Multi Color - Ara vermek ZORUNDAYIZ.

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Adsense bilmez, full partner çalışırdım ama 1-2 bağlı kanalım dışında elimi ayağımı çektim. Çünkü biz veya hublar ne yaparsa yapsın, son hep aynı. Partnerlikler profesyonel özgünlük seviyesini kovalıyor artık, spamcılar için tek yer adsense'dir.

Herkesi almak adına biraz aceleci davrandınız. Benim hiç kanalım yok. Paramı ödemezseniz de canınız sağ olsun. Sizin elinizde değil.

Ama başvuruları süzgeçten geçirip MCN'e bildiren sizdiniz. İlk başta sadece 6 aylık, açık, 100k üstü izlenmeli 500 üstü aboneli kanalları dahil etseydiniz kendi adınıza işinize devam ediyor olurdunuz. Küçük bir eleştirim budur. Benim bu şartlara uyan kanalım da yok bu arada. Kendim için söylemiyorum.

Bir de bu arkadaş hatırladığım kadarıyla ısrarla 1000 kanal olayından haberim yok deyip duruyordu. Acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldu.

bir massalın daha sonuna geldik

daha sona gelmedik ara veriyoruz sadece radardan çıkmak için :).

Olsun be. Sizin yüreğiniz yeter. Siz en zor anında bu forumun yanında oldunuz herşeyle ugrastınız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doğancan çok teşekkür ederiz. Cidden elimizden geleni yaptık amacımız ocak ödemelerini ve aralık ödemelerini sorunsuz yapmak şimdi
smile.png

Bunu okuyan arkadaşlar kanallarınız atılduysa mıllet abanmadan dıger alternatıflere yonelın derim

Abanmadan değil. diğer alternatiflerde dikkatli olmalı. onlarda aranabilir neticede :). az ve öz çalışın. aman su kanal ayda 2 dolar getiriyor almalıyım demeyin :) yani herkes için diyorum :)
Yanındayız Gardaşlarım

En zor dönemde bi ışık oldunuz tüm foruma ^^

Tahsin hocam çok sağolun.

partnerde kanalım yoktu, jeitoyu da opponu da tanımam ama konuları okuyordum sürekli. gerçekten çok emek verdiler bunu da gösterdiler yani. hepimiz köşeye sıkışmış durumdayken kaç kişinin ekmek yemesini sağladılar. bu olaya da yapabilecekleri bir şey yok. ama gerçekten çabalarınıza helal olsun

Çok teşekkür ederiz hocam. Gerçekten teşekkür ederiz.

Jeito bayağı uğraştı hakkını yememek lazım ama spam alanların sonunun bu olacağı belliydi.

Az almıştık ama yine de YT tepeye çöktü :) demek ki radardan çıkınca daha da az alacağız :). ödeme de sorun cıkacagını sanmıyoruz o yüzden az ve kaliteli getiren kanalları almaya gayret edeceğiz.

Yapılacaklar listesi:

1 adet temiz Adsense
Partnerleri unutmak
Az kanal öz kanal.

İş bu kadar ciddi, Quiz de hikaye olacak inboxtan son attıkları notlardan belli.

Bu iş devam eder, öyle ya da böyle cebimize üç beş kuruş girer ama Youtube gibi düşünürsek girer.

Ayrıca arkadaşların da emeklerine sağlık, atılan kanalların kazançları muamma bunu herkes üç maymun oynasa da görüyordur. O yazıştıkları yabancı arkadaşın vicdanına kalmış bir durum, kimse parasını alamasa da bu arkadaşlara yüklenmesin. Yukarıda da söylendiği gibi zor dönemde öncülük ettiler çoğu insana, en azından heves ettiler. Ellerine sağlık.

çok teşekkür ederiz hocam. zaten bize ödenen her kuruşu ödeyeceğiz. hatta raporda gözükmeyen 2 kişinin 100 dolarını da multi color olarak biz karşılayacağız.

1000er 2000er kanal bağlayanlara selam olsun :D bu arada hiçbir partnerde kanalım yok hatta bi adsensim bile yok durum vahim 0 dayız

2000 kanal kimse bize bağlayamaz :) 2000 kanala hiç çıkmadık çünkü :). ama yinede çöpe çevirmek isteyen çok olmuştu. Sıkıntı yok kısmet :) amaç ödemeleri gerçekleştirmek ve radardan çıkmak :)

---------- Spam Engelliyici 19:18 ---------- Önceki Mesaj 19:15 ----------

Adsense bilmez, full partner çalışırdım ama 1-2 bağlı kanalım dışında elimi ayağımı çektim. Çünkü biz veya hublar ne yaparsa yapsın, son hep aynı. Partnerlikler profesyonel özgünlük seviyesini kovalıyor artık, spamcılar için tek yer adsense'dir.

adsense de de durabilmek zor :). tercih meselesi. ama YT spamı bitirmeye kararlıysa denecek çokta söz yok tabi.

Bu da demek oluyor ki, diğer partnerlerede patlayacak bu olaylar..

hocam kesin birşey diyemiyoruz ama az öz takılmaları konusunda diğer hub veya partner sahibi arkadaşları uyaralım.

Herkesi almak adına biraz aceleci davrandınız. Benim hiç kanalım yok. Paramı ödemezseniz de canınız sağ olsun. Sizin elinizde değil.

Ama başvuruları süzgeçten geçirip MCN'e bildiren sizdiniz. İlk başta sadece 6 aylık, açık, 100k üstü izlenmeli 500 üstü aboneli kanalları dahil etseydiniz kendi adınıza işinize devam ediyor olurdunuz. Küçük bir eleştirim budur. Benim bu şartlara uyan kanalım da yok bu arada. Kendim için söylemiyorum.

Bir de bu arkadaş hatırladığım kadarıyla ısrarla 1000 kanal olayından haberim yok deyip duruyordu. Acı bir tecrübeyle öğrenmiş oldu.

Hocam şöyle ki , ilk ay 1000 kanalından haberimiz oldu 349 kapanma medium risk seviyesi diye mail atmıştı youtube. ve biz zaten 100k üstü 2 aylık alıyorduk ama bize gelenlerin çoğu +500k ve 3-4 aylık kanallardı. max 1100 kanalımız oldu ağda. aceleci değildik kesinlikle. ama 200 kapanma dalgası bizi vurdu diyelim :)

Sağolsun hüseyinle hasan sürekli bizi de uyarıyorlar , Kanal alımlarını biraz yavaşlattık biz de bundan ötürü. Çift taraflı kontrolden geçiriyoruz tüm kanalları 100'e yakın bir kanal kapanması yaşadık biz de bu fırtınada. Tekrardan her türlü desteğiniz için teşekkürler.

Sağolsun hüseyinle hasan sürekli bizi de uyarıyorlar , Kanal alımlarını biraz yavaşlattık biz de bundan ötürü. Çift taraflı kontrolden geçiriyoruz tüm kanalları 100'e yakın bir kanal kapanması yaşadık biz de bu fırtınada. Tekrardan her türlü desteğiniz için teşekkürler.

rica ederiz ne demek Lütfü hocam. yardımlaşma her zaman önemlidir. Forumda ne bir iş için varız , ne de bir günlük :). Yarın bizim size ihtiyacımız da olacaktır şüphesiz.

mortingen şıtrayze heryerden vuruyorlar saglık olsun.

Vallahi öyle Mortal kombat hocam :).

ama 2 şeyi test ettik genç yaşımızda :) ödemelerimizi ocağa kadar sorunsuz dağıtabilirsek 370 380bin dolar dağıtmış olacağız ki bu 1 trilyon gibi bir mebla :) şükür para bizi bozmadı :D.

ikincisi de genç yaşımızda 1 trilyonu bir arada gördük :).

1 ay önce bu olacakları dedim her zaman ki gibi bana hakaret ettiniz. adamlar bir devri kapatmış göremiyor musunuz. gerçeklerle yüzleşmek her zaman acıdır. ama bu acı suyu içenler ayakta kalır. herkese geçmiş olsun. bu işten para kazanmak isteyenler aklını başını alıp nasıl değişelim nasıl çözelim diye araştırmalar yapsın.

1 ay önce bunları dedim her zaman ki gibi bana hakaret ettiniz. adamlar bir devri kapatmış göremiyor musunuz. gerçeklerle yüzleşmek her zaman acıdır. ama bu acı suyu içenler ayakta kalır.

herkese geçmiş olsun. bu işten para kazanmak isteyenler aklını başını alıp nasıl değişelim nasıl çözelim diye araştırmalar yapsın.

biz size değil kimseye hakaret etmeyiz hocam :).
değiştiğinizde artık youtube da değişecek. Youtubedan kaçış yok :). ama çözüm olayını bilemem :)

1 ay önce bu olacakları dedim her zaman ki gibi bana hakaret ettiniz. adamlar bir devri kapatmış göremiyor musunuz. gerçeklerle yüzleşmek her zaman acıdır. ama bu acı suyu içenler ayakta kalır. herkese geçmiş olsun. bu işten para kazanmak isteyenler aklını başını alıp nasıl değişelim nasıl çözelim diye araştırmalar yapsın.
yarın senı dm gorucez bellı oldu :D

Çabuk atın ozaman da başka yere bağlayak

her partner actım getirin kanalları diyenin sözüne itimat edip sazan gibi zıplarsak olacağı budur.
Kanalların kazançları ödenecekmi ?

geçmiş olsun herkese

Son düzenleme:
sömürüldünüz demişsiniz de buna biraz da sebep sizsiniz.bence 2 günde abone izlenim sayısına bakmakla huba almak yerine 4-5 günde daha ayrıntılı bir inceleme yapılabilirdi.aynı içerik ne kadar izleniyor,benzer içerikte ki kanallar kaç aydır açık,içerik sahibi spam videolara eşleşen mi atıyor telif mi atıyor gibi kıstaslar kanal hakkında ne kadar kazandıracağını yada ne kadar dayanabileceğini gösterir ama siz spam bilmediğinizden ve bu inceleme çok zaman alacağından ayrıntıya giremezsiniz.benim tavsiyem bu şekilde ayrıntılı inceleme yaparak kanal alın...100 tane alacağına 1 tane alırsın o 100 kanaldan çok kazanırsın.

Başka yerin garantisi varmı. Başka yerlerde yt ye bağlı sonuçta....

Garantili iş yapsaydım yt çalışmazdım zaten gider bi işe girerdim. Adsenseme bağlıycam. Adsensenin de garantisi yok tabi, bu işte hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi.

her partner actım getirin kanalları diyenin sözüne itimat edip sazan gibi zıplarsak olacağı budur.
Kanalların kazançları ödenecekmi ? cevabı ben vereyim hayır :)

geçmiş olsun herkese
Diyecek bir cevap bulamiyorum hocam. Insallah benden daha itimat edilecek insanlarla karsilasirsiniz diyeyim.

Insallah odemeler yapilir da mahcup olursunuz bunlari diyenler olarak :) yapilmazsa da ben en basindan beri diyorum bunu zaten.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanalların kazançları ödenecekmi ?

geçmiş olsun herkese

Ödeneceği söylendi , hintliden bize geldiği sürece ödenecek kesinlikle. tek kuruş kalmayacak sizlerden bize inşAllah..
Her Hub alanın foruma iyilik olsun diye açmasıda yanlış öyleyse ama neyse polemiğe girmeyelim. Umarım güvenecek daha iyilerini bulursunuz :)

sömürüldünüz demişsiniz de buna biraz da sebep sizsiniz.bence 2 günde abone izlenim sayısına bakmakla huba almak yerine 4-5 günde daha ayrıntılı bir inceleme yapılabilirdi.aynı içerik ne kadar izleniyor,benzer içerikte ki kanallar kaç aydır açık,içerik sahibi spam videolara eşleşen mi atıyor telif mi atıyor gibi kıstaslar kanal hakkında ne kadar kazandıracağını yada ne kadar dayanabileceğini gösterir ama siz spam bilmediğinizden ve bu inceleme çok zaman alacağından ayrıntıya giremezsiniz.benim tavsiyem bu şekilde ayrıntılı inceleme yaparak kanal alın...100 tane alacağına 1 tane alırsın o 100 kanaldan çok kazanırsın.

Darall hocam zaten radardan cıkarsak max 500-750 kanalla çalışıp sağlam spammerlarla çalışmayı düşünüyoruz. zaten hali hazırda istatistiklerimizde var hangi müşteriden kaç kanal kapandı diye. geriye dönükte çalışıyorduk :). Ama YT yüzünü gösterince işler değişiyor :)

Hocam spam tecrubemiz olmadigi dogru katiliyorum ama, 2 gun incelemede bile denmeyen kalmadi. Asagi tukursek sakal yukari tukursek biyik durumu. Inan ki herkesi mutlu etmeye calismak bizim tek.hatamiz oldu

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri