MultiColor Kısa Süreliğine Ara Veriyor!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
hocam kendi emeğimi de geçtim. 125 kişi var bizimle çalışan. onların emeği boşa gidecek ona üzülüyorum. Ayarlanacak hepsi inşallah bakalım.

sağol murat abi.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]script size bir site hazırlasın kaydolmak isteyen oraya eklesin kanalını site kanalı alıp 5 günlük izleme yapsın abone ve hit uygun gelirse davet göndersin gelmezse göndermesin... organik olup olmadığını veya açılış tarihine kadar herşeyi kontrol edilebilir.

[MENTION=15118]WEB[/MENTION]script size bir site hazırlasın kaydolmak isteyen oraya eklesin kanalını site kanalı alıp 5 günlük izleme yapsın abone ve hit uygun gelirse davet göndersin gelmezse göndermesin... organik olup olmadığını veya açılış tarihine kadar herşeyi kontrol edilebilir.

evet halihazırda slowhand hocamın programı da bunu yapıyor, hem de webscripti hocam dışarı iş yapmıyor diye biliyorum.

Multicolor da coktu :) ytpara ya hicbisey dayanmiyo :)

çökme yok hocam çok şükür :) sadece 3 ayda 1000 limitine göre kendimizi düzenleyelim istiyoruz.

Ayrıca işimizi daha ileri taşımakta istiyoruz. düşünüp beyin fırtınası yapmamızda gerekiyor.

Ödemelerimizle kanal alımları da birbirine karısmasın diye Arayı en doğru zamanda verdiğimizi düşünüyoruz :) Yine geleceğiz hocam inşAllah :). gitmiyoruz bir yere :)

Son düzenleme:
Hayırlısı Hüseyin :)

Multicolor da coktu :) ytpara ya hicbisey dayanmiyo :)

bunu da atlatırız inşallah hocam :) partner ödeme yapsın yeterki :)

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Arkadaşlar ödeme formu girmeyen arkadaşlarda korkmasın parayı aldığımız sürece mutlaka ödeme yapacağız :)

Soran çok kişi oluyor piyasadan çıkıyormusunuz diye.

Çıkmıyoruz sadece tazelenmek için kabuğumuza çekiliyoruz.

Bizim vermeye çalıştığımız hizmet, erken ödeme; 7/24 skype,telefon,whatsapp desteği, partnere direk ulaşabilme imkanı gibi premium hizmetler.

Normal spam partnerlerle karşılaştırmayın. Quizde bile anında hizmet alamıyosunuz yani :)

3 5 tane 25 28 k lık kanallarıda yolladım hakkını helal et ama kanalların en az 10 ayı var :D

gündüz 21k izlenmeli bir kanalı göndermiştim form aracılığıyla.İnşallah arada unutulmaz @Jeito

hocam arada hata olabiliyor bir hata olursa tekrar bize ulaşmaktan çekinmeyin. İnsan faktörünün olduğu yerde tabiki hatalar olacaktır. Hiç hata yapmıyoruz diyemem ama hatalarımızdan ders alıyoruz :)

Tebrik ederim yerinde bir karar olmuş

Tebrik ederim yerinde bir karar olmuş

sağol halil hocam. 20 dolar altı olan kanalları unlink etmek zorunda kalacağız sanırım 1.5 aydır unlink etmedim ama sanırım şuan gerekiyor. Önümüzdeki 15 gün bunları düşünerek geçecek bakalım. Amaç uzun ömürlü olmak.

hocam hayırlısı olsun ama ben arkadaslardan odememı aldım sagolsunlar bana ılk umut kapısını onlar actı o yuzden kımsenın ıcıne kurt dusmesın derım benım guvenım tam sahsım adına

hocam hayırlısı olsun ama ben arkadaslardan odememı aldım sagolsunlar bana ılk umut kapısını onlar actı o yuzden kımsenın ıcıne kurt dusmesın derım benım guvenım tam sahsım adına

Allah razı olsun [MENTION=13134]stone[/MENTION] hocam :) Güle güle harcayın inşallah. Çoğu insan belki networkleri rakip olarak görüyo olabilir ama; nasıl ki gerçek hayatta yanyana olan 3 bakkal veya 2 3 dönerci de iş yapıyorsa biz de öyle çalışabiliriz. Herkes elinden gelenin en iyisini yaparsa hem tüketici hem üretici kazanır :) Alımları durdurmamızın nedeni de sorunsuz ilerleyebilmek için kendimizi geliştirmek istememiz.

Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Gerçekten minnettarım :)

hocam başarılarınızın devamını dilerim. ben kanallarımı gonderdim ama süre az kaldıgı için sıkıntılı videoları ayıklayamadım. kusura bakmayın. Almasanız da canınız sagolsn :)

hocam başarılarınızın devamını dilerim. ben kanallarımı gonderdim ama süre az kaldıgı için sıkıntılı videoları ayıklayamadım. kusura bakmayın. Almasanız da canınız sagolsn :)

öncelikle alıp almamak benim elimde değil ama alınmıyorsa bilin ki bundan siz zararlı değil karlısınız. Network ne kadar uzun ömürlü olursa o kadar çok kazanacaksınız inşallah. Ayıklamayı biz yaparız, yeter ki bu şekilde söyleyin hocam. İnsanlık hali herkes her zaman müsait olmayabiliyor. Siz nasıl ki ben müsait olmadığımda anlayışla karşılıyorsanız ben de karşılayabilirim. :)

Saygılarımızla MultiColor Network Ekibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri