MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakli olabilirsin ama basta ona gore davranicaktin.herkesi meraklandirdin herkes sartlari uyan kanallari gonderdi sizde aldiniz zorla almadniz sonucta.zaten yt nin sartlarini biliyodunuz.sonu sorunlu olacagi basindan belliydi hatta bi kac kisi demisti hatta sonu kotu diye.senden oncekilerde alimi kapadı. Yani kazandiran sinirli sayida alip durudurucaksiniz alimlari.ee formda o kdr kisi magdur oluyor o zmn.he sunu diyebilirsiniz ozgun aliyoruz sadece harici almiyoruz deseydiniz tamam.ama spam aliyoruz dediniz.

Yahu arkadaşım ne demeye çalışıyosun yada amacın ne anlamadım? Arkadaş burda hizmet veriyor elinden geleni yapıyor. Forumda spam alan kanal yoktu bize umut oldu hiç değilse sayesinde boşta olan kanallar para kazanmaya başladı hatta ödememizi bile sorunsuz aldık. Destek desen ne zaman ne yazsam ilgileniyor cevap veriyor. Daha ne yapmasını bekliyosun bu olanlar onun elinde bişey mi sence? Partneri açsa sonra kimseye duyurmadan sadece kendi kanallarını alsa daha mı güzel olacak? Yardım etti diye mi suçlu oldu? Lütfen biraz empati yapın ordan konuşmak kolay daha iyi partneri sen açtında biz mi kanal sokmadık arkadaşım ? multi olmasa zaten kanal alan partner yoktu adsense desen hergün banlanıyordu nereye sokacaktık biz kanalları? Bazen çok nankörlük yaptığımızı düşünüyorum bardağın dolu tarafından bakmıyoruz yada senin kanalları almadı multi ondan bu kuyruk acısı. Geçen ay sorunsuz ödeme aldım ve sayesinde borçlarımı ödedim bu bile minnet duymamız için yeterli bi sebep. Bu ay da kesinleşti ödemeler ha bundan sonra almaz veya sorun çıkar bilemem ama en azından 2 ay ödeme aldık diyebiliriz emeklerinden dolayı teşekkür ederiz ama şuan yaptıgına cidden anlam veremiyorum. Bu forum için, başkaları için hiçbir şey yapmamış insanlar gelip burda bizim için emek veren insanlara laf atabiliyor ya..

Hakli olabilirsin ama basta ona gore davranicaktin.herkesi meraklandirdin herkes sartlari uyan kanallari gonderdi sizde aldiniz zorla almadniz sonucta.zaten yt nin sartlarini biliyodunuz.sonu sorunlu olacagi basindan belliydi hatta bi kac kisi demisti hatta sonu kotu diye.senden oncekilerde alimi kapadı. Yani kazandiran sinirli sayida alip durudurucaksiniz alimlari.ee formda o kdr kisi magdur oluyor o zmn.he sunu diyebilirsiniz ozgun aliyoruz sadece harici almiyoruz deseydiniz tamam.ama spam aliyoruz dediniz.
Spam aliyorum alacagim da ama koydugum.sartlar yetmemis demek ki hatam burada daha guncel sartlarla gelecegim. Forumda benimle calisip magdur olan 3 4 kisi bulup buraya etiketler misin hocam rica ediyorum. Ben magdur olsam da param karsida kalsa da ac da yatsam ben kimseyi magdur etmedim etmem. Elimde olan herseyi yapiyorum. Elimde olmayan kisma gelince onu da bastan dedim elimde degil diye. Alimlar tekrar acilacak tekrar kapanacak tekrar acilacak gerekirse 100 kere 1000 kere. Bundan sonra daha farkli bisey beklemeyin. Youtube policy lerini bi gozden gecirin.

Tesekkurler.

Ekleme: Ayrica ozelden numarani yollarsan detayli bilgi veriyim sana da ne yapacagima dair. Amacim tartisma cikarmak degil benim isimi gelistirmek hepimiz icin.

Sarjim azaldi arkadaslar bu arada.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:52 ---------- Önceki Mesaj 11:51 ----------

Ayrica kanallari gonderdi de ben bisey mi yaptim. Bosta duracagina para kazanmis oluyor ayrica kotuluk nerede onu da anlayamiyorum hocam. Hakliyim demiyorum hataliyim sartlari dusuk tutmusum 30 bin bile yetmemis demek ki. Hatam burada benim. Onun disinda yuzlerce lira odeme yaptim kismetse yine yaparim. Bosta durup kazanmamasindan iyi degil mi?

---------- Spam Engelliyici 11:54 ---------- Önceki Mesaj 11:52 ----------

Yahu arkadaşım ne demeye çalışıyosun yada amacın ne anlamadım? Arkadaş burda hizmet veriyor elinden geleni yapıyor. Forumda spam alan kanal yoktu bize umut oldu hiç değilse sayesinde boşta olan kanallar para kazanmaya başladı hatta ödememizi bile sorunsuz aldık. Destek desen ne zaman ne yazsam ilgileniyor cevap veriyor. Daha ne yapmasını bekliyosun bu olanlar onun elinde bişey mi sence? Partneri açsa sonra kimseye duyurmadan sadece kendi kanallarını alsa daha mı güzel olacak? Yardım etti diye mi suçlu oldu? Lütfen biraz empati yapın ordan konuşmak kolay daha iyi partneri sen açtında biz mi kanal sokmadık arkadaşım ? multi olmasa zaten kanal alan partner yoktu adsense desen hergün banlanıyordu nereye sokacaktık biz kanalları? Bazen çok nankörlük yaptığımızı düşünüyorum bardağın dolu tarafından bakmıyoruz yada senin kanalları almadı multi ondan bu kuyruk acısı. Geçen ay sorunsuz ödeme aldım ve sayesinde borçlarımı ödedim bu bile minnet duymamız için yeterli bi sebep. Bu ay da kesinleşti ödemeler ha bundan sonra almaz veya sorun çıkar bilemem ama en azından 2 ay ödeme aldık diyebiliriz emeklerinden dolayı teşekkür ederiz ama şuan yaptıgına cidden anlam veremiyorum. Bu forum için, başkaları için hiçbir şey yapmamış insanlar gelip burda bizim için emek veren insanlara laf atabiliyor ya..
Gokhan hocam cok saol da multi degil multicolor :) saka bi yana tesekkur ederim. Ben her zaman diyorum 10 odeme alsak 11 e guvenmeyin ama 10 odeme size de bana da kar kalir. Olumlu yandan bakin hayata.

Saygilar.

Hic kanal gondermedim

Topu topu 2 tane kanalım vardı multicolorda 2side kapanmış hocam kusura bakmayın. Mayıs ayından beri açıktı ikiside. Çokta güzel kazandırmaya başlamıştı. Biraz itiraz edicem bakalım umarım açtırabilirim.

Kenarda duran 4-5 aylık kanallarımla başvurdum ancak çoğu red yemiş herhalde :) Kriterler yeterli bile olsa almayabiliyorsunuz sanırım?

Topu topu 2 tane kanalım vardı multicolorda 2side kapanmış hocam kusura bakmayın. Mayıs ayından beri açıktı ikiside. Çokta güzel kazandırmaya başlamıştı. Biraz itiraz edicem bakalım umarım açtırabilirim.
Hocam hic onemli degil, bunu diyebiliyosan Allah senden razi olsun. Bana pm atip hocam bu kanali cikar seni zora sokabilir diyen [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] den ve sizin gibilerden Allah razi olsun. Senin gibi insanlarla calismak benim icin bir onurdur.

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:44 ----------

Kenarda duran 4-5 aylık kanallarımla başvurdum ancak çoğu red yemiş herhalde :) Kriterler yeterli bile olsa almayabiliyorsunuz sanırım?
Hocam suan alim durdu. Temizlikten sonra devam edilecek insallah.

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Aksama younow yayini acip sorularinizi yanitlarim arkadaslar.

Hocam hic onemli degil, bunu diyebiliyosan Allah senden razi olsun. Bana pm atip hocam bu kanali cikar seni zora sokabilir diyen [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] den ve sizin gibilerden Allah razi olsun. Senin gibi insanlarla calismak benim icin bir onurdur.

---------- Spam Engelliyici 12:45 ---------- Önceki Mesaj 12:44 ----------

Hocam suan alim durdu. Temizlikten sonra devam edilecek insallah.

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Aksama younow yayini acip sorularinizi yanitlarim arkadaslar.

hüseyin hangi kriterlere göre tmeizlik yapılacak

Benim de bağlantısını yaptığım 4 kanaldan 1 tanesi kapandı. Ama sorun partnerde değil ki. Kanalının ömrü bitmiş. Ayrıca kanalım 117k lıktı ama ben kimseyi suçlamıyorum. Normaldir böyle şeyler. Kapanabilir yenisini açıcaksın. :cool:

Anlamadıgım madem aldıgınız her kanalı 1 hafta sonra geri atacaksınız, nicin bunca reklam velvere? Son günlerde forumda sizin konularınızdan geçilmiyor, yok şöyle yok böyle deyip kanalları size baglamamızı istediniz şimdiden baglanan her kanal atılmış. Her kanalı baglamak icin vds lere gir cık yaptık vs. neyse daha bişi demiyorum. :) Sevmedim bu partneri daha da çalışmam zaten.

Anlamadıgım madem aldıgınız her kanalı 1 hafta sonra geri atacaksınız, nicin bunca reklam velvere? Son günlerde forumda sizin konularınızdan geçilmiyor, yok şöyle yok böyle deyip kanalları size baglamamızı istediniz şimdiden baglanan her kanal atılmış. Her kanalı baglamak icin vds lere gir cık yaptık vs. neyse daha bişi demiyorum. :) Sevmedim bu partneri daha da çalışmam zaten.
Ben kendimi anlatmaya calismaktan yoruldum hocam. Dusundugunuz tarzda hizmet veremedigim icin ozur dilerim sahsim adina. Umarim daha iyi bir yer bulursunuz. Saygilarimla, tesekkurler.

benim daha hiç kanalım atılmadı
temizlik bitti mi
yoksa sıra bana daha gelmedi mi :)

yani keşke atarkende mail atsanız. şu şu kanallarınızı attık diye. youtube baba kanalları kapatır endişesiyle kanala girmeye korkuyoruz. bir cahillik edip kanala gireyim ne kazanmış diye bakayım dedim. kanalların bir çoğunu atmışlar. madem atacaktınız niye aldınız. madem temizlik yapıyorsunuz bari haber verin. şu şu kanallarınızı attık. gidin başka partnere bağlayın. boş kalmasın izlenimler boşa gitmesin diye uyarır insan. neyse bir kısım kanalımızda multi de var. atılanları başka yere bağlayacağız artık. laşka oldu kanallar.

---------- Spam Engelliyici 03:31 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------

Bu arada kanalları giriyorum bakıyorum atılanlar var mı halen diye. Dikkatimi çeken bir olay var kanallarda. En çok izlenen video diye sıralama yaptırıyorum. EN ÇOK İZLENEN VİDEONUN PARA KAZANMASI KAPALINEDEN

Bütün videoların para kazanması açık en çok kazanan videonunki kapalı. çok ilginç. Ön yargılı değilimdir ama tırsmaya başladım JEITO amcamızdan

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 03:31 ----------

Sende mi LEYLAAAAA diyesim var. Hayırlısı ya. Ben ne hayallerle kanallarımı bağladım buraya. Nelerle karşılaşıyorum. Hayretler içindeyim. Atılan kanallarımda öyle eftik püftük kanallarda değil hani yani.

---------- Spam Engelliyici 03:51 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------

Yine mi yaa. Nasıl ya. Kanalda en çok izlenen 2 video para kazanma kapalı(Tabii ki de açtım. şu an ikinci kez yine açtım bakalım) Diğer bütün videoların dolarları yeşil yeşil.
Ben bu olaya bir açıklık istiyorum.

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:51 ----------

20 Kanal ile girdim 8 tanesi atılmış.
Atılan kanalların abone ve izlenimlerini kaba taslak söylüyorum
50-90 arası abone var atılanlarda
35.000 - 75.000 arası gösterim var atılanlarda

Ailece görüştüğümüz çok sevdiğim, saygı duyduğum bir arkadaş var. Bana dedi ki! Türklerin yaptığı partner işinden kork dedi.Ama ben yine de dayanamayıp bağladım kanalları size. Ve ben haklı çıkacağım güvendiğimiz dağlara karlar yağmayacak umarım.
Başlangıçta hızlı başladınız ve doğal olarak da şu anda sıkıntılar yaşamanız ve yaşamamız çok normal ama ilerleyen süreçte umarım böyle sorunlarla karşılaşmayız.

JEITO kardeşim sende kusuruma bakma fazla yüklenmek değil amacım. sadece başıma gelen olayları bir nebzede olsa buradan yazmak ve bildirmek.
Sende sonuçta emir kulusun. Partner bunlar benim ağımda barınamaz dediği zaman yapacak bişey yok.
Bize böyle bir kapı açtığın içinde çok sağol.
İllaki aksaklıklar olacaktı. Senin hubına kanal bağlayanlar bunları göze alarak bağlamışlardır zaten.

Son düzenleme:
Atılan kanal adsense den tasindiysa otomatik olarak adsense é bağlanır ve risk teşkil edebilir buna da dikkat etmek lazım.

mobil mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri