MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"bir şey biliyorum ki söylüyorum" derken ironi yapmış arkadaş üzerine gitmeyin :)
ödeme alındı şükür.. adamsınız multi color, ping, arkon :):)

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] tebrikler. Demekki işini düzgün yapanlar için bu işler hiç bitmeyecek. Toplam kaç kişiye ödeme yaptınız acaba merak ediyorum.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] tebrikler. Demekki işini düzgün yapanlar için bu işler hiç bitmeyecek. Toplam kaç kişiye ödeme yaptınız acaba merak ediyorum.

valla ben elimden geleni yapıyorum hocam. İnşallah daha da iyi olacak bakalım. sayı vermem uygun kaçar mı bilmiyorum ama 1200 kanal ödemesi yapıldı.

Hocam alım varsa kanalları sokalım :)

Ayrıca ödemeler 7 8 gün erken yapıldı onu da belirteyim. Paypal ödemeler de paypalımda bakiye olmadığı için yarına ertelendi bakiye bulursam bugün yapabiliriz bilginize.

Ayrıca ulaşamadığımız bir kaç arkadaş kaldı. onlara da umarım ulaşırız

Ayrıca ödemeler 7 8 gün erken yapıldı onu da belirteyim. Paypal ödemeler de paypalımda bakiye olmadığı için yarına ertelendi bakiye bulursam bugün yapabiliriz bilginize.

Ayrıca ulaşamadığımız bir kaç arkadaş kaldı. onlara da umarım ulaşırız

Alımlar açıldımı hocam

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] seni tebrik ediyorum bu zor günlerde ilaç gibi geldin senin gibi insanlar oldukça
bu yt bitmez tekrar teşekkür ederim

4 hane ödeme alındı

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] seni tebrik ediyorum bu zor günlerde ilaç gibi geldin senin gibi insanlar oldukça
bu yt bitmez tekrar teşekkür ederim

4 hane ödeme alındı

elimizden geleni yapıyoruz hocam. İnşallah uzun ömürlü olur. 5 6 kişi kaldı ödemesi yapılmayan. Onlara da ulaşamadım ulaşıldığında yapılacaktır. Bir de paypal bakiyesi araştırıyorum paypalımda para yok.

Teşekkürler herkese.

---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

Arkadaşlar okula derse gidiyorum. Kalan işler akşama kaldı bilginize.

Herkese hayırlı olsun.Kanal alım şartların artması hepimizin yararına olucaktır

Ödemelerini alan herkese hayırlı olsun.. Böyle zamanda değerini bilmek lazım.. İnşallah bir kaç kanalda ben göndericem bir ara.. :)

Özür niye diliyim asılsız diyorsun asılsız olan birsey yoktur hiçbir zaman yarın burada ödemem yapılmadı diye gelip ağlarsın o zaman görürüm seni ben

Özür niye diliyim asılsız diyorsun asılsız olan birsey yoktur hiçbir zaman yarın burada ödemem yapılmadı diye gelip ağlarsın o zaman görürüm seni ben

Off tamam sende o klasik tiplerdensin iste.. Cevir kazi yanmasin ozur dilemek erdemliktir ve ozur kisiye degil EMEGİNE dilenecekti..

3 hane bende odememi aldim ilac gibi geldi!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

özüre vs gerek yok hocam. Sadece herkes elinden geleni yapıyor, siz direk bi hışımla konuya dalınca arkadaşlar ve biz yanlış anladık ister istemez. 10 ödeme bile yapsa 11. nin garantisi yok ama alabildiğimiz kadar alma taraftarıyız. Olay bundan ibaret.

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

Off tamam sende o klasik tiplerdensin iste.. Cevir kazi yanmasin ozur dilemek erdemliktir ve ozur kisiye degil EMEGİNE dilenecekti..

3 hane bende odememi aldim ilac gibi geldi!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

güle güle harca gürhan hocam :)

Sen böyle düşünmeye devam edersen hiçbirzaman başarılı olamazsın.Partner tırt demek için deneyip görmek lazım.İlk ödemeler tamamlandığına göre sadece boş konuştuğun anlaşıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri