Motive Amaçlı- Yt Kaçınızın Hayatında Önemli Değişikliklere Yol Açtı ?

Yaşınıza gençliğinize aldanıp kazandığınız parayı savurmayın sakın.
Youtube bitmez ama kolay kazanç mutlaka bir gün biter, spamda biter...
Hazır kazanıyorken paranızı birşeylere bağlamaya çalışın, gerekirse borçlanıp harçlanın yt ile ödeyin ama birşeyler sahibi olun.

Hocam boyle konular acip altina da ne var ne yok yazilirsa bu iste biter kazancta biter, benxe bu sekilde konular acilmamali ve kazanc paylasimi yapilmamasi lazim , yapanda kendi ayagina sikiyor baska bisi deil. Selametle

Çok büyük bir değişim yaşamadım ama çok büyük bir rahatlığa eriştim. Yatırım yapmayı severim, ufak da olsa her ay enpara'ya koyuyorum parayı ve geri kalanıyla kız arkadaşımla harcıyorum. İçkimiz, sigaramız, gece hayatımız yok. Güzel yemeklere, güzel eğlencelere gidiyor para ve çok da harcamıyorum dolayısıyla. Hayat kalitem arttı, istediğim şeyi istediğim zaman yapabiliyorum. Birkaç ay sonra da araba alacak kadar biriktirebilmiş olacağım inşallah. Değişim araba olur. Ama onun haricinde çok rahatım, yemeksepeti'ni çok mutlu ediyorum mesela. :)

acaba dıyorum bendemı koysam enparaya faize hocam 10bıne 80tl faiz verıyor :D

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:30 ----------

Bende yazayım bu işe 1.5 sene once başladım tam 1sene 200 300 zar zor kazandım neyse hedefım ameliyat paramı tamamlamaktı aslıdan estetiğie giriyor neyse hedefım oydu 1sene sonudna başardım yaza amelıyat olucam ustune araba aldım Honda civic daha ne istiyim çok şükür :D

Ben artık eski ben değilim :) Yutup bolluğu öğretti,araba sahibi etti daha ne olsun... Bugünümüze şükürler olsun.

12 yıldır çalıştığım öğretmenliği bırakmak üzereyim... Dershane ye sabah 9 da başlıyoruz akşam 22 00 lara kadar ders etütü oluyor 2-3 saat ayırdığım youtubeda bunun 4 katını kazanıyorum okuduğum 4 sene + 2 sene master hatrına devam ediyorum birde öğrencilerimi çok seviyorum çok kararsızım :(

Son düzenleme:
15 senedir full time calisiyorum bir arabam bile yok aldigimiz parayla zor geciniyoruz ancak ama yt sayesinde kralini alacak vaziyete geldik cok sukur bu nigmeti iyi degerlendirin..

12 yıldır çalıştığım öğretmenliği bırakmak üzereyim... Dershane ye sabah 9 da başlıyoruz akşam 22 00 lara kadar ders etütü oluyor 2-33 saat ayırdığım youtubeda bunun 4 katını kazanıyorum okuduğum 4 sene + 2 sene master hatrına devam ediyorum birde öğrencilerimi çok seviyorum çok kararsızım :(

hocam atanma durumu olmadımı sizde. devlet daha rahat gibi öğretmenler için. günde 6-7 saat ders hafta sonları tatil yazın 2-3 ay tatil daha ne olsun :)

Hep insanların hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve bunlara nasıl ulaştıkları çok ilgimi çekmiştir. Burada da gördüğüm kadarı ile bir kısmımızın hayatını önemli biçimde değiştirmiş Youtube. Peki bu arkadaşlar bize motive açısından bunlardan bahsedebilir mi? :rolleyes:

Nedendir bilmiyorum ama aynı şekilde insanların bir nevi başarı hikayeleri benimde ilgimi çekmiştir hep.

Bundan 1 sene evvelinde 8 yıldır çalıştığım şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 4-5 aylık birikmiş araç ve bireysel krediler, kredi kart ekstraları, ev faturaları, elden alınan paralar, okuyan bir çocuk ve geçindirmek zorunda olduğum bir yuvam vardı. :) işsizdim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yandan yt türkçe kanallarla ilgileniyordum ama alınan paralar 300 - 500 TL geçmiyordu. Allah ondan razı olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocamla tanışarak hayatım değişti. 2 ay gibi kısa sürede bütün borçlarımı temizledim. Şuanda 2-3 ay daha birikim yapıp işimi kuracağım. Sonrasında Allah izin verirse ev ve araba.

Yt sayesinde geleceğe daha iyi bakıyorum. Artık kızımın benden bir isteği olduğunda HAYIR diyebilmek için kırk dereden su getirmiyorum. Yani diyeceğim şu ki kimsenin ekmeğinde gözünüz olmadan çalışın. Karşılığını mutlak alacağınıza emin olun.

hocam atanma durumu olmadımı sizde. devlet daha rahat gibi öğretmenler için. günde 6-7 saat ders hafta sonları tatil yazın 2-3 ay tatil daha ne olsun :)

Hocam KPSS hazırlanamadım okul bitti askerlik sonra hemen dershane giriş o giriş evlendik çocuk oldu şimdi 6 yılı dolduranları alıyorlar ama bizim dershane mantığında yazları sigorta yatmaz ve başlangıcında hep gecikir benim 90 gün tutmuyordu dava açtım yatırmayan kurumlara bakalım hayırlısı artık kafaya takmıyorum..

İshal olan Temel hastaneye gitmiş. Doktor dahiliye servisine sevk etmiş.

Ancak evrak karıştığı için Temel'i psikiyatriye yatırmışlar.

Bir süre sonra, sevki yapan doktor Temel'e rastlamış:

"Yahu sen ne arıyorsun psikiyatride?"

"Bilmem, buraya yatırdılar işte..."

"Peki ishalin geçti mi?"

Temel'den yanıt:

"Yoo, aynen devam ediyor ama artık kafama takmıyorum.

Hocam boyle konular acip altina da ne var ne yok yazilirsa bu iste biter kazancta biter, benxe bu sekilde konular acilmamali ve kazanc paylasimi yapilmamasi lazim , yapanda kendi ayagina sikiyor baska bisi deil. Selametle

Hocam bu forumun nasıl bir havası varsa,
Burada kazancın hakkında yada kazandıran kanalın hakkında bir ipucu vermeye çalışırsan, 24 saat geçmeden kazancından da kanalından da oluyorsun. Demek ki nazar bir gözle olmuyor.
Belki çoğu kişi yaşamıştır bunu.
Önce ipucu verirsin sonra kanalın kapanır flag atanlara küfür edersin :D

Nedendir bilmiyorum ama aynı şekilde insanların bir nevi başarı hikayeleri benimde ilgimi çekmiştir hep.

Bundan 1 sene evvelinde 8 yıldır çalıştığım şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 4-5 aylık birikmiş araç ve bireysel krediler, kredi kart ekstraları, ev faturaları, elden alınan paralar, okuyan bir çocuk ve geçindirmek zorunda olduğum bir yuvam vardı. :) işsizdim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yandan yt türkçe kanallarla ilgileniyordum ama alınan paralar 300 - 500 TL geçmiyordu. Allah ondan razı olsun @wildwood hocamla tanışarak hayatım değişti. 2 ay gibi kısa sürede bütün borçlarımı temizledim. Şuanda 2-3 ay daha birikim yapıp işimi kuracağım. Sonrasında Allah izin verirse ev ve araba.

Yt sayesinde geleceğe daha iyi bakıyorum. Artık kızımın benden bir isteği olduğunda HAYIR diyebilmek için kırk dereden su getirmiyorum. Yani diyeceğim şu ki kimsenin ekmeğinde gözünüz olmadan çalışın. Karşılığını mutlak alacağınıza emin olun.

Hocam tamamen katılıyorum. Benim kızım ve bakmak zorunda olduğum bir ailem yok ama, en azından ben de arkadaşlar bir yere çağırdığında gidememek nedir onu çok iyi bilirim. Daha çok şey vardır içime oturan ama burada anlatamayacağım malesef. Kanal satış işine de borçlarım yüzünden girdim onları bi halledeyim başka birşey istemiyorum inşallah, kendime ait hiçbir kanalım yok inşallah da olmayacak bu kanal işiyle uğraştığım sürece. :) Bir de skype eklerseniz arada konuşalım, jeito92 skype adresim :)

Son düzenleme:
Hocam bu forumun nasıl bir havası varsa,
Burada kazancın hakkında yada kazandıran kanalın hakkında bir ipucu vermeye çalışırsan, 24 saat geçmeden kazancından da kanalından da oluyorsun. Demek ki nazar bir gözle olmuyor.
Belki çoğu kişi yaşamıştır bunu.
Önce ipucu verirsin sonra kanalın kapanır flag atanlara küfür edersin :D

Emin ol bu bir gerçek :) çevreme kazançlarımla ilgili bilgi verdiğimde akşamında en iyi getiren kanallarım mutlaka kapanmıştır. 4-5 defa denedim ve artık kesinlikle kazancımı kimseyle paylaşmıyorum...

---------- Spam Engelliyici 10:22 ---------- Önceki Mesaj 10:18 ----------

Hocam tamamen katılıyorum. Benim kızım ve bakmak zorunda olduğum bir ailem yok ama, en azından ben de arkadaşlar bir yere çağırdığında gidememek nedir onu çok iyi bilirim. Daha çok şey vardır içime oturan ama burada anlatamayacağım malesef. Kanal satış işine de borçlarım yüzünden girdim onları bi halledeyim başka birşey istemiyorum inşallah, kendime ait hiçbir kanalım yok inşallah da olmayacak bu kanal işiyle uğraştığım sürece. :) Bir de skype eklerseniz arada konuşalım, jeito92 skype adresim :)

Ahhh kardeşim ahhh! Keşke hayat arkadaşlarının bir yere çağırdığında gidememekten ibaret olsa. Evlendiğinde ve yuva sahibi olduğunda gerçeklerle yüz yüze kalacaksın. Bence şimdiden birikime başla. Pc ye geçtiğimde eklerim...

Son düzenleme:

Bundan 1 sene evvelinde 8 yıldır çalıştığım şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 4-5 aylık birikmiş araç ve bireysel krediler, kredi kart ekstraları, ev faturaları, elden alınan paralar, okuyan bir çocuk ve geçindirmek zorunda olduğum bir yuvam vardı. :) işsizdim ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bir yandan yt türkçe kanallarla ilgileniyordum ama alınan paralar 300 - 500 TL geçmiyordu. Allah ondan razı olsun [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocamla tanışarak hayatım değişti. 2 ay gibi kısa sürede bütün borçlarımı temizledim. Şuanda 2-3 ay daha birikim yapıp işimi kuracağım. Sonrasında Allah izin verirse ev ve araba.

Allah kat kat arttırsın hocam , Allah cümlemizden razı olsun ...

12 yıldır çalıştığım öğretmenliği bırakmak üzereyim... Dershane ye sabah 9 da başlıyoruz akşam 22 00 lara kadar ders etütü oluyor 2-3 saat ayırdığım youtubeda bunun 4 katını kazanıyorum okuduğum 4 sene + 2 sene master hatrına devam ediyorum birde öğrencilerimi çok seviyorum çok kararsızım :(
edit yukarda yazmıssınız

Emin ol bu bir gerçek :) çevreme kazançlarımla ilgili bilgi verdiğimde akşamında en iyi getiren kanallarım mutlaka kapanmıştır. 4-5 defa denedim ve artık kesinlikle kazancımı kimseyle paylaşmıyorum...

---------- Spam Engelliyici 10:22 ---------- Önceki Mesaj 10:18 ----------

Ahhh kardeşim ahhh! Keşke hayat arkadaşlarının bir yere çağırdığında gidememekten ibaret olsa. Evlendiğinde ve yuva sahibi olduğunda gerçeklerle yüz yüze kalacaksın. Bence şimdiden birikime başla. Pc ye geçtiğimde eklerim...

abi dediğim gibi başka şeylerde var ama, gerçekten bazılarını paylaşamıyorum :) Senin durumun tabiki çok ağır, kendi babamdan bilirim yani. İstanbul'a çok gençken gelmiş durumlar yokmuş o zaman anlatır durur. Ben bu hikayede senin kızının yerinde oluyorum işte, mecburiyetten hayır denilmeye çalışılan taraf :) Ama babam yılmamış çalışmış, didinmiş şimdi Allah'a şükür aç değiliz açıkta değiliz :) Hedefim onun gibi olmak yani, dürüst çalışıp, helalinden kazanmak :)

6 ayda ne zorluklarla verdiğim 20 kilonun 6 ay içinde yeniden alınmasına sebep olan iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri