MultiColor Hizmete Doymuyor! Bütün Kanallara Davet!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
sizin kanal ayırma yetkiniz var mı? direkt panelden ayırabiliyor musunuz? yoksa siz söylüyorsunuz partner şirketi mi ayırıyor? aslında konu sizin partnerinizle alakalı değil başka bir problem var hublık sistemi nasıl işliyor onu merak ediyorum.

Hocam baska bir networktan davetiye gelmis, galiba buda sizin calistiginiz.
Pekii bu kanallarin odemesi nasil girecegiz? Hangi kanal kimin ?

Hocam ödeme bilgilerini girecek de aklıma birsey takıldı
Banka ödemesi girsem quiz gibi 15 kanalın ödemesini tek kalemde mi alacaZ
Tek kalemde alamayacaksak PayPal girecem

ödeme bilgileri bu konudaki formdan arkadaşlar http://www.ytpara.com/multi-color-network/86547-multicolor-network-onemli-duyuru-2.html, ayırma yetkim de alma yetkim de yok. Bizimki hubluk değil tam olarak hublukla cms arası birşey, ortak kararlar uygulanıyor diyelim. Kanalları partnere kimin olduğunu söyleyerek iletiyorum ayırıyorlar. 1 kez ödeme bilgilerinizi verin yeterli.

ödeme bilgileri bu konudaki formdan arkadaşlar http://www.ytpara.com/multi-color-network/86547-multicolor-network-onemli-duyuru-2.html, ayırma yetkim de alma yetkim de yok. Bizimki hubluk değil tam olarak hublukla cms arası birşey, ortak kararlar uygulanıyor diyelim. Kanalları partnere kimin olduğunu söyleyerek iletiyorum ayırıyorlar. 1 kez ödeme bilgilerinizi verin yeterli.

Hocam soruma net cevap verir misiniz yoruldunuz heralde yanlış anladınız
Banka Hesabı verirsem 15 kanalımın ödemesi quiz gibi toplu şekilde mi Ödenecek yoksa ayrı ayrı mı gönderilecek
Ayrı ayrı gönderilecekse pp girecem

Hocam soruma net cevap verir misiniz yoruldunuz heralde yanlış anladınız
Banka Hesabı verirsem 15 kanalımın ödemesi quiz gibi toplu şekilde mi Ödenecek yoksa ayrı ayrı mı gönderilecek
Ayrı ayrı gönderilecekse pp girecem
tek gönderilecek Allah izin verirse. yazdım sandım da cevabı düşünmüşüm okurken, yazmamışım :)

Ödeme bilgilerini dolduryordumda bir iki şey kafama takıldı- webmoney ve paypal kullanmıyorum bu alanları doldurmak zorunluymuş ama? Banka ödemesi için bilgileri giricem ama dolar hesabımı tl hesabımı girmem gerek? Birde kanal linkimizi ekleyeceğimiz bi kısm olsaydı daha iyi olurdu sanırm çünkü başvuru yaparken ne yazdığımı tam hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Toplu şekilde yani demi diyelim 10 kanalım var bütün kanalların ödemesi tek eftde gönderilecek demi

Onaylıyor musunuz :)
Onaylıyorum abi ama ödeme günü bir sıkıntı olursa ben seni arar paypalını veya webmoneyini alırım :) o da olmadı gelir elden veririm mahcup olmam merak etme Allahın izniyle :)
Ödeme bilgilerini dolduryordumda bir iki şey kafama takıldı- webmoney ve paypal kullanmıyorum bu alanları doldurmak zorunluymuş ama? Banka ödemesi için bilgileri giricem ama dolar hesabımı tl hesabımı girmem gerek? Birde kanal linkimizi ekleyeceğimiz bi kısm olsaydı daha iyi olurdu sanırm çünkü başvuru yaparken ne yazdığımı tam hatırlamıyorum.

yok yazın hocam önemlideğil. Kanal linki önemli değil ödeme formunda. Başvuru ve ödeme formunda ikisinde de adınız yazıyor eşleştireceğiz biz onu ;)

yapım aşamasında olduğunu söyledi partner hocam. 23 ünde ilk halini göreceklerini belirttiler yaklaşık 5 6 gün önce.

merhabalar hocam dünde konuşmuştuk formu doldurup yolladım soylemiştim dünde size 6 kanal yolladım tekrardan mail adım olarakta [email protected] verdim inşallah bu sefer geri donuşü alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri