MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ne diyecem skypedaki arkadaş siz misiniz ?

hocam bazen ben bazen başka bir arkadaş oluyor. Şuan sınav dönemlerimizdeyiz zorlanıyoruz biraz. Anlayışınız için hepinize çok teşekkür ederiz. İlk ödemeyi alalım işler biraz daha rayına oturacak inşallah

abı ses seda varmı ne zaman alıyoruz odemeyı ulan kanallardakı parayıda bılmıyoruz yuksek dıye bılıyorum ama bosuna beklemeyelım yoksa onu soylesedınız barı :(

Hocam doldurdum sorun olursa 5 kasıma kadar buralardayım sonrasında askerim :) Sen paracıkları yollarsın

abı ses seda varmı ne zaman alıyoruz odemeyı ulan kanallardakı parayıda bılmıyoruz yuksek dıye bılıyorum ama bosuna beklemeyelım yoksa onu soylesedınız barı :(
Hocam yazıyo ilk mesajda 100 kere sordular 100 kere söyledim :) Tarihler ilk mesajda yazıyor :)
Hocam doldurdum sorun olursa 5 kasıma kadar buralardayım sonrasında askerim :) Sen paracıkları yollarsın

İnşallah hocam gördüm mesajını. Bir duyuru konusu açayım herkes görsün forumda daha iyi olur

Hocam şartları karşıladıktan sonra kesin davetiye gönderiyormusunuz?

Arkadaşlar bazı arkadaşlar kanalımız yok, daveti eylülde kabul ettik vs diyorlar ama, rapor youtube dan indiriliyor. Yani direk cms panelinden. Adamların oynama gibi bir şansı yok üzerinde. Kanalınız o raporda yok ise ya bizim cms ye bağlanmamıştır ya da youtube un o raporunda yoktur bu ay için.

Teşekkürler.

hocam 60 günde bir ödeme yapan partner hangisi sağlam çıkmış ki ?

Quiz dışında 15 gün sonra ödeyen hiç bir partner yok.. Onlar da artık spam almıyor zaten.. 2 ayda ödeyen onlarca partner var ama artık onlar da almıyor ama ödüyorlar.. böyle denemeden ithamda bulunmanız hiç hoş değil, kendinizi arkadaşın yerine koyun o kadar emek veriyor bize hizmet ediyor partnersiz durumdayken partner çıkartıyor piyasaya..

Quiz dışında 15 gün sonra ödeyen hiç bir partner yok.. Onlar da artık spam almıyor zaten.. 2 ayda ödeyen onlarca partner var ama artık onlar da almıyor ama ödüyorlar.. böyle denemeden ithamda bulunmanız hiç hoş değil, kendinizi arkadaşın yerine koyun o kadar emek veriyor bize hizmet ediyor partnersiz durumdayken partner çıkartıyor piyasaya..
60 değil 35-40 gün arası.
ayrıca buna bakarak bu adamlar kötü dediysen yok artik hocam..

Tamam Bak Burada Bu post Kalacak 40 deil 60 gün veriyorum size 60 gün sonra haatırlatın bana bunu tamam mı :) bu partner bir işe yaramaazzzz....

Tamam Bak Burada Bu post Kalacak 40 deil 60 gün veriyorum size 60 gün sonra haatırlatın bana bunu tamam mı :) bu partner bir işe yaramaazzzz....

sen bu tavırla haklı çıksan bile gözümüzde haksızsın. Tavırlarını düzeltmelisin. Bu [MENTION=29286]Lake River[/MENTION] bir işe yaramaazzzz.

sen bu tavırla haklı çıksan bile gözümüzde haksızsın. Tavırlarını düzeltmelisin. Bu [MENTION=29286]Lake River[/MENTION] bir işe yaramaazzzz.
tamam kardeş kendimi sana göre düzeltirim :) birşey biliyorum ki konuşuyorum biraz ağızdan laf almayı bırakıp dinlemeyi öğren sen önce okey ?burda herşeyi açıklamış olsam şimdiye aç kalmıştık zorrooooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri