Modeme res atmadan ip değiştirme

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kajaga

Kayıtlı Üye
Kanal açarken sürekli modeme res atmak zorunda kalıyorum modem bozulacak en sonunda bu modeme res atmadan ip değiştirme yöntemi varmıdır bi çok yöntem denedim hiç biri işe yaramadı

kapatıp acmana gerek yok modemın arayuzune gır oradan sıstemı yenıden baslatı kullan. dogu modemde bu mevcut. pc basından kalkmadan kendılıgınden baslatıyosun

kapatıp acmana gerek yok modemın arayuzune gır oradan sıstemı yenıden baslatı kullan. dogu modemde bu mevcut. pc basından kalkmadan kendılıgınden baslatıyosun

Hocam o şekilde yapınca kablosuz bağlantıda sorun çıkıyor sınırlı bağlantı uyarısı veriyor tekrar bağlanabilmek için kabloyu takıp çıkarmam gerekiyor

kesinlikle modem arayüzü kullanmalısın

9 aydır bu işteyim bir kere bile yeni kanal açarken modem resetlemedim. Yöntemlere saygım var ancak bu şekilde kendinizi yoruyorsunuz arkadaşlar. Youtube'un kanal açmanız konusunda bir yasağı yok ki zaten istediğiniz kadar açabilirsiniz bu kadar eziyet niye?

Ayrıca resetlemeden ve çerez silmeden her gün hemen hemen tüm kanallarımı da kontrol ediyorum. Hem resetlicem hem çerez silcem ohoo bunları yapana kadar 2 kanalımı düzene sokarım.

Eğer çok riskli videolar atmıyorsanız gerçekten çok gereksiz bir uğraş ama hep dünya geneli riski olan videolarla uğraşıyorsanız o zaman susuyorum. İyi kazançlar.

Proxy switcher standart. hotfile dönemlerinde aynı anda baya bi dosya indiriyordum hala işe yarar

9 aydır bu işteyim bir kere bile yeni kanal açarken modem resetlemedim. Yöntemlere saygım var ancak bu şekilde kendinizi yoruyorsunuz arkadaşlar. Youtube'un kanal açmanız konusunda bir yasağı yok ki zaten istediğiniz kadar açabilirsiniz bu kadar eziyet niye?

Ayrıca resetlemeden ve çerez silmeden her gün hemen hemen tüm kanallarımı da kontrol ediyorum. Hem resetlicem hem çerez silcem ohoo bunları yapana kadar 2 kanalımı düzene sokarım.

Eğer çok riskli videolar atmıyorsanız gerçekten çok gereksiz bir uğraş ama hep dünya geneli riski olan videolarla uğraşıyorsanız o zaman susuyorum. İyi kazançlar.

Hocam özgün çalışsam dediğiniz gibi bende yaparım ama ben günde 15-25 kanal açıyorum. Hepsini aynı ipden açarsam %100 problem çıkar .

Bu arada problemi çözdüm arkadaşlar modeme arayüzden ya da direk res atmadan ip değiştirebiliyorum. Modeminin markası Zyxel olan arkadaşlar yardım almak istiyorlarsa pm atsınlar ya da konuya yazsınlar

kardeş sen modem resetleyerek çalışmaya devam et. her resette 2-3 tane hesap alman lazım. çerezleri silip reset atman daha yararlı olur.bu şekilde hesap açınca kanallar daha uzun ömürlü oluyo . aynı taktiğe devam yani.

yavvv arkadaşlar bu anlattıklarınız tel onayı olmadan hesap açabiliyormusunuz, yoksa bu anlattıklarınızda hepsinde tel doğrulama giriyormusunuz ??

tel doğrulama girmeden nasıl sınırsız gmail hesap açabilirim ?? tel onayını nasıl aşarız ???

Konu sahibi kusura bakmasin amma gunde bi kac defa ip deyisen biri varsa bana ozel mesaj atsin parasiyla bi is yaptirilacak

VPN programı ile farklı bir ip kullanabilirsiniz cyberghost firması türkiyeye getirilen twitter yasağından sonra türklere 1 yıl bedava vpn vermeye başlamıştı ancak tekrar ücretliye döndü incloak.com'dan fake mail ile deneme sürümünden faydalanabilirsiniz çerezlerinizi ise tarayıcıdan kaldırırsınız olur biter

yavvv arkadaşlar bu anlattıklarınız tel onayı olmadan hesap açabiliyormusunuz, yoksa bu anlattıklarınızda hepsinde tel doğrulama giriyormusunuz ??

tel doğrulama girmeden nasıl sınırsız gmail hesap açabilirim ?? tel onayını nasıl aşarız ???

ciddi ciddi cevap arıyorum arkadaşlar... ???

http://www.ytpara.com/youtube-kanal...tem-ip-adresinizi-15-saniyede-degistirin.html

Bunu kullanın, ilk açtığınız hesap her ipden ve temiz cookie'den tel onayı olmaksızın açılabilir. Birden fazla da açılabilir ama gerek yok, açın 15 bağlantıyı kesip bağlayıp ip değiştirip tekrar açın ;)

sırf sizin yöntemi yapmak için gittim modem aldım, dediğiniz gibi 10 saniyede ip değişiyor ama hesap oluştururkin yine tel onayı istiyor... ???

şimdi soruyorum ???
-------------------
tarayıcımız chrome mı olmalı ?
cccleaner mı kullanmalı ?
ip değiştirmeden önce yada sonramı çerezler silinmeli ??
cccleanerda ayarlar nasıl olmalı çerezleri temizlerken
tarayıcının çerezlerini temizlerken hangilerini seçmeliyiz..??
biraz daha detay verirseniz sevinirim...
140 liraya aldım sizin modemin aynısını !!! :)

kanalları aynı adsenseye bağlıyorsanız ip ye filan gerek yok zaten sonunda bakıyorlar aynı yere bağlamışsınız :)

Kanal açarken sürekli modeme res atmak zorunda kalıyorum modem bozulacak en sonunda bu modeme res atmadan ip değiştirme yöntemi varmıdır bi çok yöntem denedim hiç biri işe yaramadı

arayüzden değişirsin modem arayüz 10-15 sn de sinyal gelir ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri