Multi Üyeliği Olan Üyeler.

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar

Foruma üyelikler kapatılmıştır. Yeni sistem aktif olana kadar 1 2 gün içinde aktif edilecek. Forumda bir çok üyenin multi üyelikleri gözüküyor bu üyelerin TÜM ÜYELİKLERİ süresiz banlanıcaktır. Genel olarak tespit ettimiz multilerin yeni üyeliklerini banlıyor eskilerini bırakıyorduk. Ama bundan sonra multisi gözüken üyelerim tüm üyelikleri süresiz banlanıcaktır. Şuanda multi hesabı olanlar pm den bana bildirsin. Yarın akşam yapılacak genel taramada eski yeni farketmez tespit edilen tüm multiler süresiz uzaklaştırılacaktır....

benim evde aynı modeme bağlı 2 ayrı pc var onlardan ayrı ayrı, aynı kulanıcı adıyla bağlanmam sorun teşkil etmez değil mi?

Bende Firefox üzerinden Anonymoux eklentisi ile giriyorum siteye. Bi sorun olur mu?

Ben memleket te iken dayımın bilgisayar dan bi kaç kez kendi hesabıma giriş yapmıştım. O da geçen Burda hesap açmış sıkıntı olur mu? Ilgili konuya da yazmistim .Nicki [MENTION=14582]matador[/MENTION]

Multi üyelikten kasıt nedir aceba biri kısaca açıklarsa sevinirim. Multi miyim değil miyim şüphesi oluştu içimde :D

sana ait en az 2 üyeliğin varsa multisindir.
ve aynı iplerden bu 2 üyeliğinede giriş yapmışsan banlanacaksın.

Merhaba Arkadaşlar

Foruma üyelikler kapatılmıştır. Yeni sistem aktif olana kadar 1 2 gün içinde aktif edilecek. Forumda bir çok üyenin multi üyelikleri gözüküyor bu üyelerin TÜM ÜYELİKLERİ süresiz banlanıcaktır. Genel olarak tespit ettimiz multilerin yeni üyeliklerini banlıyor eskilerini bırakıyorduk. Ama bundan sonra multisi gözüken üyelerim tüm üyelikleri süresiz banlanıcaktır. Şuanda multi hesabı olanlar pm den bana bildirsin. Yarın akşam yapılacak genel taramada eski yeni farketmez tespit edilen tüm multiler süresiz uzaklaştırılacaktır....

bi arkadaşta benim üyeliğimden giriyor bilgin olsun. Farklı ip aynı üyelik.

gerçektende bazı adımlar atmak gereklı artık... umarız bu adımların yanında iyi niyetli kişilerin haklarına girmemeye çalışırız... bu bir risk... ama bugun için bazı riskler artık alınmalı.... yapacak bişi yok

not: bu arada alternatif forum yada mekanlara bakıcaz artık galıba, bazı konular silver uye bilmem ne uye olarak değişmeye başladı... bilgi yoksa neden duralım, biz paylaşıyoruz paylaşılanlarıda gormek hakkımız... farklı çözum uretmek mumkunmudur? kendü düşüncem olmasada, bir çok arkadaş boyle düşünüyordur emınım...

Son düzenleme:
Bende bir defa kuzenımden gıriş yaptım Sonra ytparayı takıp et uyelık açılınca hemen üye ol dedım birde işyerınde bir arkadaşı foruma uye yaptım oda gırıyormus dedıne göre aynı ıp ama farklı bılgısayar inşallah benım ıcın sorun olmaz :(

İş yerinde benle beraber 3 arkadaş bağlanıyoruz siteye, hepimizin üyelikleri farklı umarım sorun olmaz.

Ben hem evdeki bilgisayardan hem iş yerindeki bilgisayardan hemde telefondan bağlanıyorum.
Bilginize...

Ev arkadaşımında üyeliği var aynı ipden, ben telefondan ve bilgisayardan giriyorum. Bilginize

Dolap Kapağı ile gönderildi

Arkadaşlar aynı ipden girilen 1 den cok üyelik banlacaktır. Yani misafirlikten vs girdiyseniz birşey olmaz. Ams bir ytparacı arkadaşın evinden girmeyiniz. Net cafelerde dahil. Girdiğiniz internetden tek 1 üyelik ytparaya giriş yapsın. Açıkcası multiniz varsa bildirin kızmayacak adminler.

Ben yurtta kalıyorum ve odadaki 4 kişi yurdun internetinden ytpara yi takip ediyor.Genellikle herkes kendi telinden girse de bazen benim pc den girdikleri oluyor. Kaldi ki 3000 kişilik bir yurt olduğunu düşünürsek baya giren vardır.

Üyelerin yarısından fazlasını dolandırıcılıktan, hakaretten, alakasız mesajlar yazarak banlıyorsunuz. Ama bir kısmı da burada moderatorlerin bazılarının keyfi yüzünden banlanıyor bu nedenle insanlar multi üyelik açmak durumun da kalıyor. Bu forumdan benim öğrenecek bir şeyim yok kazancım çok iyi şükür sadece sim kart ve telefon onayı almak için kullanıyorum. Bu forumun bu özelliğinden çok faydalandım çok kazandım ve kazandırdım arkadaşlara.

Eğer yeniden yapılanmaya girecekseniz aylık 10k üzeri kazananları tespit edip onları moderator yapmanız ve makale yazmaya teşfik etmeniz faydalı olur. Nasıl yaparsanız bilmiyorum ama serkan gibi elamanlar bulup onları moderator yaparsanız çok başarılı olursunuz.

Son düzenleme:
Ya bilmiyorum ki var mı yok mu. Kardeşim vardı o giriyordu bir aralar. [MENTION=13729]MrSalik[/MENTION] diye. Tamam işte bu hesap. Bizimki bir heyecanla başladı da sonu gelmedi. Silinebilir ) Birde arkadaşım için açmıştım. O da banlı zaten. Herhalde yok. Varsa da bu hariç hepsi silinsin. Ama yoktur ya. Evet evet yok )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri