Müjde para kazanmalar geldi :)

O zaman kanalların url girip bakıp reklam çıkıp çıkmamasında anlıyamayız.Zaten reklamlar aktif olmayınca reklam çıkmaz para kazanma devre dışı oluncada adsenseye giripte anlıyamayız bunu.

Para kazanması devre dışı olan adsenseye bağlı kanalların kanal ayarına bakmak lazım.Buda benim sisteme giremem şuanda.Ytparada arkadaşların açıldı açıldı cümlelerini çoğunlukta duyarsam gerekli işlemi yarın yaparım.

Hocam gmail bir mesaj yok mu?

maalesef hacı bekle 1 gün daha yarın girip videoların dolarlarını yakarsın eğer açılmışsa

Bir kaç kanal resmi ünleme düştü an itibariyle yeni adsense açmıştım 4 kanal bağlıydı hepside kapandı :(

Bu şeymi demek oluyo adsensede attığımız videolar ünleme düşmesi azalacak dolar yanacak ?

3 adsense girmedim ama kanal takip ve kanalları bakınca reklam falan çıkmıyor yani.3 adsense hiç birinde para kazanma gelmedi şuan.Zaten 1 aydır kanalllarıda adsense bu yüzden bekletiyorum.

Arkadaşlar benimde 3 adsense bu sıkıntı var.Herkesin bir anda gelmez bekliyelim biraz daha.

kanallarıı guncelle belkı gelmsıtır

henüz bir gelişme yok, kanalları çok önceden silmiştim zaten. birkaç gün önce deneme amaçlı bağladığım kanalın para kazanma bugün gitmiş.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] nickli arkadaş 1 ay önce konu hakkında bilgi vermişti bence bu arkadaş'a teşekkür etmelisiniz. hepimiz bu nasıl iş derken kendisi 30 gün ceza var demişti.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] nickli arkadaş 1 ay önce konu hakkında bilgi vermişti bence bu arkadaş'a teşekkür etmelisiniz. hepimiz bu nasıl iş derken kendisi 30 gün ceza var demişti.
para kazanmalar gelsin de hayır duamızı da eksik etmeyiz. :)

Butun kanalları partnere taşıdık üstüne yarısı kapandı kanalların şuan adsense boşta eğer ceza yediyse ve bittiyse elimdeki son 5 kanalı geri adsenseye bağlıyım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri