thrayler
Moderatör
OOOOOOOHHHHHH iyiymiş ha. içimden tek kelime olarak siz kimsiniz ya. Hayırdır demek geldi. Niye biliyormusun. Az önce bir kanalıma bakayım durum nedir dedim iyiki de bakmışım. Birazdan diğerlerinede bakacağım. Geçen gün 20 kanalımı atmışsınız. kazandırdı kazandırdı attınız. ödeme yapılmayacak güzel iş haaa. şimdi bir tane büyük kanala baktım. 2 milyon üzeri gösterim 2000 abone kanal 3 yıllık kanal. siz kimsiniz de benim böyle bir kanalımı atıyorsunuz dememek elde değil. hiiiiç alınmaca gücenmece olmasın. harbiden ne ayaksınız diyorum artık.
Hocam ağır ol ne saçmalıyosun sen ya? Asıl sen kimsin onu anlamadım. SPAM YAPIYOSUN ARKADAŞIM ATTIĞIN VİDEOLAR BİLE SENİN DEĞİL MİLLETİN VİDEOSUNU KOPYALAYIP PARA KAZANIYOSUN. gelmiş birde burda ahkam kesiyosun para alabildiğine partner bulabildiğine şükret. Ben anlamıyorum sanki çok temizi iş yapıyoruz. Full özgün kendi videomuzu çekiyoruz da para kazanamıyoruz gibi konuşuyosunuz cidden anlamak güç. Şu yazdıklarını bana yazsan emin ol çok çok ağır konuşurdum sana. Allah Jeito'ya ne büyük sabır vermiş beee..
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam atılan kanalların ödemesi yapılmayacak mı? Eğer böyle bir durum var ise en azından bu ay için ısrar etseniz partnere. Çünkü Habersiz istemsiz atıldı mağdur oldular falan deseniz. Belki öderler