Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
Mesajım bulunsun sabah bakacam

mesajım bulunsun

mesajım bulunmasın

Bi göz atalım ayık kafayla.

Üye oldum bakalım. aklımda 2-3 uygulama var. İnşallah kazanırız

İnşallah hayırlısı olur :)

uygulama üretip mağazaya yükleyip indirmeyi sağlatınca işlem tamam mı? reklam vs vs otomatik mi çıkacak uygulamada

Tools kısmından para kazanmayı aktifleştirmek yeterli.

İlk uygulamamı birazdan paylaşırım :)
Hayırlı olsun hocam :)
sitenin birde türkçe dili olaymış ama inceleyeceğim en kısa zamanda şuan uyku zamanı :) hayırlı olsun
Yakında eklenecek hocam :) Normal internet kullanıcıları için ilk aşama sıkıntılı olabiliyor.Ama geçmişinde bu tür işler yapanlar avantajlı oluyor.Çoğu platformda google aynı mantıkta işler yürüttüğü için uyum çok daha kolay :)
Eminim 1 haftaya kalmadan çoğu arkadaş işin piri olacak :D

Buyurun basit bir müzik dinleme uygulaması :)

İndirmek İsteyen Olursa
Ücretsiz Müzik Dinle App Android, iPhone, Windows Phone
qr code
getQR.php

Başlangıç için harika bir uygulama :)

benlee App Android, iPhone, Windows Phone
bende yaptım galiba fotoğraf çekmeyle ilgili bişi :D tam çözemedim ama
1 hafta içinde sistemi çözüp harika uygulamalar yapacağınızdan şüphem yok :)

Bir suredir bu konu hakkında ne yapabilirim diye düşünüyordum. Sizinle çalışmak isterim tabiki de. Lakin bu YouTube adsense banlanmalari ve son quiz vurgunundan sonra kazanc oldugu takdirde ödemelerin yapilmasi ile ilgili tereddutlerim var. Ödeme konusunu biraz daha ayrıntılı açabilir misiniz? Kazanılan paranın odenmemesi gibi bir durum söz konusu olur mu? @Mobincube
Ödeme konusundan hiç bir sıkıntı yaşamayacağınıza emin olabilirsiniz.
Kesinlikle 1 kuruşunuz bile bizde kalmayacak.

Quiz vurgunu ve adsense vurgunlarına gelirsek de;sizin de bildiğiniz üzere spam yasal olmadığı için paramızı alsalar bile hiç birşekilde hakkımızı savunamıyorduk.Bunu bildikleri için de 5-6 aylık kazancımıza el koydular.Mobil uygulama sektöründe ise google ile doğrudan değil sadece aracı olarak kullanıyoruz.Ödemeleri bize başka reklam firmaları gönderiyor.(Yüksek hitli uygulamalarda CPM yüksek olsun diye admob reklamları çıkıyor. Bunun da bir sıkıntı yaratması çok zor.)Biz de ödemeleri size en kısa sürede ulaştırıyoruz.

herşey güzel hoş görünüyorda kaliteli özgün uygulamalar ve dikkat çekecek uygulamalar yapmak gerekiyor galiba ve bu şahsen benim için çok zor görünüyor ilk aşamada

Şunu belirtmek istiyorum.Play storede spam da yapabilirsiniz.Ama sistemin algoritması çok sağlam olması işleri güçleştiriyor.Bu yüzden size özen vererek uygulamalar üretmenizi tavsiye ediyorum.Böylece hem ömürlük kazanç elde edeceksiniz hem de kafanız çok rahat edecektir.

Bu arada size tavsiyem Play storeda ve Mobincube storeda ufak bir araştıma yapmalısınız.Böylece kafanızda başlangıç için fikir oluşacaktır.

Hocam yaptığımız uygulamayı google play a mı yoksa sizin marketenize mi yüklüyoruz. Yaptığımız uygulamın içinde admob reklamı çıkıyor parayı siz alıp bize mi gönderiyorsunuz
Mobincube Market'e otomatik eklenir. Diğer uygulama mağazaları için sizi yüklemeniz gerekiyor.
Mobincube Reklam servisi uygulamadan en yüksek miktarda kazanmayı sağlayacak şekilde ayarlandı.Sadece admob reklamları yayınlamıyor.Birkaç reklam firması ile anlaşıldı.Admob'un şartları zor olduğu için yüksek indirmeye sahip uygulamalarda ancak çıkıyor.Ödemeler firmalardan alındıktan sonra size ödeme yapılıyor.

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] hocam google play store hasabımız olması gerekiyormu.

Mobincube Market'e otomatik eklenir. Diğer uygulama mağazaları için sizi yüklemeniz gerekiyor.
Mobincube Reklam servisi uygulamadan en yüksek miktarda kazanmayı sağlayacak şekilde ayarlandı.Sadece admob reklamları yayınlamıyor.Birkaç reklam firması ile anlaşıldı.Admob'un şartları zor olduğu için yüksek indirmeye sahip uygulamalarda ancak çıkıyor.Ödemeler firmalardan alındıktan sonra size ödeme yapılıyor.

Anladım peki burda ücretli üyelikler var mesela aylık 10 dolar olan paketi aldık diyelim 1 hesaptan kaç uygulama yapabiliyoruz birde bu ücretli üyeliklerin ne faydası var

@Mobincube hocam google play store hasabımız olması gerekiyormu.
Elbette :) Yaptığınız özgün uygulamaların hakkı sizde oluyor. Mobincube,uygulama yapmanız ve para kazanmanız için aracı şirket olacak.Uygulamayı yaymak ise sizin yeteneğinize kalmış.

Anladım peki burda ücretli üyelikler var mesela aylık 10 dolar olan paketi aldık diyelim 1 hesaptan kaç uygulama yapabiliyoruz birde bu ücretli üyeliklerin ne faydası var

-1 hesaptan sınırsız uygulama yapıp kazanç elde edebilirsiniz.
-Ücretli üyelikler alınca hesabınızın yetkileri artıyor.

Üyelik paketleri : Mobincube the best APP BUILDER DIY for Android iPhone/iPAD Windows Phone

Ödeme alındığına dair ekleme yaparmısınız hocam...

uygulamayı gogle play a yüklemek için hesap açıp 25 dolar ödememiz gerekiyormuş siz yüleyemezmisiniz.

beyler bu arada google play hesabı tl ye vurunca 75 civarı birşey enpara ile 50 ye geliyo 25 tl sini iade ediyo bilginiz olsun

İlgileniyorum, mesajım bulunsun

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uygulama güncel içerikler içeriyorsa uygulamayı güncellemek mümkün mü sitede ?

Hocam, bu isin nasil yapilacagi ile ilgili bilgilendirici dokumanlar var mi elinizde? Bir çok arkadaş ben de dahil bunu bekliyor. Varsa paylasabilir misiniz?

Hocam, bu isin nasil yapilacagi ile ilgili bilgilendirici dokumanlar var mi elinizde? Bir çok arkadaş ben de dahil bunu bekliyor. Varsa paylasabilir misiniz?

Konu başına ingilizce kaynak linkleri verdim.Türkçe makaleleri de yazmayaca başlayacağız.

Uygulama güncel içerikler içeriyorsa uygulamayı güncellemek mümkün mü sitede ?
Evet.Güncelleyebiliyorsunuz.Hatta cloud özelliği sayesinde online olarak bile uygulama verilerini değiştirebilirsiniz.

beyler bu arada google play hesabı tl ye vurunca 75 civarı birşey enpara ile 50 ye geliyo 25 tl sini iade ediyo bilginiz olsun

İlk tüyomuz geldi. :D Birlikten kuvvet doğar.

Konu başına ingilizce kaynak linkleri verdim.Türkçe makaleleri de yazmayaca başlayacağız.

Evet.Güncelleyebiliyorsunuz.Hatta cloud özelliği sayesinde online olarak bile uygulama verilerini değiştirebilirsiniz.

İlk tüyomuz geldi. :D Birlikten kuvvet doğar.

Az önce bir deneme yaptım yükledim telefona uygulamayı, sonra değişiklik yaptım uygulamada, güncelledim ama cep telefonda kurulu uygulamada herhangi bir güncelleme veya değişiklik olmadı. Yada ben yapamadım.

uygulamayı gogle play a yüklemek için hesap açıp 25 dolar ödememiz gerekiyormuş siz yüleyemezmisiniz.
Bu dediğiniz uygulamadan gelir etmekten ziyade mobil mağazalardan yer almak isteyen firmalar için daha mantıklı. Diğer türlü, uygulamadan sürekli gelir etmek
isteyen arkadaşlar kendi kişisel developer hesaplarına yüklemeleri çok verimli olacaktır..Böylece her istediğinde uygulamasını güncelleyip yükleyebilir,uygulama kullanıcıları ile daha iyi etkileşim kurabilir.

Az önce bir deneme yaptım yükledim telefona uygulamayı, sonra değişiklik yaptım uygulamada, güncelledim ama cep telefonda kurulu uygulamada herhangi bir güncelleme veya değişiklik olmadı. Yada ben yapamadım.
Güncelleme iki şekilde oluyor.
Birinci şekilde offline şeklinde her güncellemede mağazaya yeni apk yı yüklemek gerekiyor.İkincisi ise cloud hizmetini kullanarak.Cloud servisi ile her istediğinizde (websitesi gibi) içeriklerinizi değiştirebilirsiniz.
Cloud servisinin diğer güzelliği ise uygulama içeriklerini görebilmek için veri kullanmak zorunda olduğu için kullanıcılar cihazının internet erişimini açtıklardan reklamlar daha çok gözüküyor.Böylece gelirlerde müthiş bir artış oluyor.(genelde kullanıcılar uygulamaları kullandıklarında internet erişimini keserler ve bu da gelirleri düşürür)

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] bir video çekip yayınlarsanız bence hepimiz için çok iyi olacak hocam

Bu dediğiniz uygulamadan gelir etmekten ziyade mobil mağazalardan yer almak isteyen firmalar için daha mantıklı. Diğer türlü, uygulamadan sürekli gelir etmek
isteyen arkadaşlar kendi kişisel developer hesaplarına yüklemeleri çok verimli olacaktır..Böylece her istediğinde uygulamasını güncelleyip yükleyebilir,uygulama kullanıcıları ile daha iyi etkileşim kurabilir.

Güncelleme iki şekilde oluyor.
Birinci şekilde offline şeklinde her güncellemede mağazaya yeni apk yı yüklemek gerekiyor.İkincisi ise cloud hizmetini kullanarak.Cloud servisi ile her istediğinizde (websitesi gibi) içeriklerinizi değiştirebilirsiniz.
Cloud servisinin diğer güzelliği ise uygulama içeriklerini görebilmek için veri kullanmak zorunda olduğu için kullanıcılar cihazının internet erişimini açtıklardan reklamlar daha çok gözüküyor.Böylece gelirlerde müthiş bir artış oluyor.(genelde kullanıcılar uygulamaları kullandıklarında internet erişimini keserler ve bu da gelirleri düşürür)

Anladım could hizmetide ücretli kategoriye giriyor o da en düşüğü şuan için ayda 9.99. Sizden videolu anlatım bekliyoruz. En azından site Türkçe değil anlatım Türkçe olsun :)

Yapacağınız uygulamanın türüne göre hazır şablonlar var zaten. Bu sayede siteyi çözdükten sonra saatler içinde bir uygulama yapabilirsiniz.

Hani bazı konularda soruluyor ya; Bir haftada 4-5 uygulama yapanlar varmış nasıl yapıyorlar diye.

Tam da bu noktada yardımınıza yetişiyor bu hazır şablonlar.

Sitede 2 şekilde uygulama yapılıyor

WIZARD yazan kısım yani uygulama sihirbazı. Bu kısmı kullanarak hazır şablonlar ile kısa sürede uygulamanızı yapabilirsiniz.

BLANK yazan kısım, belli bir şablona bağlı kalmadan sıfırdan başlayarak bir uygulama yapabileceğimiz kısım. Biraz tecrübe gerektirse de kısa sürede çözebilirsiniz bu kısmıda.

Ama ilk aşamada sihirbazı kullanmak daha avantajlı görünüyor, diğer kısmı zamanla çözersiniz zaten.

Kazanç yönünden şüpheniz olmasın google play e bağlar ve admob reklamları da yerleştirirseniz sıkıntısız ödeme alırsınız. Admob, uygulamar için adsense hesabıdır

Anladım could hizmetide ücretli kategoriye giriyor o da en düşüğü şuan için ayda 9.99. Sizden videolu anlatım bekliyoruz. En azından site Türkçe değil anlatım Türkçe olsun :)
Hocam hizmet ücretine çok takılmayın :) Bence sistemi anlamanız için ücretsiz hesaptan bir kaç uygulama yapmayı deneyin.

Sitenin Türkçe olması için çalışmalarımız devam ediyor.Resimli anlatımları ve videolu anlatımları yavaş yavaş sizlere sunacağız.

Unutmayın! Siteden yaptığınız uygulamalar sizin oluyor.Uygulamanın nasıl olacağına da tamamen siz karar veriyorsunuz :) Herhangi bir şekilde kısıtlama yapmıyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:09 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

Yapacağınız uygulamanın türüne göre hazır şablonlar var zaten. Bu sayede siteyi çözdükten sonra saatler içinde bir uygulama yapabilirsiniz.

Hani bazı konularda soruluyor ya; Bir haftada 4-5 uygulama yapanlar varmış nasıl yapıyorlar diye.

Tam da bu noktada yardımınıza yetişiyor bu hazır şablonlar.

Sitede 2 şekilde uygulama yapılıyor

WIZARD yazan kısım yani uygulama sihirbazı. Bu kısmı kullanarak hazır şablonlar ile kısa sürede uygulamanızı yapabilirsiniz.

BLANK yazan kısım, belli bir şablona bağlı kalmadan sıfırdan başlayarak bir uygulama yapabileceğimiz kısım. Biraz tecrübe gerektirse de kısa sürede çözebilirsiniz bu kısmıda.

Ama ilk aşamada sihirbazı kullanmak daha avantajlı görünüyor, diğer kısmı zamanla çözersiniz zaten.

Kazanç yönünden şüpheniz olmasın google play e bağlar ve admob reklamları da yerleştirirseniz sıkıntısız ödeme alırsınız. Admob, uygulamar için adsense hesabıdır

Bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim.Ekleme olarak şunu diyebilirim.
Mobincube Reklam Servisini aktif ederseniz.Reklamlar otomatik çıkacak.Ama geçici de olsa sistemde oluşabilecek herhangi bir aksaklık için kendi admob kodunuzu girmeniz fayda sağlayacaktır.Böylece uygulamadan her şekilde kazanç elde etmiş olacaksınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri