MultiColor Network Kasım Kazançları / Ocak ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Skype desteği alındı. Her zamanki gibi arkadaş çok ilgili sağ olsun... Umarım tekrardan alımlar başlar da tekrar çalışmaya başlarız be Hüseyinim.

Skype desteği alındı. Her zamanki gibi arkadaş çok ilgili sağ olsun... Umarım tekrardan alımlar başlar da tekrar çalışmaya başlarız be Hüseyinim.

inşallah harun hocam hayırlısı, gerçekten sizlerle çalışmaktan çok memnunum. Teşekkür ederim.

Atılan kanallarım kesinleşmiş 100 dolar olsun Allah bereket versin.. :)

Bizde kazancımızı öğrendik :) Arkadaş gerçekten çok ilgili ve dürüst .

Atılan kanallar kesinleşmiş miktar az ama verilen sözlerin yerine getirilmesine paha biçilemez.

Teşekkürler.

Atılan kanallar kesinleşmiş miktar az ama verilen sözlerin yerine getirilmesine paha biçilemez.

Teşekkürler.

sağol abi teşekkür ederim :) sözler tutulmak için var :) bu arada ben çok ön plandayım ama kardeşimde ( [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] )çok uğraşıyor; tek değilim yani.

Hüseyin ve Hasan hocam emeğiniz için ikinize de tekrar teşekkür ediyorum. İlk günden beri çok uğraştınız ve çabaladınız. Gece gündüz demeden desteğinizle, samimiyetinizle güven oluşturdunuz. Forumda artık ikinizde ayrı yeri var. Ayrıca sözünü tutan Hintli partner sahibi arkadaşa da böyle zor zamanda bize olanak sağladığı için onlara da teşekkür ediyorum. 2016 güzel başladı umarım devamı da gelecektir. Hepinize bol kazançlar.

Hüseyin ve Hasan hocam emeğiniz için ikinize de tekrar teşekkür ediyorum. İlk günden beri çok uğraştınız ve çabaladınız. Gece gündüz demeden desteğinizle, samimiyetinizle güven oluşturdunuz. Forumda artık ikinizde ayrı yeri var. Ayrıca sözünü tutan Hintli partner sahibi arkadaşa da böyle zor zamanda bize olanak sağladığı için onlara da teşekkür ediyorum. 2016 güzel başladı umarım devamı da gelecektir. Hepinize bol kazançlar.

inşallah bir sıkıntı olmadan devam etmeyi düşünüyorum farklı networklerle görüşme planım var ama ailevi sağlık soeunları ve sınavlar olunca biraz sıkıstık tatilde bakacağım inşallah :)

Hasan ve Hüseyin. keşke daha önce çalışsaymışız sizinle. Neyse, geç olsun güç olmasın. Forumda en güvenilen 3-5 kişiden birisi oldunuz her ikiniz de. Ayrıca Hintli arkadaşımıza da teşekkürler, o da dürüst adam imiş. Üç dürüst bir araya gelip ytparanın gönüllerini fethettiniz. :D Tebrik ediyorum, ne diyeyim.

Hasan ve Hüseyin. keşke daha önce çalışsaymışız sizinle. Neyse, geç olsun güç olmasın. Forumda en güvenilen 3-5 kişiden birisi oldunuz her ikiniz de. Ayrıca Hintli arkadaşımıza da teşekkürler, o da dürüst adam imiş. Üç dürüst bir araya gelip ytparanın gönüllerini fethettiniz. :D Tebrik ediyorum, ne diyeyim.

Allah razı olsun, sizin gibi insanların desteği olduktan sonra bizim de güvenilir olmamız çok birşey değil :) hep diyorum normal yapılması gereken bu zaten; ekstra birşey yapmıyoruz. O nedenle estra birşey yapıyor gibi lanse edilmesi pek hpşuma gitmiyor aslında. Çünkü öyle söylenince insanların gittiği kötü yön belli oluyor.

Atılan kanal kesinleşmiş helal multicolor ekibi herkes sizin gibi olabilse keşke teşekkürler

çok teşekkür ediyorum hocam. İşiniz her daim rast gitsin.

hocam özverin için gerçekten çok teşekkürler. bazı kişiler mesajımıza bile cevap yazmıyorlar. teşekkürler.

Hocam benim Kazancı pm olarak bildirebilir misin dışardayım şimdi

Allah razı olsun, sizin gibi insanların desteği olduktan sonra bizim de güvenilir olmamız çok birşey değil :) hep diyorum normal yapılması gereken bu zaten; ekstra birşey yapmıyoruz. O nedenle estra birşey yapıyor gibi lanse edilmesi pek hpşuma gitmiyor aslında. Çünkü öyle söylenince insanların gittiği kötü yön belli oluyor.

hocam benimde kazancımı pm atar mısın skypeden de sormuştum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri