hadi bakalım heyecanla kapananın ödendiği haberini bekliyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hadi bakalım heyecanla kapananın ödendiği haberini bekliyoruz.
Youtube un raporunda olan her ödemeyi yapacağını söyledi hocam bugün bizzat konuştuk o konuyu. CMS panelindn rapor alınıyor detaylı şekilde, o panelde olan her kanalı ödeyeceğini söyledi. Ve bu ilk ay için hiç bir kesinti olmadan hepsni %70 ödeyeceğini belirtti. Bakalım hayırlısı![]()
yt işi artık ya tutarsa işine dondu gercektenhocam 90 günlük kotayı yani 1000 spam + 20 telif kapanma olayını nasıl bypass edecekler ? ben partner olsam google politika değiştirene kadar amatör kanalları bırak content korumalı özgün kanallar dışında almazdım.
Hocam tekrar kontrol edilecek hepsi kontratlarin, sinavlari bi atlatayimDashboard ne zaman yapılır hocam? Ayrıca bu sözleşmeyi gönderdik ama işlemlerimiz tamam mı bilmiyorum?
Valla ilyas hocam uyari gelmedi falan dediler bende bilmiyorum ki. Ders calisiyorum arkadaslar gec yazabilirimhocam 90 günlük kotayı yani 1000 spam + 20 telif kapanma olayını nasıl bypass edecekler ? ben partner olsam google politika değiştirene kadar amatör kanalları bırak content korumalı özgün kanallar dışında almazdım.
bende deneme amaçlı bi kanal bagladım ama bide kontrat işi mi vardı?ben kontratla filan ugraşmadım hiç![]()
paypalı nereye yazdın hocam![]()
Hocam hepsi halledilecekyazmadım [emoji14] partnere başvurdum,davetiye geldi ve kabul edip reklamlarını açıp bıraktım öyle.
Hocam hepsi halledilecek
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kazanc paylasimi yasak ama olsun [emoji14]157 dolar alacağım varmış sizden öğrendim ben arkadaştan hüseyin hocam![]()
Ilk mesajda yaziyor hocam, mobilim ondan kopyayalamadim. Arkadaslar biraz gec yazabilirim 5 30 da sinavik var bugunne zaman başlıyo ödemeler
Arkadaşlar Kanal sahibi tanıma formunu biz de kanalı olan herkesin doldurmasını rica ediyorum. 1 dakikanızı bile almaz ama bizim için çok önemli. Kontratların tamamlanmasında ve ödemeler kesinleşince size bilgi vermede kullanacağız. Herkes doldursun önceden dolduranlar bile. Rica ediyorum.
http://goo.gl/forms/hJkVkRDU19
Arkadaşlar Kanal sahibi tanıma formunu biz de kanalı olan herkesin doldurmasını rica ediyorum. 1 dakikanızı bile almaz ama bizim için çok önemli. Kontratların tamamlanmasında ve ödemeler kesinleşince size bilgi vermede kullanacağız. Herkes doldursun önceden dolduranlar bile. Rica ediyorum.
http://goo.gl/forms/hJkVkRDU19
Hocam formu doldurmazsak paramızı alamıyormuyuz anlamadım.kayıt olurkenki isim paypal vs hatırlamıyorum bile.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.