Moda konusu kaynak??

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Arkadaşlar moda, makeup, saç stilleri, güzellik, bakım vs kategorisinde kaynak önerecek var mı? Ben genelde yt to yt yapıyorum. Örneğin, makeup yazdığımda birçok büyük kanal ( bir kişiye ait şirket, kurum tarzı değil) çıkıyor karşıma ve hepsi orjinal video. Bunları alıp yüklesem sıkıntı olur mu? Yani bu tarz kanallara abone olup yeni video attıklarında yükleyebilir miyim?

Forumda birçok arkadaş bu kategorinin çok izlendiğini söylüyor. Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.

Benim moda kategorisinde çok kanalım kapandı.Daha bulaşmadım o kategoriye.

moda sitelerini takip et.
sonra sitelerin youtubeda kanalı olup olmadığına dikkat et.
yt to yt yapacaksan da 1 tane deneme kanalı açıp 3 er video at 1 hafta bekle ona göre telif vermeyen kanalları not al.
Bana kalırsa videoların başlık, açıklama ve etiketlerini başka dillere çevirip yapmaya denesen daha iyi olur.

Bu kategoride özgün videolarım var ve güzel kazandırıyor. Benden alan bütün kanalları kapattırıyorum. :) Bence özgün bir şeyler yapmayı dene. Bu kategori güzel kazandırıyor..

Bu kategoride özgün videolarım var ve güzel kazandırıyor. Benden alan bütün kanalları kapattırıyorum. :) Bence özgün bir şeyler yapmayı dene. Bu kategori güzel kazandırıyor..

bayan olduktan sonra sıkıntı yok.
bir erkek bu konuyla ilgili nasıl özgün video çekebilir ki :)

bayan olduktan sonra sıkıntı yok.
bir erkek bu konuyla ilgili nasıl özgün video çekebilir ki :)

:) Evet modadan pek anlamam. Ben sadece yeni çıkan ürünleri ve yeni çıkan saç stillerini imajlarını bir videoda topluyorum. Belkide bunlar çoktan beri var. Fakat ben bu işi anlamadan yapıyorum. Videoları resimler halinde çekiyorum buda özgün oluyor :) Yoksa Cemil İpekçi falan değiliz Allaha Şükür :)

bence de moda üzerine yazılmıs bir sürü blogger var onlarda güzel resimler oluyor onları alıp video yapabilirsiniz :)

moda konusunda belli başlı siteler yok mu bildiğiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri