MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atılan kanallara ödeme % kaç yapılıyordu arkadaşlar? [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

atılan kanallara ödeme % kaç yapılıyordu arkadaşlar? [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] [MENTION=20535]Oppon[/MENTION]

Yapılıyormuydu oda muamma :) Zaten network açanların söylediği ilk şey, "kapananları ve atılanları ödeyeceklerini" söyledir. Yani onlarda bilmiyor Gürhan atılanlara ödeme yapılıp yapılmadığını.

Yapılıyormuydu oda muamma :) Zaten network açanların söylediği ilk şey, "kapananları ve atılanları ödeyeceklerini" söyledir. Yani onlarda bilmiyor Gürhan atılanlara ödeme yapılıp yapılmadığını.

hakan hocam bizden atılana kadar kazandığı ödenecek içiniz rahat olsun :) sizle daha önce adsense alısverisi de yapmıstık biliyorsunuz beni :)

şimdi okudum öderler..

atılan kanallara ödeme % kaç yapılıyordu arkadaşlar? @Jeito @Oppon

atılan %70 yine. bize ödeme yapıldıgı sürece. Yani hintli alıp kaçmazsa :). kapanan normalde %35 ama 2 aydır hitnli %70 ödeyelim müşterilerimiz memnun olsun kafasında :).yanlıs anlasılma olmasın diye sunu ekleyeyim. biz hintliye güveniyoruz ve yakın çalışıyoruz kendisiyle ama yarın ödeme olmazsa hasan hüseyin hırsızmış demeyin diye hintli alıp kaçmazsa yazdım :)

neden bilmeyelim ilk ödememizde kapanan vs hepsini yaptık fatih hocam :)

Ayın 6 sı oldu ödemelerden haber yok daha heycanla beklıyoruz :(

atılan %70 yine. bize ödeme yapıldıgı sürece. Yani hintli alıp kaçmazsa :). kapanan normalde %35 ama 2 aydır hitnli %70 ödeyelim müşterilerimiz memnun olsun kafasında :).yanlıs anlasılma olmasın diye sunu ekleyeyim. biz hintliye güveniyoruz ve yakın çalışıyoruz kendisiyle ama yarın ödeme olmazsa hasan hüseyin hırsızmış demeyin diye hintli alıp kaçmazsa yazdım :)

neden bilmeyelim ilk ödememizde kapanan vs hepsini yaptık fatih hocam :)

2 telifli atildi yalniz %70 lutfen :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ayın 6 sı oldu ödemelerden haber yok daha heycanla beklıyoruz :(
Normal odeme tarihi 10u 12 si hocam zaten, gecen ay hizli odendi ilk odemede. Bu ay sirket kurma vs prosedurunu beklediler ondan gecikti. Kurmadan yolayamadilar ki vergisini odeyelim vs.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal odeme tarihi 10u 12 si hocam zaten, gecen ay hizli odendi ilk odemede. Bu ay sirket kurma vs prosedurunu beklediler ondan gecikti. Kurmadan yolayamadilar ki vergisini odeyelim vs.

adamlar yollayacaklar sizi beklıyolar yani o zaman sıkıntı yok :D er yada geç alırız ama yollama konusunda sıkıntı var sa o kötü işte

adamlar yollayacaklar sizi beklıyolar yani o zaman sıkıntı yok :D er yada geç alırız ama yollama konusunda sıkıntı var sa o kötü işte
Valla 1 haftaya elinizde olur dediler bi kac gun once. Bi odeme talep formu var onu dolduru filan dedi bizde sirket prosedurununfilan bekledik vs karisik biraz hepsini yazmiyim :) Hatta 1 dk once telefonla aradi direk konustuk kanallari tekrar arkona gecirelim kontrolu kolay olsun dedi filan. Bakalim oderler insallah hayirlisi hocam.

Kanallarımız kalmadı kapandı hep tek alacağımız ödeme bu kaldı. Bunuda alamazsak darbe üstüne darbee:D size güveniyoruz :D

Aynen huseyin bi siz kaldiniz odeme alacagim 2 telifli ocak basinda odenecek atildi %70 bir ay daha uzattirin ondan sonra yeni sayfa acariz zaten

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Son düzenleme:
evet arkadaşlar artık eminim. Multicolor = ?
Kanallarımın hepsini atmışlar. atmakla kalmamışlar. atmadan önce gizliye almışlar.
aklıma gelen tek şey. içeriği kopyaladılar. bizim kanallarıda gizliye aldılar. atılan kanallar zaten devasa gösterimler olan kanallardı. hadi attın. zaten başından kokuyordu böyle şeyler. olmama ihtimaline karşı soktuk ama onlarda bize .... her neyse buna mantıklı ama çok çok çok aşırı mantıklı bir açıklama yapın. kabul etmezsem açıklamanızı adam değilim. ama çok mantıklı olsun. bu zamana kadar çok partner gördük. atılanlarıda gördük. ama atılmadan önce gizliye alıp sonra atmak nedir ya. yuh diyorum.

Kanallarımın hepsini atmışlar. atmakla kalmamışlar. atmadan önce gizliye almışlar.
aklıma gelen tek şey. içeriği kopyaladılar. bizim kanallarıda gizliye aldılar. atılan kanallar zaten devasa gösterimler olan kanallardı. hadi attın. zaten başından kokuyordu böyle şeyler. olmama ihtimaline karşı soktuk ama onlarda bize .... her neyse buna mantıklı ama çok çok çok aşırı mantıklı bir açıklama yapın. kabul etmezsem açıklamanızı adam değilim. ama çok mantıklı olsun. bu zamana kadar çok partner gördük. atılanlarıda gördük. ama atılmadan önce gizliye alıp sonra atmak nedir ya. yuh diyorum.

açıklama yapıldı hocam.
http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/89918-multi-color-ara-vermek-zorundayiz.html

Hocam çok yanlış düşünmüşsünüz :). ama açıklama yapmıştık neyse sağlık olsun.

paylaştığınız için teşekkürler hocam :)

Sagolasin bilgi icin

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam kanal kopyalama değil kendimizin 1 kanalı bile yok şuanda. kopyalasak sizinkini neden gizliye alalım. Biz kapanma dalgasından etkilenmesin diye gizliye almıştık. Sonra YT bizim partneri arayıp at deyince adam can havliyle gizlideyken atmmış.. olay bundan ibaret.

Insallah bugune kadar bosa cikarmadik yine de cikarmayiz Allahin izniyle :)

merhabalar hocam. Benim kanalım kendiliğinden 10 gün once özele çekilmiş heralde kanal kapanmasın dıye onlem almıs partner ona saygım var :) Bi de hocam kasımın 10 unda partnerinize baglamıstım. Ödemeyi ben ne zaman alacam bu ay alamıcam sanırım öylemi oluyor soylersenız sevinirim ?

merhabalar hocam. Benim kanalım kendiliğinden 10 gün once özele çekilmiş heralde kanal kapanmasın dıye onlem almıs partner ona saygım var :) Bi de hocam kasımın 10 unda partnerinize baglamıstım. Ödemeyi ben ne zaman alacam bu ay alamıcam sanırım öylemi oluyor soylersenız sevinirim ?

Evet kasımda bağladıysan ilk ödemeni iki ay sonra yani Ocakta alırsın.

Ocak'ın başında alırsın hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri