MONSTER Bilgisayarı Olanlar Yardım

hocam bilgisayar hiç ısınmıyor. Mesela oyun açıyorum turbo fanı aktif edince sıcaklık olmuyor. Turbo fanı da kendimiz açıp kapatabiliyoruz. SSD olması sebebiyle açılış ve kapanış saniyelerle oluyor. Şarjı 3-4 saat arasında gidiyor tabi full internette dolaşarak veya oyun oynayarak. Render işlemleride çok çabuk oluyor. Hocam kısacası tam bir canavar. Bu fiyata alabileceğin en iyi bilgisayar monsterdır.

herşeyiyle mükemmel ozaman ssd varmı peki hocam yoksa sizmi taktırdınız

bunda ssd varmı hocam siteden pek anlayamadım

paran varsa MSI paran yoksa MONSTER.

herşeyiyle mükemmel ozaman ssd varmı peki hocam yoksa sizmi taktırdınız

bunda ssd varmı hocam siteden pek anlayamadım

17.3 olanda 240 gb ssd li şekilde satılıyor . Istersen ilave hdd de taktırabiliyorsun. Ben ssd li olan modeli aldım . Memnunum :)

17.3 olanda 240 gb ssd li şekilde satılıyor . Istersen ilave hdd de taktırabiliyorsun. Ben ssd li olan modeli aldım . Memnunum :)

sadece 240 gb ssdmi var hali hazırda depolama için hdd yokmu :) ben ek 480 gb ssd taktırsam bana nekadara patlar ? bahsettiğin makinanın linkini atabilirmisin

oyun oynamıcaksan, şık bir kasa arıyorsan; Macbook Pro al hocam. Adobe programlarından gayet iyi verim alırsın. Bataryasıda iyidir, full bir batarya ile 10saat civarı kullanabilirsin, işletim sistemi Mac OS(ki bu bile alman için yeterli bir sebep :D)

oyun oynamıcaksan, şık bir kasa arıyorsan; Macbook Pro al hocam. Adobe programlarından gayet iyi verim alırsın. Bataryasıda iyidir, full bir batarya ile 10saat civarı kullanabilirsin, işletim sistemi Mac OS(ki bu bile alman için yeterli bir sebep :D)

fiyatları biraz uçuk üstelik hiç kullanmadım öyle pc :D

hayırlı olsun iyi para saymışsın :D

Teşekkürler :D almışken iyisini alayım 5-6 yıl gitsin dedim zaten cihazlarına sağlam bakan birisiyim kaza vs geçirmezse inşallah 5-6 yıl gider :D masaüstü bilgisayarım yalvarıyordu artık ama iyi idare etti beni etmeyede devam edecek :D

Teşekkürler :D almışken iyisini alayım 5-6 yıl gitsin dedim zaten cihazlarına sağlam bakan birisiyim kaza vs geçirmezse inşallah 5-6 yıl gider :D masaüstü bilgisayarım yalvarıyordu artık ama iyi idare etti beni etmeyede devam edecek :D

iyi yapmışsın bende caspera veda edicem inş :D

sıcaklık sorunu çözen ve adamgibi ekran kartı kullanan asus benim gözdem diyebilirim fiyatına göre çok uygun ama işte türkiye şartları 4000-5000 arası tahmin ediyorum

---------- Spam Engelliyici 01:10 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

Yardımcı olmak adına Arkadaşlar Pc alırken bu ekran kartları olmasına dikkatedin üst düzey ekran kartlarıdır

30tiec9.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri