MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi bakalım heyecanla kapananın ödendiği haberini bekliyoruz.

hadi bakalım heyecanla kapananın ödendiği haberini bekliyoruz.

Youtube un raporunda olan her ödemeyi yapacağını söyledi hocam bugün bizzat konuştuk o konuyu. CMS panelindn rapor alınıyor detaylı şekilde, o panelde olan her kanalı ödeyeceğini söyledi. Ve bu ilk ay için hiç bir kesinti olmadan hepsni %70 ödeyeceğini belirtti. Bakalım hayırlısı :)

Youtube un raporunda olan her ödemeyi yapacağını söyledi hocam bugün bizzat konuştuk o konuyu. CMS panelindn rapor alınıyor detaylı şekilde, o panelde olan her kanalı ödeyeceğini söyledi. Ve bu ilk ay için hiç bir kesinti olmadan hepsni %70 ödeyeceğini belirtti. Bakalım hayırlısı :)

Dashboard ne zaman yapılır hocam? Ayrıca bu sözleşmeyi gönderdik ama işlemlerimiz tamam mı bilmiyorum?

hocam 90 günlük kotayı yani 1000 spam + 20 telif kapanma olayını nasıl bypass edecekler ? ben partner olsam google politika değiştirene kadar amatör kanalları bırak content korumalı özgün kanallar dışında almazdım.

hocam 90 günlük kotayı yani 1000 spam + 20 telif kapanma olayını nasıl bypass edecekler ? ben partner olsam google politika değiştirene kadar amatör kanalları bırak content korumalı özgün kanallar dışında almazdım.
yt işi artık ya tutarsa işine dondu gercekten :)

Dashboard ne zaman yapılır hocam? Ayrıca bu sözleşmeyi gönderdik ama işlemlerimiz tamam mı bilmiyorum?
Hocam tekrar kontrol edilecek hepsi kontratlarin, sinavlari bi atlatayim:)
Valla ilyas hocam uyari gelmedi falan dediler bende bilmiyorum ki. Ders calisiyorum arkadaslar gec yazabilirim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de kasım 10 gibi falan ödemeler gelirse ben askerde olacam o günleri göremeyeceğim :) Bakalım artık ödeme zamanı bi ödemelerimiz gelsin kaliteli kanallar partnerinize ekleriz hocam.

bende deneme amaçlı bi kanal bagladım ama bide kontrat işi mi vardı?ben kontratla filan ugraşmadım hiç :)

Arkadaşlar Kanal sahibi tanıma formunu biz de kanalı olan herkesin doldurmasını rica ediyorum. 1 dakikanızı bile almaz ama bizim için çok önemli. Kontratların tamamlanmasında ve ödemeler kesinleşince size bilgi vermede kullanacağız. Herkes doldursun önceden dolduranlar bile. Rica ediyorum.

http://goo.gl/forms/pbsQ2gwCRM

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kanal sahibi tanıma formunu biz de kanalı olan herkesin doldurmasını rica ediyorum. 1 dakikanızı bile almaz ama bizim için çok önemli. Kontratların tamamlanmasında ve ödemeler kesinleşince size bilgi vermede kullanacağız. Herkes doldursun önceden dolduranlar bile. Rica ediyorum.

http://goo.gl/forms/hJkVkRDU19

hesapladım 30 sn sürdü :) skype bakar mısın hüseyin

http://goo.gl/forms/hJkVkRDU19

Hocam formu doldurmazsak paramızı alamıyormuyuz anlamadım.kayıt olurkenki isim paypal vs hatırlamıyorum bile.

Hocam formu doldurmazsak paramızı alamıyormuyuz anlamadım.kayıt olurkenki isim paypal vs hatırlamıyorum bile.

paranızı alıyorsunuz hocam öyle birşey demedim. Siz yine de hatırladığınız kadarıyla doldurun. Biz bir şekilde eşleştiririz onları. Bunu size daha iyi hizmet verebilme çabamız olarak düşünün. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri