greenleaf54
Yasaklanmış
3 ay bekleme olayı saçma olmuş. bir iş olmaz inşalah bu işin altında. sanmıyorum özgün kanalları da beklettiklerini.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuanda alımlarımız kapalı hocam malesef. Açıldığında yardımcı olalım.kanal alım sartlarınız neler ve basvurular web sayfası uzerınden mı yapılıyor acaba
3 ay bekleme olayı saçma olmuş. bir iş olmaz inşalah bu işin altında. sanmıyorum özgün kanalları da beklettiklerini.
şuanda alımlarımız kapalı hocam malesef. Açıldığında yardımcı olalım.
valla bizde de özgünler var abi onlar da bekliyor; bir de youtube a attıkları maili ve onlardan gelen cevabı gösterdiler. 1 ay ileri atmak için taşınma sebebiyle filan.
valla hocam bana da yaptıkları saçma geldi taşınmak ile bu para göndermenin bağlantısı nedir ki sonuçta Youtube banka hesabına yatırıyor parayı telefondan bile girip gönderilebiliyor yani para zaten ödemeyi de kendileri direkt bize yapmıyorlar size yapıyorlar. 1 ödemeyi 1 banka hesabına yapamayacak kadar yoğun mu zor mu bu taşınma. Veya taşınırken Youtube para mı ödemiyor mcnye. Hayırlısı yani sizinle alakası yok hocam sakın yanlış anlamayın ama MCN nin yaptığı saçma.
Ödemeler bu hafta başlar mı acaba hocam [MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
ödemeler ne zaman gelecek bilgi verebilimirinisz.
http://www.ytpara.com/yerli-network...ubat-mart-kesinlesmeleri-mayis-odemeleri.html
Şubat Mart ödeme konumuz. Bulamayanlar için paylaşıyorum. Ödemeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
http://www.ytpara.com/yerli-network...ubat-mart-kesinlesmeleri-mayis-odemeleri.html
Şubat Mart ödeme konumuz. Bulamayanlar için paylaşıyorum. Ödemeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
Hocam vermiş olduğun linkte sadece kişisel bilgilerimiz dolduruluyor. Banka bilgisini dolduracağımız alanlar mevcut değil. Ama formda "kabul ettim" şartları arasında banka bilgilerinin doğruluğunu vs kabul ettim ibaresi var. Kontrol edermisin?
Dashbord eklendi mi hocam ?
Dashboard tamam ama son bir kaç pürüzü var geliri vs gösteremiyomuş sanırım. Partner kanadından haber bekliyoruz. Onun dışında da şu subnetwork politikasıyla uğraşıyorlar hala.
Teşekkür ederim hocam hızlı cevap adına herzaman ki gibi![]()
hocam ödemeler ne zaman yapıcalk bir haber varmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.