Modemlerinizi 24:00 ten önce restartlayın

23:55'de kapatıp açıyorum siz de öyle yapın

konu açıldığından beri her ay sonu yapmaya niyetlenip unutuyorum, bu sefer telefon alarmı kurucam sanırım :D

Şimdi yapsak olur mu :) bu satten sonra pek bişey harcamam zaten

bugün bana kotanız doldu uyarısı geldi , ben bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü ay dolunca zaten sıfırlanıyor ve kota kalsa da devretmiyor nasılsa bir dahaki aya ( yoksa ben mi yanlış biliyorum )

bugün bana kotanız doldu uyarısı geldi , ben bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü ay dolunca zaten sıfırlanıyor ve kota kalsa da devretmiyor nasılsa bir dahaki aya ( yoksa ben mi yanlış biliyorum )

Hocam kotanın dolup dolmaması ile ilgisi yok.Saat 24:00 ten önce kullandığınız kota miktarı bir sonraki aya yazılmasın diye bu işlem.Sonuçta kotanız dolsada artmaya devam ediyor.

hocam 24:00 da zaten sıfırlanmıyor mu? bu ay kullandığımız bir dahaki ya neden yansıyor o zaman bunda bir terslik var dediğinize göre bu arada kusura bakmayın, bu konu hakkında bilgim yok fazla öğrenmek için soruyorum ..

hocam 24:00 da zaten sıfırlanmıyor mu? bu ay kullandığımız bir dahaki ya neden yansıyor o zaman bunda bir terslik var dediğinize göre bu arada kusura bakmayın bilmiyorum bu konu hakkında bilgim yok fazla öğrenmek için soruyorum ..

Tam 24'te sıfırlayamıyorlar işte. Eğer modemi kapatmazsanız son 24 saati de içine alıp öyle sıfırlıyor. Yani diyelim ki bugün öğlen 12'de bilgisayarı açıp internete bağlandınız ve gece 12'ye kadar 5 gb indirme yaptınız. Ertesi gün kotalar sıfırlandığında kotanıza bakın 5gb yazar. Eğer akşam 11 gibi modemi sıfırlarsanız bu durumla karşılaşmazsınız. Yani TTnet tam saat 12'de sıfırlamayı beceremiyor, en son bağlantınız kaç saatse 24 saate kadar hepsini içine alıyor. Bir tür çakallık da denebilir.

Tam 24'te sıfırlayamıyorlar işte. Eğer modemi kapatmazsanız son 24 saati de içine alıp öyle sıfırlıyor. Yani diyelim ki bugün öğlen 12'de bilgisayarı açıp internete bağlandınız ve gece 12'ye kadar 5 gb indirme yaptınız. Ertesi gün kotalar sıfırlandığında kotanıza bakın 5gb yazar. Eğer akşam 11 gibi modemi sıfırlarsanız bu durumla karşılaşmazsınız. Yani TTnet tam saat 12'de sıfırlamayı beceremiyor, en son bağlantınız kaç saatse 24 saate kadar hepsini içine alıyor. Bir tür çakallık da denebilir.

Anladım teşekkürler sağolun hocam

dayı ben bugun son diye 50gb indirme yaptım. :S

---------- Spam Engelliyici 22:55 ---------- Önceki Mesaj 22:54 ----------

200tl fazla odeyin 24 mbps adil kullanim kotasiz ve sinirsiz internetiniz olsun :)

240 gb akk var bende 78 mbts 4 upload zaten bitmiyor 200 tl de fazla ödemiyorum :D:D

hocam ben şimdi modem-pc kapatıp yatcam yani 1 nisana modem kapalı gircek bu şekilde olurmu yoksa resetliyimmi şimdi kapatmadan önce

modem reslemek çok zor olmasa gerek neden polemik yaratıyorsunuz beyler :D

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

sa beyler modemi resledim geldim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri