MultiColor Network Güncel Davetiye Durumu

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Ayın 9 undakiler bugün akşam davet atılacak, atıldığında buradan bildirilecek. Kriterler güncellendi; tekrar kontrol edin arkadaşlar kriter konusunu.

9.11.2015 başvurulu kanallar gönderilmiştir. 435 kanaldan 200+ tanesi YT tarafından reddedilmiştir. Sebebi: telif, başka partnerde olma veya para kazanmanın kapanması olabilirmiş. Sizin için sordum bunu da arkadaşlar. yani davetiye gönderilmeye izin verilmiyor. Birazdan mailleri atmaya başlayacağım. Eğer size gelen listede hata olduğunu düşünüyorsanız tekrar başvurabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 19:19 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Mailler gönderildi. Lütfen kontrol edin. Yarın 1 sınavım daha olduğu için sürekli bakamıyorum. İnanın çok yoruluyorum ama ödün vermek istemiyorum hizmetimizden de. Arada bir aksama olursa anlayışınıza sığınıyorum; tekrar anlayışınız için teşekkür ederim.

arkadaşlar herkesten ricamız bize alımları ikincikez actıgımızdan beri basvuran herkes kanallarını kontrol etsin 46 milyondan 20.000e kadar tüm kanallara tekrar davet gönderildiği bilgisini aldık.

ayın 10unun davetleride gönderilmiştir.

11.11.2015 Davetler gönderilmiştir. Mail atamadım bugün biraz rahatsız olduğum için, yarından itibaren devam edeceğim inşallah. Arkadaşlar neredeyse bütün kanallarınıza davet gitti dün. Bekleyen büyük bir davet yığını var. Kabul etmezseniz gidebilir panelden, sizden ricam girip kabul etmeniz.

11.11.2015 Davetler gönderilmiştir. Mail atamadım bugün biraz rahatsız olduğum için, yarından itibaren devam edeceğim inşallah. Arkadaşlar neredeyse bütün kanallarınıza davet gitti dün. Bekleyen büyük bir davet yığını var. Kabul etmezseniz gidebilir panelden, sizden ricam girip kabul etmeniz.

11.11 davetiye gelmiş ve kabul edilmiştir. @Jeito

Ödeme bilgilerini de diğer form üzerinden yolladım dostum.

Bu arada kesinti oranı %70-30 du değil mi? Diğer konu linkini veriyorsunuz bu soru gelince ama orada direkt olarak Eminent %30 kesinti falan yazmıyor.

Bu arada kesinti oranı %70-30 du değil mi? Diğer konu linkini veriyorsunuz bu soru gelince ama orada direkt olarak Eminent %30 kesinti falan yazmıyor.

Normal kanala %70 ödeme yapıyor.
İlk telifte telif kalkana kadar %60
İkinci telifte telif kalkana kadar %45
Kanal kapanırsa %35 ödüyor.

fakat jeito geçen ay herkese %70 ödedi. bu ayda herkes %70 alacakmış müjdesini verdi :)

Hocam cms ne olursa olsun eminent veya arkon farketmez oranlar 70 e 30 hocam :) tesekkur ederiz.eve geciyim yazarim insallah :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanal alımı açık mı ?

açık ama burası bunu sormanın yeri değil dostum. şimdi sana cevap vermem lazım verdiğimde abone olan herkes gelip bu konuya bakacak. Boşa zaman kaybedecek :)

---------- Spam Engelliyici 09:48 ---------- Önceki Mesaj 09:47 ----------

Ayın 12 sinin davetleri akşama gönderilecek arkadaşlar. 2 gün gecikmeli çok pm alıyorum, 12 14 ünde gelir 13 ü 15 inde vs vs gidiyor.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] arkonnetten davetiye gelmeyen kanallara Eminetten gelme ihtimali varmı? Ayın 12 si için gönderilenlerde?

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] arkonnetten davetiye gelmeyen kanallara Eminetten gelme ihtimali varmı? Ayın 12 si için gönderilenlerde?

evet eminent ten gelmiş olabilir. Şuan bütün davetler gönderildi bir hata olduğunu düşünüyosanız multicolornetwork skype dan yazın ilgileneyim hocam yine de.

Abi benim 12 sinde attıklarıma Eminent göndermiş.

Edit: Yetkili açıklamış.

açıklama için teşekkürler hocam, yardımlaşmak güzel şeydir. [MENTION=10960]fth[/MENTION] ile görüşüldü, ilgilenilecek arkadaşlar. İstek, öneri ve şikayetlerinizde bize ulaşmaya çekinmeyin :)

açıklama için teşekkürler hocam, yardımlaşmak güzel şeydir. [MENTION=10960]fth[/MENTION] ile görüşüldü, ilgilenilecek arkadaşlar. İstek, öneri ve şikayetlerinizde bize ulaşmaya çekinmeyin :)

İlgin için çok saol kardeşim. :) İnşallah sıkıntı çıkmadığı sürece daha çok kanal bağlarız Multiye..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri