MultiColor Network - Kapanan Kanallara Ödeme!

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay bekleme olayı saçma olmuş. bir iş olmaz inşalah bu işin altında. sanmıyorum özgün kanalları da beklettiklerini.

kanal alım sartlarınız neler ve basvurular web sayfası uzerınden mı yapılıyor acaba
şuanda alımlarımız kapalı hocam malesef. Açıldığında yardımcı olalım.

3 ay bekleme olayı saçma olmuş. bir iş olmaz inşalah bu işin altında. sanmıyorum özgün kanalları da beklettiklerini.

valla bizde de özgünler var abi onlar da bekliyor; bir de youtube a attıkları maili ve onlardan gelen cevabı gösterdiler. 1 ay ileri atmak için taşınma sebebiyle filan.

şuanda alımlarımız kapalı hocam malesef. Açıldığında yardımcı olalım.

valla bizde de özgünler var abi onlar da bekliyor; bir de youtube a attıkları maili ve onlardan gelen cevabı gösterdiler. 1 ay ileri atmak için taşınma sebebiyle filan.

valla hocam bana da yaptıkları saçma geldi taşınmak ile bu para göndermenin bağlantısı nedir ki sonuçta Youtube banka hesabına yatırıyor parayı telefondan bile girip gönderilebiliyor yani para zaten ödemeyi de kendileri direkt bize yapmıyorlar size yapıyorlar. 1 ödemeyi 1 banka hesabına yapamayacak kadar yoğun mu zor mu bu taşınma. Veya taşınırken Youtube para mı ödemiyor mcnye. Hayırlısı yani sizinle alakası yok hocam sakın yanlış anlamayın ama MCN nin yaptığı saçma.

valla hocam bana da yaptıkları saçma geldi taşınmak ile bu para göndermenin bağlantısı nedir ki sonuçta Youtube banka hesabına yatırıyor parayı telefondan bile girip gönderilebiliyor yani para zaten ödemeyi de kendileri direkt bize yapmıyorlar size yapıyorlar. 1 ödemeyi 1 banka hesabına yapamayacak kadar yoğun mu zor mu bu taşınma. Veya taşınırken Youtube para mı ödemiyor mcnye. Hayırlısı yani sizinle alakası yok hocam sakın yanlış anlamayın ama MCN nin yaptığı saçma.

hocam benim aklıma gelen; Dubai'ye geçtiklerinde parayı o hesaba alıp o ayki vergiden de kurtulmak istemeleri. Bana kalırsa YouTube'a bununla ilgili danışmış olabilirler. YouTube tamam dedikten sonra elden bişey gelmez :)

konuya abone olanlar için , alımlar açılmıştır. bilgilerinize.

Ödemeler bu hafta başlar mı acaba hocam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

Ödemeler bu hafta başlar mı acaba hocam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]

ödemeler ne zaman gelecek bilgi verebilimirinisz.

Ödeme talep ettiğimiz belgeyi doldurup gönderdik. İşleme alınacağını söylediler bu sabah haber geldi hocam. Beklemedeyiz şuan için.

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

http://goo.gl/forms/ADbe9YDEHy Arkadaşlar kontrol ediyoruz ama; yine de bir kez daha kesin bir kontrol olması açısından bu formu doldurmanızı rica ediyoruz. Ödeme almanız için formu doldurmanız gerekmekte. Bildiğiniz kadarıyla doldurmanız yeterli.

http://www.ytpara.com/yerli-network...ubat-mart-kesinlesmeleri-mayis-odemeleri.html

Şubat Mart ödeme konumuz. Bulamayanlar için paylaşıyorum. Ödemeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.

Hocam vermiş olduğun linkte sadece kişisel bilgilerimiz dolduruluyor. Banka bilgisini dolduracağımız alanlar mevcut değil. Ama formda "kabul ettim" şartları arasında banka bilgilerinin doğruluğunu vs kabul ettim ibaresi var. Kontrol edermisin?

Hocam vermiş olduğun linkte sadece kişisel bilgilerimiz dolduruluyor. Banka bilgisini dolduracağımız alanlar mevcut değil. Ama formda "kabul ettim" şartları arasında banka bilgilerinin doğruluğunu vs kabul ettim ibaresi var. Kontrol edermisin?

Hocam o form eski formun devami da, banka bilgilerini cogu kisi doldurdugu icin o kismi kaldirdim kolaylik olsun diye, sikinti yok ben guncellerim musait olunca o ibareti hocam siz doldurun.

Dashboard tamam ama son bir kaç pürüzü var geliri vs gösteremiyomuş sanırım. Partner kanadından haber bekliyoruz. Onun dışında da şu subnetwork politikasıyla uğraşıyorlar hala.

Teşekkür ederim hocam hızlı cevap adına herzaman ki gibi :)

Arkadaşlar skype dan yazanlar var, dönemedik dün ama inşallah bugün Hasan'la konuşayım ilgilensin. Şehir dışından misafirlerim geldi 2 günlüğüne.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri