MultiColor Network Güncel Davetiye Durumu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
OOOOOOOHHHHHH iyiymiş ha. içimden tek kelime olarak siz kimsiniz ya. Hayırdır demek geldi. Niye biliyormusun. Az önce bir kanalıma bakayım durum nedir dedim iyiki de bakmışım. Birazdan diğerlerinede bakacağım. Geçen gün 20 kanalımı atmışsınız. kazandırdı kazandırdı attınız. ödeme yapılmayacak güzel iş haaa. şimdi bir tane büyük kanala baktım. 2 milyon üzeri gösterim 2000 abone kanal 3 yıllık kanal. siz kimsiniz de benim böyle bir kanalımı atıyorsunuz dememek elde değil. hiiiiç alınmaca gücenmece olmasın. harbiden ne ayaksınız diyorum artık.

Hocam ağır ol ne saçmalıyosun sen ya? Asıl sen kimsin onu anlamadım. SPAM YAPIYOSUN ARKADAŞIM ATTIĞIN VİDEOLAR BİLE SENİN DEĞİL MİLLETİN VİDEOSUNU KOPYALAYIP PARA KAZANIYOSUN. gelmiş birde burda ahkam kesiyosun para alabildiğine partner bulabildiğine şükret. Ben anlamıyorum sanki çok temizi iş yapıyoruz. Full özgün kendi videomuzu çekiyoruz da para kazanamıyoruz gibi konuşuyosunuz cidden anlamak güç. Şu yazdıklarını bana yazsan emin ol çok çok ağır konuşurdum sana. Allah Jeito'ya ne büyük sabır vermiş beee..

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam atılan kanalların ödemesi yapılmayacak mı? Eğer böyle bir durum var ise en azından bu ay için ısrar etseniz partnere. Çünkü Habersiz istemsiz atıldı mağdur oldular falan deseniz. Belki öderler

Hocam ağır ol ne saçmalıyosun sen ya? Asıl sen kimsin onu anlamadım. SPAM YAPIYOSUN ARKADAŞIM ATTIĞIN VİDEOLAR BİLE SENİN DEĞİL MİLLETİN VİDEOSUNU KOPYALAYIP PARA KAZANIYOSUN. gelmiş birde burda ahkam kesiyosun para alabildiğine partner bulabildiğine şükret. Ben anlamıyorum sanki çok temizi iş yapıyoruz. Full özgün kendi videomuzu çekiyoruz da para kazanamıyoruz gibi konuşuyosunuz cidden anlamak güç. Şu yazdıklarını bana yazsan emin ol çok çok ağır konuşurdum sana. Allah Jeito'ya ne büyük sabır vermiş beee..

@Jeito hocam atılan kanalların ödemesi yapılmayacak mı? Eğer böyle bir durum var ise en azından bu ay için ısrar etseniz partnere. Çünkü Habersiz istemsiz atıldı mağdur oldular falan deseniz. Belki öderler

hocam ödenecek dediler. İnşallah dedikleri gibi ödesinler de; şu laf yapanlar bi görsünler benim tek isteğim budur. Her gün 50 kere dua ediyorum şu atılanları ödesinler diye.

OOOOOOOHHHHHH iyiymiş ha. içimden tek kelime olarak siz kimsiniz ya. Hayırdır demek geldi. Niye biliyormusun. Az önce bir kanalıma bakayım durum nedir dedim iyiki de bakmışım. Birazdan diğerlerinede bakacağım. Geçen gün 20 kanalımı atmışsınız. kazandırdı kazandırdı attınız. ödeme yapılmayacak güzel iş haaa. şimdi bir tane büyük kanala baktım. 2 milyon üzeri gösterim 2000 abone kanal 3 yıllık kanal. siz kimsiniz de benim böyle bir kanalımı atıyorsunuz dememek elde değil. hiiiiç alınmaca gücenmece olmasın. harbiden ne ayaksınız diyorum artık.
alınmaca gücenmece olmasın ama ben saydırayım demişsin hocam. Sen istediğini saydır artık senin muhatabın yok bu konuda. Düzgün gelen her soruya cevap verdim bugüne kadar; bir dön şu yazıyı oku cevap vermeye değer bir yazı dersen, bana haber ver cevap vereyim. 40 kez aynı soruya cevap verdim sen de 41. olursun.

Saygılar.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam atılan kanalların ödemesi yapılmayacak mı? Eğer böyle bir durum var ise en azından bu ay için ısrar etseniz partnere. Çünkü Habersiz istemsiz atıldı mağdur oldular falan deseniz. Belki öderler

Bunu diyen de film sitesi satan biri olması çok ilginç

hocam ödenecek dediler. İnşallah dedikleri gibi ödesinler de; şu laf yapanlar bi görsünler benim tek isteğim budur. Her gün 50 kere dua ediyorum şu atılanları ödesinler diye.

hüseyin hocam allah utandırmasın gönlün kadar yüce rabbim dualarını kabul eder inşallah sıkıntı olur olmaz değil senin sorumluluğunda olan bir sıkıntı değilki bu işte bende bunu anlama güçlüğü çekene anlam veremiyorum

halil hocam rica ediyorum saat gece 3 tartışma çıkmasın. İnsanlar çok kolay kutuplaşıyor zaten ben anlamıyorum bu olayı. Ortada ne birşey var ne ödeme günü gelmiş ödeme veya ödememezlik olmamış bişey belli değil. Herkes kafasından birşeyler atıyor. Yav bir bekleyin ödemezse hep beraber sayalım diyorum ama dinleyen eden yok.

Konuyla ne alakası var arkadaşım? Her yerde bi laf atma çabası var bu forumda.. Ben orda kendime de söylüyorum SPAM YAPTIGIMI KENDİ VİDEOLARIM OLMADIGINI bildiğim için birşey diyemiyorum bi hak talep etmiyorum okuman anlaman falan mı kıt? benimde kanallarım vardı benim kanallarımda atıldı.

anlamıyorum sanki çok temizi iş yapıyoruz. Full özgün kendi videomuzu çekiyoruz da

Bak kendimi de katmışım hesaba.

Konuyla ne alakası var arkadaşım? Her yerde bi laf atma çabası var bu forumda.. Ben orda kendime de söylüyorum SPAM YAPTIGIMI KENDİ VİDEOLARIM OLMADIGINI bildiğim için birşey diyemiyorum bi hak talep etmiyorum okuman anlaman falan mı kıt? benimde kanallarım vardı benim kanallarımda atıldı.

anlamıyorum sanki çok temizi iş yapıyoruz. Full özgün kendi videomuzu çekiyoruz da

Bak kendimi de katmışım hesaba. Gözlük tak ta öyle gel konuya.

hocam üsluba dikkat.

---------- Spam Engelliyici 01:17 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

hüseyin hocam allah utandırmasın gönlün kadar yüce rabbim dualarını kabul eder inşallah sıkıntı olur olmaz değil senin sorumluluğunda olan bir sıkıntı değilki bu işte bende bunu anlama güçlüğü çekene anlam veremiyorum

abi ortada belli birşey olsa ağzımı açıp birşey demem. Daha birşey belli değil ortada fol yok yumurta yok. Ödemezse bile açın bakın ben her Allahın günü yazdım buraya bu riski alan bağlasın kanal diye. Riski alamayan arkadaşlar kanal yolladılarsa gerçekten benim üzerime yıkmaya çalışmasınlar rica ediyorum.

halil hocam rica ediyorum saat gece 3 tartışma çıkmasın. İnsanlar çok kolay kutuplaşıyor zaten ben anlamıyorum bu olayı. Ortada ne birşey var ne ödeme günü gelmiş ödeme veya ödememezlik olmamış bişey belli değil. Herkes kafasından birşeyler atıyor. Yav bir bekleyin ödemezse hep beraber sayalım diyorum ama dinleyen eden yok.

Kusura bakma.Şuan ki hem adsense hem de partnerin stabil olmaması herkesi gerdi.
Kanallarım atılmışmı diye bakmadım daha ama atılıp para yı öderlerse sorun yok.Ödemezlerse de size kızamayız sizin elinizde olan birşey değil.

Kusura bakma.Şuan ki hem adsense hem de partnerin stabil olmaması herkesi gerdi.
Kanallarım atılmışmı diye bakmadım daha ama atılıp para yı öderlerse sorun yok.Ödemezlerse de size kızamayız sizin elinizde olan birşey değil.

yok hocam ne kusuru. Ben sadece tartışmayın istiyorum. Ortada birşey olduktan sonra somut birşey üzerine tartışılır ama şuan ödeneyecekler demem de sizin ödemeyecekler demenizde tamamen birer varsayım ve üzerine tartışmayı doğru bulmuyorum açıkçası. Kalp kırmaya değmez yani.

Hüseyin hocam aklında bulunsun 2m üzeri kanallar partnerden atılmaz. Günlük kaç izlenim almış aylık ne kazandırıyor önemli değil. Boru mu kos koca 2m izlenim var atılır mı hiç :D
Herkes iyi gergin anlaşılan çatacak yer arıyor gibi ya... Jeito konunun başında söylemiş zaten şu kazancın altındakiler atılabilir bunun kontrolü partnerde diye daha neyin tartışması ki bu... 2m izlenimde olsa 100m izlenimde olsa bazen kazandırmıyor, izlenimler duruyor, video diline ülkesine göre bgbg düşük olabiliyor. Anlaşılan o ki kazandırmamış atılmış. benimde var atılan kanallarım ne yapalım jeito ya mı dalalım yani...
Ya arkadaş eylül güncellemesinden beridir çoğu kişi o kadar zaman sonra jeito sayesinde ödeme alabildi. Adama hala saldırıyonuz ya ne diyim ki...

Hüseyin hocam aklında bulunsun 2m üzeri kanallar partnerden atılmaz. Günlük kaç izlenim almış aylık ne kazandırıyor önemli değil. Boru mu kos koca 2m izlenim var atılır mı hiç :D
Herkes iyi gergin anlaşılan çatacak yer arıyor gibi ya... Jeito konunun başında söylemiş zaten şu kazancın altındakiler atılabilir bunun kontrolü partnerde diye daha neyin tartışması ki bu... 2m izlenimde olsa 100m izlenimde olsa bazen kazandırmıyor, izlenimler duruyor, video diline ülkesine göre bgbg düşük olabiliyor. Anlaşılan o ki kazandırmamış atılmış. benimde var atılan kanallarım ne yapalım jeito ya mı dalalım yani...
Ya arkadaş eylül güncellemesinden beridir çoğu kişi o kadar zaman sonra jeito sayesinde ödeme alabildi. Adama hala saldırıyonuz ya ne diyim ki...

hızlı bir atılma gerektiği için ilk dalga kazanca göre değil toplu izlenime göre yapıldı. Daha sonra kalan kanalların yarısı hassas elemeye göre yapıldı günlük 3 doların altı. Sabah adam bizzat resim linki attı baktım. 10.455.817 izlenimli kanal günlük getirisi 0,30 veya 0,20 idi sanırım.

Şu ana kadar olan bütün davetler gönderilmiştir. Gitmeyen varsa ya kabul edilmemiştir ya da bir hata vardır. Skype dan iletişime geçebilirsiniz.

Bir kanalım kabul edilmiş.Başvuru formunda paypal bilgisi soruluyordu banka bilgilerini nasıl bildireceğiz hocam.

arkadaşlar gece başvuran kanallar dahil davetler gönderildi kontrol edebilirsiniz :)

---------- Spam Engelliyici 14:01 ---------- Önceki Mesaj 14:01 ----------

paypal olayından sonra başvurular arttığı için hızlı değerlendirmeye çalışıyoruz fakat konuyu takip edin buradan davet durumu paylaşılacak

An itibariyle bütün davetler gönderilmiştir.

---------- Spam Engelliyici 16:37 ---------- Önceki Mesaj 15:01 ----------

bugün 19:37 ye kadar olan davetler gönderilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri