Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gizli sekmeyle çalış
kapatıp acmana gerek yok modemın arayuzune gır oradan sıstemı yenıden baslatı kullan. dogu modemde bu mevcut. pc basından kalkmadan kendılıgınden baslatıyosun
9 aydır bu işteyim bir kere bile yeni kanal açarken modem resetlemedim. Yöntemlere saygım var ancak bu şekilde kendinizi yoruyorsunuz arkadaşlar. Youtube'un kanal açmanız konusunda bir yasağı yok ki zaten istediğiniz kadar açabilirsiniz bu kadar eziyet niye?
Ayrıca resetlemeden ve çerez silmeden her gün hemen hemen tüm kanallarımı da kontrol ediyorum. Hem resetlicem hem çerez silcem ohoo bunları yapana kadar 2 kanalımı düzene sokarım.
Eğer çok riskli videolar atmıyorsanız gerçekten çok gereksiz bir uğraş ama hep dünya geneli riski olan videolarla uğraşıyorsanız o zaman susuyorum. İyi kazançlar.
yavvv arkadaşlar bu anlattıklarınız tel onayı olmadan hesap açabiliyormusunuz, yoksa bu anlattıklarınızda hepsinde tel doğrulama giriyormusunuz ??
tel doğrulama girmeden nasıl sınırsız gmail hesap açabilirim ?? tel onayını nasıl aşarız ???
http://www.ytpara.com/youtube-kanal...tem-ip-adresinizi-15-saniyede-degistirin.html
Bunu kullanın, ilk açtığınız hesap her ipden ve temiz cookie'den tel onayı olmaksızın açılabilir. Birden fazla da açılabilir ama gerek yok, açın 15 bağlantıyı kesip bağlayıp ip değiştirip tekrar açın![]()
http://www.ytpara.com/youtube-kanal...tem-ip-adresinizi-15-saniyede-degistirin.html
Bunu kullanın, ilk açtığınız hesap her ipden ve temiz cookie'den tel onayı olmaksızın açılabilir. Birden fazla da açılabilir ama gerek yok, açın 15 bağlantıyı kesip bağlayıp ip değiştirip tekrar açın![]()
Kanal açarken sürekli modeme res atmak zorunda kalıyorum modem bozulacak en sonunda bu modeme res atmadan ip değiştirme yöntemi varmıdır bi çok yöntem denedim hiç biri işe yaramadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.