MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam başınız sağolsun. allah mekanını cennet eylesin.

İlk telifte telif kalkana kadar %60
İkinci telifte telif kalkana kadar %45
2 telifte kanalları atma hakkı vardır.

Bunları yazmışsınız ama dün 2 kanala telif geldi 1er tane hiç beklemeden direk atmışlar.Bu yazdıklarınızı düzenleyin madem böyle atılacaksa ilk telifte atılır yazın.

Hocam telif geldiğinde para kazan gidiyor artık zaten bağlı olsa ne olacak ki? Atılanları da ödüyorlar zaten sorun etme

[MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] Hocam ocakda bağlanan kanalın geliri ocak şubat olarak martda mı ödenecek ?

Hocam yanlis hatirlamiyorsam ocaginki martta subatınki nisanda

Bu ay ödemelerde biraz gecikme olacak arkadaşlar. Ödeme formunu yollayamadık henüz. birkaç gün içinde doğru ödemelere başlarız diye tahmin ediyoruz.

Teşekkürler.

Hüseyin.

Selamun Aleyküm, sayın partner sahibi arkadaş. Ben özgün çalışıyorum içeriğim oyun. Fakat kendi sesim ve görüntüm yok. Kanalın hiç bir telif sıkıntısı yok, başkasının kanalını kopyalama filanda yok kendim oynuyorum kaliteyi ayarlıyorum ve YouTube'ye atıyorum.

Şimdi başvurumu yapmak isterim. Beni bu şekilde alırlar mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Birde giriş için şu kadar izlenim şu kadar abone gerekli midir?

Selamun Aleyküm, sayın partner sahibi arkadaş. Ben özgün çalışıyorum içeriğim oyun. Fakat kendi sesim ve görüntüm yok. Kanalın hiç bir telif sıkıntısı yok, başkasının kanalını kopyalama filanda yok kendim oynuyorum kaliteyi ayarlıyorum ve YouTube'ye atıyorum.

Şimdi başvurumu yapmak isterim. Beni bu şekilde alırlar mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Birde giriş için şu kadar izlenim şu kadar abone gerekli midir?

kanal başvurunuzu yaptıktan sonra [email protected] a linkinizi ve kanalın size ait oldugunu gösteren montaj dosyalarından bir kaçını gönderirseniz seviniriz.

Bu ay ödemelerde biraz gecikme olacak arkadaşlar. Ödeme formunu yollayamadık henüz. birkaç gün içinde doğru ödemelere başlarız diye tahmin ediyoruz.

Teşekkürler.

Hüseyin.

Hocam bu ay ödemeler gecikecek demişsiniz de. Bu ay hangi ayın ödemeleri yapılacak?

Yada ben kendim ile ilgili şu kısmı sorayım.

Ocak 22 sinde 2 kanalımı sizin partnere bağlamışım. Ocak ayının ödemeleri kısmet olursa Mart 27 sin demi gerçekleşecek?

Hocam bu ay ödemeler gecikecek demişsiniz de. Bu ay hangi ayın ödemeleri yapılacak?

Yada ben kendim ile ilgili şu kısmı sorayım.

Ocak 22 sinde 2 kanalımı sizin partnere bağlamışım. Ocak ayının ödemeleri kısmet olursa Mart 27 sin demi gerçekleşecek?

mart 10 12 gibi yapılır ödeme hocam.

Aslında gecikme yok normal belirttiğimiz sınırlar içerisinde ödeme yapılacak tarih olarak ama, bundan önce hep erken ödedik bu ay biraz gecikme olacak geçen aylara göre ona göre ayarlasın arkadşlar kendilerini diye yazdım ;)

ek olarak, bazı kanallar atılacak günlük 1-1,5 2 dolar civarı getiren kanallar cıkarılacak mecburiyetten yine. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Aslında gecikme yok normal belirttiğimiz sınırlar içerisinde ödeme yapılacak tarih olarak ama, bundan önce hep erken ödedik bu ay biraz gecikme olacak geçen aylara göre ona göre ayarlasın arkadşlar kendilerini diye yazdım ;)

Bu ay aralık kazançları ödenicek.Aralıkta kanallar atılmamışmıydı?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam 6 adet kanal ile basvurmuştum 4'üne red geldi.Diğer 2'si için ise herhangi bir mail vs. dönüş olmadı.Red mi edilmiş oldu bu 2 kanal yoksa hala inceleniyor falan mı?

Bu ay aralık kazançları ödenicek.Aralıkta kanallar atılmamışmıydı?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
doğrudur aralık 5 gibi atmısız 5 günlük kazanclar ödenecek inşallah halil hocam. Raporda cıkan kanallar için konusuyorum.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam 6 adet kanal ile basvurmuştum 4'üne red geldi.Diğer 2'si için ise herhangi bir mail vs. dönüş olmadı.Red mi edilmiş oldu bu 2 kanal yoksa hala inceleniyor falan mı?
hocam muhtemelen inceleniyordur. Davetler gönderildi aslında şu ana kadar olanların ama siz bir daha bakın isterseniz kanallara.

ek olarak, bazı kanallar atılacak günlük 1-1,5 2 dolar civarı getiren kanallar cıkarılacak mecburiyetten yine. Bilginiz olsun arkadaşlar.

Benim başvurduğum kanal yeni belki 1$ bile kazandırmazsa atılır mı :(

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkürler ben bir gözatayım.
Bi de sanırım sizin ana partnerin alım kriterleri değişmiş.geçen ay 50k izlenimli tek videolu bir kanalımı kabul etmişlerdi,bu ay aynı içerikte 100 k üstü 3 tane kanalı reddettiler. Sanırım gelen telifler kanal alım politikalarını biraz değiştirdi ama bu kararıjn size dönüşü daha sağlıklı olacaktır.
Başarılar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri