Hangi servis sağlayıcı ? Telekom galiba sizinki ben superonline kullanıyorum ayın son gün kotasını genelde 1'inde işliyorlar
ttnet hocam aynen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi servis sağlayıcı ? Telekom galiba sizinki ben superonline kullanıyorum ayın son gün kotasını genelde 1'inde işliyorlar
23:55'de kapatıp açıyorum siz de öyle yapın
işe yarıyor mu ?
bugün bana kotanız doldu uyarısı geldi , ben bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü ay dolunca zaten sıfırlanıyor ve kota kalsa da devretmiyor nasılsa bir dahaki aya ( yoksa ben mi yanlış biliyorum )
hocam 24:00 da zaten sıfırlanmıyor mu? bu ay kullandığımız bir dahaki ya neden yansıyor o zaman bunda bir terslik var dediğinize göre bu arada kusura bakmayın bilmiyorum bu konu hakkında bilgim yok fazla öğrenmek için soruyorum ..
Tam 24'te sıfırlayamıyorlar işte. Eğer modemi kapatmazsanız son 24 saati de içine alıp öyle sıfırlıyor. Yani diyelim ki bugün öğlen 12'de bilgisayarı açıp internete bağlandınız ve gece 12'ye kadar 5 gb indirme yaptınız. Ertesi gün kotalar sıfırlandığında kotanıza bakın 5gb yazar. Eğer akşam 11 gibi modemi sıfırlarsanız bu durumla karşılaşmazsınız. Yani TTnet tam saat 12'de sıfırlamayı beceremiyor, en son bağlantınız kaç saatse 24 saate kadar hepsini içine alıyor. Bir tür çakallık da denebilir.
200tl fazla odeyin 24 mbps adil kullanim kotasiz ve sinirsiz internetiniz olsun![]()
200tl fazla odeyin 24 mbps adil kullanim kotasiz ve sinirsiz internetiniz olsun![]()
Tam 24'te sıfırlayamıyorlar işte. Eğer modemi kapatmazsanız son 24 saati de içine alıp öyle sıfırlıyor. Yani diyelim ki bugün öğlen 12'de bilgisayarı açıp internete bağlandınız ve gece 12'ye kadar 5 gb indirme yaptınız. Ertesi gün kotalar sıfırlandığında kotanıza bakın 5gb yazar. Eğer akşam 11 gibi modemi sıfırlarsanız bu durumla karşılaşmazsınız. Yani TTnet tam saat 12'de sıfırlamayı beceremiyor, en son bağlantınız kaç saatse 24 saate kadar hepsini içine alıyor. Bir tür çakallık da denebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.