4 kaanalım uyarı ve telif olmadıgı halde atılmıs partnerden bari 1 ay dayansaydı size güvenip kanal baglamakda hata eettik galiba
hocam tekrar söylüyorum kanallar tekrar alınabilir. Arada yanlış atılan kanallar olabilir. Çöp kanalların atılması amaç.
milletin paraların üstüne erken yatmaya başladı sanırım mcn
Paraların üzerine yatsa kanalları quiz gibi ilelebet tutup bırakmaması mı mantıklı yoksa atması mı?
valla zaten pek bi umudum yoktu o yüzden cok kanal baglamadım ama 6 7 iyi kanalım baglı onlarıda herhalde atarlar neymis partner temizlik yapıyormus telifli falan atsa hadi neyse diycm ama temiz kanalları niye atıyo anlamadım galiba cogu kisinin de atılmaya baslamıstır
Atılacak zatn günlerdir çoğu kanal atılacak diyorum. sanki söylememişim muamelesi görüyorum yine de tekrar diyorum; yanlış atılanlar olabilir onları da zaten tekrar değerlendireceğiz isteyen olursa.
paralara çökmenin adı temizlik olmuş hocam
yukarıda cevabımı verdim hocam. Ben partnerin ödeyeceğini garanti edemem ama bu kadar kesin konuşabiliyosanız birşeyler bilmeniz gerek diye umuyorum partnerle ilgili. paylasabilir misiniz? Teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------
Son olarak şunu da belirteyim; gerçekten temizlik yapıldıktan sonra da herkesle çalışılmayacak ki bunun nedenini az çok anladınız sanırım.
partneri sıkıntıya sokan durum başlangıçta herkes kazansın diye düşünmemmiş sanırım ama; gerçekten bu hizmeti haketmeten çok insan varmış forumda bunu biraz geç anladım.
Şu 4 aylık süreçte insanlarla alakalı öğrendiklerimi yazsam kitap olur yani. Allah bizimle çalışandan da çalışmayandan da razı olsun yalnız açın bi okuyun en başından ben bu günlerin gelebileceğini söylemiştim. Ortada kötü birşey de var mı yok mu belli değil ama arkadaşlar ısrarla bizi taşlayıp partneri ateşe vermek istiyorlar.
Kısmetse ödememizi alalım, yapalım gittiği yere kadar. 1 ödeme alsanız o 1 ödeme size kardır. Bunu anlatamadım ben; artık anlatmaya da uğraşmak istemiyorum.
Herneyse, herkese teşekkürler. İyi niyetime inanan arkadaşların olduğuna inanıyorum hala; umarım onlarla devam ederiz gittiği yere kadar.
bunları yazmamın nedeni kanal getirmeniz veya getirmemeniz değil. Yalnızca şahsımın kötü tanınmamasını istediğim içindir.
---------- Spam Engelliyici 13:10 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------
1. Multicolor atmıyor ana partner atıyor.
2. Kanallar atılsada içinde ki ücret ödenecek dendi yani paraların üstüne yatma değil.
3. Youtubeden uyarı alınca demek ki başka çareleri kalmamış. Şuan konuşulması gerken hangi kriterlere göre kanalları attı onları bulup birdaha partnere o tarz kanalları göndermemek. paramın üstüne yattı şöyle oldu böyle oldu diye kıvranmak değil.
sağolasın hocam. paranın üzerine bile yatılmış olsa geçen ay 5 haneli ödemeler yaptım. Güle güle harcasınlar; bu 1 ödeme bile yanlarına kardır alanların. İnşallah sıkıntı çıkmaz ne diyeyim. bu temizliği günlerdir duyuruyorum ben zaten ama ısrarla insanlar beni taşlıyorlar tabiri caizse. Gerek yok artık kendimi tanıtmama; tanıyan kitle yeterli.