MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam spam aldıklarına göre 1000 kapanma kotasını bypass edecekler o zaman.

Geçmiş olsun

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] öncelikle geçmiş olsun. hocam kanalların linkini skyp la yolladık olumlu yada olumsuz bir dönüş almadık bekleyelim mi yoksa varmı yapacak birşeyler

hocam spam aldıklarına göre 1000 kapanma kotasını bypass edecekler o zaman.

Hocam açıkçası prosedürle alakalı sorduklarımdan adamlar bize öyle bir bilgi gelmedi diyorlar. Gökcan hocam ve orhan hocam düne kadar olan bütün davetler gönderildi. Bugün veya dün attıysanız belki ama ondan öncesine ait gönderilmeyen davet şuanda yok eğer karışıklık olmadıysa. Eğer şuana kadar davet gelmediyse kanallarınız kabul edilmemiştir demektir

Teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için. Kanal alımı devam ediyor ama her önüne gelen kanal alınmıyor. Skype dan soran arkadaşlara bilgilendirme olsun.

hocam nasıl yani 1000 kapanma kotasıyla ilgili talimat bu network'a gelmemiş mi ?

Hocam açıkçası prosedürle alakalı sorduklarımdan adamlar bize öyle bir bilgi gelmedi diyorlar. Gökcan hocam ve orhan hocam düne kadar olan bütün davetler gönderildi. Bugün veya dün attıysanız belki ama ondan öncesine ait gönderilmeyen davet şuanda yok eğer karışıklık olmadıysa. Eğer şuana kadar davet gelmediyse kanallarınız kabul edilmemiştir demektir

Teşekkür ederim herkese iyi dilekleri için. Kanal alımı devam ediyor ama her önüne gelen kanal alınmıyor. Skype dan soran arkadaşlara bilgilendirme olsun.

hocam nasıl yani 1000 kapanma kotasıyla ilgili talimat bu network'a gelmemiş mi ?

Aynen öyle. Sorduğumda haberimiz yok diyorlar. Ki konuştuğum kişi direk kurucu. Açıkçası sürekli vurguluyorum partneri denediğimizi, ayrıca şeffaf şekilde bilgi aktarıyorum; kimse bu kadar uğraşmaz belki de destek vermeyle filan yine de gecikmeler oluyor tabi; farkındayım ve özür dilerim. Özetle; rica ediyorum konuyu tam okumadan arkadaşlar başvuru yapmasınlar.

arkadaşlar ödeme almaya başlayınca çok sağlam kanallarla başvuru yaparım ama bütün partnerler panikler halinde bütün kanalları atarken bu adamların bu kadar rahat olması kafam da soru işareti uyandırıyor.

Aynen öyle. Sorduğumda haberimiz yok diyorlar. Ki konuştuğum kişi direk kurucu. Açıkçası sürekli vurguluyorum partneri denediğimizi, ayrıca şeffaf şekilde bilgi aktarıyorum; kimse bu kadar uğraşmaz belki de destek vermeyle filan yine de gecikmeler oluyor tabi; farkındayım ve özür dilerim. Özetle; rica ediyorum konuyu tam okumadan arkadaşlar başvuru yapmasınlar.

arkadaşlar ödeme almaya başlayınca çok sağlam kanallarla başvuru yaparım ama bütün partnerler panikler halinde bütün kanalları atarken bu adamların bu kadar rahat olması kafam da soru işareti uyandırıyor.

aynı soru işaretleri bende de var. Adamın konuşmalarından ne ben ne de başka görüştürdüklerim bir güvensizliğe kapılmadılar ama yine de kefil olamıyorum. İlerleyen zamanlar gösterecek bakalım.

wsp group gibi buyuk frmalarda hic kanal atmadilar 1000 kanal kuralindan sonra hatda 70k kanallari bir ayda 76k oldu,yani 1-2 telifte filan kanali atsalar kapanmadan,ben bir sorun yasayacaklarini dusunmuyorum firmalarin. Quiz gibi firmalar yeni kurali behane edib kanallari atib paralari alma dertlerine dusdukleri icin boyle bir sey yasandi.Kisacasi bu firmaninda taktiyinin oyle oldugunu dusunuyorum yani kanal kapanmadan kanallari atacaklar.Bu arada bende takib ediyorum arkadaslar odemelerini alsinlar bende saglam kanallar sokmak istiyorum.

Bu partnerin son durumu ne arkadaslar atılan var mı?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wsp group gibi buyuk frmalarda hic kanal atmadilar 1000 kanal kuralindan sonra hatda 70k kanallari bir ayda 76k oldu,yani 1-2 telifte filan kanali atsalar kapanmadan,ben bir sorun yasayacaklarini dusunmuyorum firmalarin. Quiz gibi firmalar yeni kurali behane edib kanallari atib paralari alma dertlerine dusdukleri icin boyle bir sey yasandi.Kisacasi bu firmaninda taktiyinin oyle oldugunu dusunuyorum yani kanal kapanmadan kanallari atacaklar.Bu arada bende takib ediyorum arkadaslar odemelerini alsinlar bende saglam kanallar sokmak istiyorum.
Sürekli gelir varken 1 kerede vurgun yapmak iş hayatı açısından bana da aşırı saçma geliyor.
Bu partnerin son durumu ne arkadaslar atılan var mı?
Atılanlar oluyor, alınanlar oluyor. Ödemeleri bekliyoruz hocam. İlk ay denemelik 5 kanalım vardı kendim sokmuştum. Onların ödemeleri geldi ama sadece 5 dolardı toplamda. O nedenle ödeme aldım demiyorum millete yüksek bir meblağ alana kadar.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolun.
ilk Telifte Kanalimi atmislar
Doğrudur, bu inisiyatifler partnere bağlı. Kanalınızın içeriğini riskli bulmuşlardır. Ayrıca ilk baştan konuştuğum üzere, atılsa da atılana kadar ki kazancı ödeyeceğini belirtmişti partner.
ödeme alan varmı?
Henüz yok diyebiliriz.
o degılde hala beklıyoruz :D
Sağlam çıksın da bekleyelim hocam sıkıntı yok bence :)

Açıklama: Arkadaşlar 5 kanalda toplam 5 dolar ödeme aldım geçen ay ama bunu ödeme almış olarak saymıyorum. Adamla hemen hemen her gün skype da iletişim halindeyim. Çok sıkıntı bir insan gibi durmuyor ama kanal alımlarını kapatmayı düşünüyorum baya doldu şuan eğer ödemezse insanlar çok fazla zarar etsin istemiyorum.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Ayrıca; skype da yeterince görünemiyorum şu aralar. Vize dönemlerimiz başladı ekip olarak, yogunluk da olunca yetiştiremiyoruz. Size cevap ver(e)mesek de emin olun çoğunu takip ediyorum yazdıklarınızın. Kanal başvurularınızın hızlanması için skype yerine [email protected] adresine kanal URL si ve size ulaşabileceğimiz bir iletişim yoluyla birlikte mail atın.

Yapılamayan kontratlarla alakalı; ekibimiz önümüzdeki hafta içerisinde yapılmayan kontratları değerlendirmeye başlayacak ve tek tek ulaşarak onları tamamlamaya çalışacaktır.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] bu network Arkon Entertainment'a mı bağlı? Başka forumdan birini 8k tokatlamışlar ayrıca internet sitelerinin domain süresi dolmuş.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] bu network Arkon Entertainment'a mı bağlı? Başka forumdan birini 8k tokatlamışlar ayrıca internet sitelerinin domain süresi dolmuş.

Hocam o durum biraz karışık. Partnere sorduğumda 3 4 tane arkon adına cms olduğunu söyledi. ArkonA, ArkonJ ve sanırım ArkonE idi. Bize bağlı bir arkon var dedi. Bunlar arkona parayı yollamış, Arkon paranın üzerine yatmış kanal sahiplerine ödememiş sanırım. Hatta adamın facebook profilini filan gösterdi adam su alacak param yok yazarken, bunlarla anlaşma imzaladıktan 2 ay sonrasında yeni motoruma bakın deyip 600cc resim koymuş vs. :) Uzun uzun konuştum bunları ben adamla, bana da baya bi anlattı hatta son olarak da, arkon dan ayrılmak isteyen kanallar olduğunu onlarla konusup yaralarını nasıl sarmamız gerektiğinde yardımcı olmamızı filan istemişti ama vakit bulamadık şimdilik.

Özetle, ben adama güveniyor gibiyim yani %60 güveniyorum %40 güvenmiyorum diyelim. Ama yine de siz şimdilik güvenmeyin ;)

Son düzenleme:
benim quizden atılan 50 kanal var burda.Kısmetse önümüzdeki ay alıcaz paraları :D

benim quizden atılan 50 kanal var burda.Kısmetse önümüzdeki ay alıcaz paraları :D

İnşallah hocam, inşallah siz de alın biz de alalım az uykusuz geceler geçirmedik ekip olarak :)

---------- Spam Engelliyici 13:36 ---------- Önceki Mesaj 13:34 ----------

Ek olarak arkadaşlar, Türkiye'den başka kimseyle çalışmıyorlar adamlar; kontratımızda bu yazılı ve artık manevi bir bağda oldu diyebiliriz her gün konuşa konuşa :) Annemle bu kadar konuşmuyorum ben :)

Daha önce bir kaç arkadaş bizden habersiz adama mail atmış ve hala da atanlar oluyormuş adam rica etti bunu duyururmusun diye, şimdi duyurdum artık benden çıktı. Mail atmayın yani boşuna :)

kesinleşmeler ne zmn olacaktı hocam :) [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Arkadaşlar ben kaçıyorum, kütüphanedeyim şuan Cuma cumartesi ve pazar 3 tane sınavım var :) Bol bol dua edin rica ediyorum :)

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:40 ----------

kesinleşmeler ne zmn olacaktı hocam :) [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Gürhan hocam kesinleşmelerin şuana kadar olması gerekiyordu ama raporu hazırlamakta biraz geciktiler ve bir süre daha mühlet istediler biz de tamam dedik :) ama baskı yapıyoruz merak etmeyin ;)

Ödemeler kesinleşmiş arkadaşlar raporu 1 2 gündür inceliyoruz. Ödemeler de sıkıntı olmayacak gibi görünüyor haydi bakalım.

Ayrıca: Hindistan'dan kesilen %21 lik gelir vergisini bizim ödememizi istediler. Kontratta böyle olduğunu kanal sahibinden kesilmesi gerektiğini filan. Ben de yapamayız güven herşeydir dedim ve partner bize hak vererek tamam ben öderim bu ayda az kazanalım dedi ve büük miktarda bir parayı gözden çıkardı.

bundan sonraki ödemeler dubaiden yapılacağı için vergi olmayacak.

Ek olarak; bu ay tek telif de olsa 2 telif de olsa her türlü kanalın 70% alacağını belirtti partner arkadaşımız. Bu da ayrıca güzel bir haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri