D
daralll
Guest
kimin ne kazandığı kimseyi ilgilendirmez.burdaki bazı modaretörler işini gücünü bırakıp gerek forumdan gerek pm den gerekse de skype dan her sorulan soruya yardımcı olmaya çalışıyor.makale yazmak için mod olmaya gerek yok buyrun yazın yayınlayın.sizin banınız yeni kalktığı için tepkili olabilirsiniz ama keyfi banlanmaları bildirin tekrardan incelenir,burda kimse hata yapmaz diye bir şey söz konusu değildir.hata yapan olursa pardon der hatasını düzeltir.ki siz de hiç mi hata yok orası da tartışılır.size ben ban atmadığım halde gelip bana laf yaptığınızı da hatırlatırım.Üyelerin yarısından fazlasını dolandırıcılıktan, hakaretten, alakasız mesajlar yazarak banlıyorsunuz. Ama bir kısmı da burada moderatorlerin bazılarının keyfi yüzünden banlanıyor bu nedenle insanlar multi üyelik açmak durumun da kalıyor. Bu forumdan benim öğrenecek bir şeyim yok kazancım çok iyi şükür sadece sim kart ve telefon onayı almak için kullanıyorum. Bu forumun bu özelliğinden çok faydalandım çok kazandım ve kazandırdım arkadaşlara.
Eğer yeniden yapılanmaya girecekseniz aylık 10k üzeri kazananları tespit edip onları moderator yapmanız ve makale yazmaya teşfik etmeniz faydalı olur. Nasıl yaparsanız bilmiyorum ama serkan gibi elamanlar bulup onları moderator yaparsanız çok başarılı olursunuz.