iPhone, Windows Phone
bende yaptım galiba fotoğraf çekmeyle ilgili bişitam çözemedim ama
Ödeme konusundan hiç bir sıkıntı yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz.Bir suredir bu konu hakkında ne yapabilirim diye düşünüyordum. Sizinle çalışmak isterim tabiki de. Lakin bu YouTube adsense banlanmalari ve son quiz vurgunundan sonra kazanc oldugu takdirde ödemelerin yapilmasi ile ilgili tereddutlerim var. Ödeme konusunu biraz daha ayrıntılı açabilir misiniz? Kazanılan paranın odenmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu? @Mobincube
Kesinlikle 1 kuruşunuz bile bizde kalmayacak.
Quiz vurgunu ve adsense vurgunlarına gelirsek de;sizin de bildiğiniz üzere spam yasal olmadığı için paramızı alsalar bile hiç birşekilde hakkımızı savunamıyorduk.Bunu bildikleri için de 5-6 aylık kazancımıza el koydular.Mobil uygulama sektöründe ise google ile doğrudan değil sadece aracı olarak kullanıyoruz.Ödemeleri bize başka reklam firmaları gönderiyor.(Yüksek hitli uygulamalarda CPM yüksek olsun diye admob reklamları çıkıyor. Bunun da bir sıkıntı yaratması çok zor.)Biz de ödemeleri size en kısa sürede ulaştırıyoruz.
herşey güzel hoş görünüyorda kaliteli özgün uygulamalar ve dikkat çekecek uygulamalar yapmak gerekiyor galiba ve bu şahsen benim için çok zor görünüyor ilk aşamada
Şunu belirtmek istiyorum.Play storede spam da yapabilirsiniz.Ama sistemin algoritması çok sağlam olması işleri güçleştiriyor.Bu yüzden size özen vererek uygulamalar üretmenizi tavsiye ediyorum.Böylece hem ömürlük kazanç elde edeceksiniz hem de kafanız çok rahat edecektir.
Bu arada size tavsiyem Play storeda ve Mobincube storeda ufak bir araştıma yapmalısınız.Böylece kafanızda başlangıç için fikir oluşacaktır.