Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaşınıza gençliğinize aldanıp kazandığınız parayı savurmayın sakın.
Youtube bitmez ama kolay kazanç mutlaka bir gün biter, spamda biter...
Hazır kazanıyorken paranızı birşeylere bağlamaya çalışın, gerekirse borçlanıp harçlanın yt ile ödeyin ama birşeyler sahibi olun.
Çok büyük bir değişim yaşamadım ama çok büyük bir rahatlığa eriştim. Yatırım yapmayı severim, ufak da olsa her ay enpara'ya koyuyorum parayı ve geri kalanıyla kız arkadaşımla harcıyorum. İçkimiz, sigaramız, gece hayatımız yok. Güzel yemeklere, güzel eğlencelere gidiyor para ve çok da harcamıyorum dolayısıyla. Hayat kalitem arttı, istediğim şeyi istediğim zaman yapabiliyorum. Birkaç ay sonra da araba alacak kadar biriktirebilmiş olacağım inşallah. Değişim araba olur. Ama onun haricinde çok rahatım, yemeksepeti'ni çok mutlu ediyorum mesela.![]()
Ben artık eski ben değilimYutup bolluğu öğretti,araba sahibi etti daha ne olsun... Bugünümüze şükürler olsun.
Hondam yeterAl da bin al da bin![]()
![]()
12 yıldır çalıştığım öğretmenliği bırakmak üzereyim... Dershane ye sabah 9 da başlıyoruz akşam 22 00 lara kadar ders etütü oluyor 2-33 saat ayırdığım youtubeda bunun 4 katını kazanıyorum okuduğum 4 sene + 2 sene master hatrına devam ediyorum birde öğrencilerimi çok seviyorum çok kararsızım![]()
Hep insanların hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve bunlara nasıl ulaştıkları çok ilgimi çekmiştir. Burada da gördüğüm kadarı ile bir kısmımızın hayatını önemli biçimde değiştirmiş Youtube. Peki bu arkadaşlar bize motive açısından bunlardan bahsedebilir mi?![]()
hocam atanma durumu olmadımı sizde. devlet daha rahat gibi öğretmenler için. günde 6-7 saat ders hafta sonları tatil yazın 2-3 ay tatil daha ne olsun![]()
Hocam boyle konular acip altina da ne var ne yok yazilirsa bu iste biter kazancta biter, benxe bu sekilde konular acilmamali ve kazanc paylasimi yapilmamasi lazim , yapanda kendi ayagina sikiyor baska bisi deil. Selametle
Nedendir bilmiyorum ama aynı şekilde insanların bir nevi başarı hikayeleri benimde ilgimi çekmiştir hep.
Bundan 1 sene evvelinde 8 yıldır çalıştığım şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 4-5 aylık birikmiş araç ve bireysel krediler, kredi kart ekstraları, ev faturaları, elden alınan paralar, okuyan bir çocuk ve geçindirmek zorunda olduğum bir yuvam vardı.işsizdim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yandan yt türkçe kanallarla ilgileniyordum ama alınan paralar 300 - 500 TL geçmiyordu. Allah ondan razı olsun @wildwood hocamla tanışarak hayatım değişti. 2 ay gibi kısa sürede bütün borçlarımı temizledim. Şuanda 2-3 ay daha birikim yapıp işimi kuracağım. Sonrasında Allah izin verirse ev ve araba.
Yt sayesinde geleceğe daha iyi bakıyorum. Artık kızımın benden bir isteği olduğunda HAYIR diyebilmek için kırk dereden su getirmiyorum. Yani diyeceğim şu ki kimsenin ekmeğinde gözünüz olmadan çalışın. Karşılığını mutlak alacağınıza emin olun.
Hocam bu forumun nasıl bir havası varsa,
Burada kazancın hakkında yada kazandıran kanalın hakkında bir ipucu vermeye çalışırsan, 24 saat geçmeden kazancından da kanalından da oluyorsun. Demek ki nazar bir gözle olmuyor.
Belki çoğu kişi yaşamıştır bunu.
Önce ipucu verirsin sonra kanalın kapanır flag atanlara küfür edersin![]()
Hocam tamamen katılıyorum. Benim kızım ve bakmak zorunda olduğum bir ailem yok ama, en azından ben de arkadaşlar bir yere çağırdığında gidememek nedir onu çok iyi bilirim. Daha çok şey vardır içime oturan ama burada anlatamayacağım malesef. Kanal satış işine de borçlarım yüzünden girdim onları bi halledeyim başka birşey istemiyorum inşallah, kendime ait hiçbir kanalım yok inşallah da olmayacak bu kanal işiyle uğraştığım sürece.Bir de skype eklerseniz arada konuşalım, jeito92 skype adresim
![]()
Nedendir bilmiyorum ama aynı şekilde insanların bir nevi başarı hikayeleri benimde ilgimi çekmiştir hep.
Bundan 1 sene evvelinde 8 yıldır çalıştığım şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 4-5 aylık birikmiş araç ve bireysel krediler, kredi kart ekstraları, ev faturaları, elden alınan paralar, okuyan bir çocuk ve geçindirmek zorunda olduğum bir yuvam vardı.işsizdim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yandan yt türkçe kanallarla ilgileniyordum ama alınan paralar 300 - 500 TL geçmiyordu. Allah ondan razı olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocamla tanışarak hayatım değişti. 2 ay gibi kısa sürede bütün borçlarımı temizledim. Şuanda 2-3 ay daha birikim yapıp işimi kuracağım. Sonrasında Allah izin verirse ev ve araba.
Yt sayesinde geleceğe daha iyi bakıyorum. Artık kızımın benden bir isteği olduğunda HAYIR diyebilmek için kırk dereden su getirmiyorum. Yani diyeceğim şu ki kimsenin ekmeğinde gözünüz olmadan çalışın. Karşılığını mutlak alacağınıza emin olun.
suan issizmisin
edit yukarda yazmıssınız12 yıldır çalıştığım öğretmenliği bırakmak üzereyim... Dershane ye sabah 9 da başlıyoruz akşam 22 00 lara kadar ders etütü oluyor 2-3 saat ayırdığım youtubeda bunun 4 katını kazanıyorum okuduğum 4 sene + 2 sene master hatrına devam ediyorum birde öğrencilerimi çok seviyorum çok kararsızım![]()
Emin ol bu bir gerçekçevreme kazançlarımla ilgili bilgi verdiğimde akşamında en iyi getiren kanallarım mutlaka kapanmıştır. 4-5 defa denedim ve artık kesinlikle kazancımı kimseyle paylaşmıyorum...
---------- Spam Engelliyici 10:22 ---------- Önceki Mesaj 10:18 ----------
Ahhh kardeşim ahhh! Keşke hayat arkadaşlarının bir yere çağırdığında gidememekten ibaret olsa. Evlendiğinde ve yuva sahibi olduğunda gerçeklerle yüz yüze kalacaksın. Bence şimdiden birikime başla. Pc ye geçtiğimde eklerim...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.