Motive Amaçlı- Yt Kaçınızın Hayatında Önemli Değişikliklere Yol Açtı ?

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Hep insanların hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve bunlara nasıl ulaştıkları çok ilgimi çekmiştir. Burada da gördüğüm kadarı ile bir kısmımızın hayatını önemli biçimde değiştirmiş Youtube. Peki bu arkadaşlar bize motive açısından bunlardan bahsedebilir mi? :rolleyes:

işsizim youtube olmasaydı ne yapardım diyorum hep

onun dışında her şey para olduğu için öğrencilik hayatında normal hayatında pek bir sıkıntı çekmiyorsun.

işsizim youtube olmasaydı ne yapardım diyorum hep

onun dışında her şey para olduğu için öğrencilik hayatında normal hayatında pek bir sıkıntı çekmiyorsun.

Bende sizin gibiyim hocam. Açıkcası 2 kuruş için milletin ağız kokusunu çekebilen biriside değilim. O yüzden bu sistemin bende yeri çok ayrı. Tabi bunların hepsini tek bir kişiye borçluyum. Buradan da teşekkür edeyim [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] adlı arkadaşa. Hakkını ödeyemem :)

Bende sizin gibiyim hocam. Açıkcası 2 kuruş için milletin ağız kokusunu çekebilen biriside değilim. O yüzden bu sistemin bende yeri çok ayrı. Tabi bunların hepsini tek bir kişiye borçluyum. Buradan da teşekkür edeyim [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] adlı arkadaşa. Hakkını ödeyemem :)

yüksek çalışma saatleri düşük ücretler vs. insanın çalışası gelmiyor eğer ki youtube olmasaydı mecbur çalışacaktık. youtube un garantisi yok o yüzden mecburen normal bi iş bulup çalışıp youtube uda ek iş olarak yapmak lazım :)

çok değiştirdi ama duruma alışmamaya çalışıyorum
youtube bitince boşlukta bulmayalım kendimizi

yüksek çalışma saatleri düşük ücretler vs. insanın çalışası gelmiyor eğer ki youtube olmasaydı mecbur çalışacaktık. youtube un garantisi yok o yüzden mecburen normal bi iş bulup çalışıp youtube uda ek iş olarak yapmak lazım :)

Tabiki de ilerde gerekecek bu durum kaçarı yok. Ama en azından öğrenci olarak saçma sapan yerlerde çalışmak zorunda değiliz. Bu bile insanı çok rahatlatıyor :)

---------- Spam Engelliyici 02:21 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

çok değiştirdi ama duruma alışmamaya çalışıyorum
youtube bitince boşlukta bulmayalım kendimizi

Kesinlikle bu konuda çok haklısınız, fazla kaptırmamak gerekli ve birikimde yapılmalı bence, en azından ilerisi de düşünmeli

Youtube biter başka birşey başlar. O biter başkası başlar.
Online Media Marketing pazar payına bu kadar sahipken, kimse hop kepenk kapattık diyemez. Aklını kullanan, emin adım atan zaten yatırımlarını yaptı. Ben sadece kendime yatırım yapanlardanım, yedim içtim eğlendim. Şimdi yavaş yavaş başlıcaz artık, ama çok fazla burdaki kazanç biter, musluklar kesilir diye düşünüp kendinizi üzmenize gerek yok. en fazla musluk kısılır

Televizyonda "Hayatınızın dönüm noktası ne zamandı" diye bi soru vardır. Bir çoğumuzun verdiği cevap aynı olurdu. O olmasa ruh gibiydim :)

Youtube yokken nasılsam hala aynıyım. Herzamanki gibi günde 1 paket sigara. Kazancımıda sadece birikim ve aileme destek için kullanıyorum. 1-2 senedir kendime lüx sayılabilecek tek şey yeni bilgisayarım ki şuan hala eskiyi kullanıyorum keşke almasaydım :D Bide ttnetle aramız iyi artık internetimi kesmiyor faturaları gününde ödeniyor :p

Son düzenleme:
ben şahsen 3 yıldır bu işi yapıyorum, kesinlikle yutubun biteceğine asla inanmıyorum

bana göre olsa olsa en fazla quiz diğer sahtekar partnerler gibi olur ki ben full adsense çalışıyorum, bu durum sadece partner çalışanları etkiler, yine spam kaldığı yerden devam eder

bu saatten sonra yutubun yani google nin başka yaptırım uygulayacağını pek zannetmiyorum

zaten tüm önlemlerini aldılar, 2012 2013e göre bir sürü engel çıkardılar karşımıza, bu saatten sonra yeni bişeylerin çıkacağına inanmıyorum

Son düzenleme:
ben şahsen 3 yıldır bu işi yapıyorum, kesinlikle yutubun biteceğine asla inanmıyorum

bana göre olsa olsa en fazla quiz diğer sahtekar partnerler gibi olur ki ben full adsense çalışıyorum, bu durum sadece partner çalışanları etkiler, yine spam kaldığı yerden devam eder

bu saatten sonra yutubun yani google nin başka yaptırım uygulayacağını pek zannetmiyorum

Yt zaten isteseler bile bitmez. Bu kadar çok kazandıran bir sistemi bitirebilirler mi hiç kaldıki biz bir kazanıyorsak onlar beş kazanıyor

Pek birşey değiştirmedi aslında. Youtube sayesinde güzel bir bilgisayar aldım, ehliyet aldım, birikim yaptım, şuan araba alma ve ofis kurma yolunda ilerliyorum daha hala yolun başlarındayım diyebilirim :)

Yt zaten isteseler bile bitmez. Bu kadar çok kazandıran bir sistemi bitirebilirler mi hiç kaldıki biz bir kazanıyorsak onlar beş kazanıyor

En kötü senaryoyu söyleyelim

olsa olsa biz birbirimizi bitiririz, yani şöyleki, bu bilimkurgu filmlerinde, insanlar yapay zekaya can veriyolar, yani düşünebilen bilgisayarlar makineler üretiyorlar ve bu işin sonundada bu bilgisayarlar insan ırkının sonunu getiriyor
yani insanlar kendi sonlarını kendiler getiriyor

bunu yutuba benzetirsek, bence en kötü senaryo, zamanla tüm kategorilere binlerce flagcı yığışacak, kanallar habire kapanıcak, kendi sonumuzu kendimiz getiriyor olucaz,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri