MultiColor Ocak Kesinleşmeleri/Mart Ödemeleri

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
İlk odemem gelmis tesekkurler:)

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlgi ve alakanız için çok teşekkürler kardeşim. Uzun zaman sonra, sayenizde üç beş bir şeyler aldık. iyi ki varsınız :)

Saygılarımla.

WM ya da Paypal ödemeleri başlamadı henüz değil mi?

WM ya da Paypal ödemeleri başlamadı henüz değil mi?

WMZ ler banka ödemeleri tamamlanınca başlar hocam her zaman bizde. Karışmaması için kademeli gidiyoruz.

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

İlgi ve alakanız için çok teşekkürler kardeşim. Uzun zaman sonra, sayenizde üç beş bir şeyler aldık. iyi ki varsınız :)

Saygılarımla.

Sağolun hocam, saygı bizden :) siz de iyiki varsınız.

Ödeme hesaba geçmiş. Teşekkürler. Akmasa da damlıyor youtube.

Hocam söz vermiştiniz hani bugün ödeme yapacaktınız size skypeden de yazdım hiç cevap bile vermiyorsunuz...

Hocam normalde alirsiniz ama yine de kesinlesmelerde belli olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 14:12 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------

Hocam simdi gordum kusura bakmayin gozumden kacmis; normalde odeme cikti dediler ptesi sali gecer ama oldu ki gecmezse, hesapta sizin odemenize yeterli miktarda para olursa erken yapmaya calisirim sizinkini madem odemeniz varsa.
Saygilarimla.

Hocam söz vermiştiniz hani bugün ödeme yapacaktınız size skypeden de yazdım hiç cevap bile vermiyorsunuz...

hocam bu kadar adamınkini ödediler ve diyorlar ki kalanı yarın ödenecek eft limitimiz doldu günlük belirli sayıda eft işlemi yapılabiliyor. Öyle bir yazdınız ki adam kimseye ödeme yapmadı tüm paralara çöktü cevap vermiyor gibi konuya baksanız kaç kişinin ödemesi yapılmış görürsünüz ve adam diyor ki yarın devam edeceğiz.

Hocam skype bakamadigimizi belirttim zaten. Konuyu takipte kalin diye beilrttim. Odemeler yapiliyor 2 kisiyiz yalnizca gizliliginizi korumak icin eleman bile almiyoruz. Akbank hesabiniz varsa bilgilerinizi pm den iletirseniz bugun yapalim odemenizi eft limitimiz doldu bugun. Banka bilgilerinizi iletin bir sekilde halledelim. Sozler tutulmak icindir merak etmeyin kimseyi magdur etmedik etmeyiz elimizden geldigince.

param sorunsuz yattı ingbanktan alacagım kaldı onuda yarına bekliyorum zaten sıkıntı yok hıcbır sekılde çok teşekkürler hocam :)

hocam bu kadar adamınkini ödediler ve diyorlar ki kalanı yarın ödenecek eft limitimiz doldu günlük belirli sayıda eft işlemi yapılabiliyor. Öyle bir yazdınız ki adam kimseye ödeme yapmadı tüm paralara çöktü cevap vermiyor gibi konuya baksanız kaç kişinin ödemesi yapılmış görürsünüz ve adam diyor ki yarın devam edeceğiz.

Hata bizde oncelikle onun altini cizeyim. Erbain in konuda bir hatasi yoktur. Ne dese haklidir. Halledilecek. [MENTION=13695]erbain[/MENTION] telefon numaranizi iletin hocam bana.

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

Hata bizde oncelikle onun altini cizeyim. Erbain in konuda bir hatasi yoktur. Ne dese haklidir. Halledilecek. [MENTION=13695]erbain[/MENTION] telefon numaranizi iletin hocam bana.

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] bankamatige giderek odemenizi ilettim kisisel hesabimdan; kontrol ederseniz sevinirim. İs bankasi hesabiniza. Herseyin her zaman saygi cercevesinde bir cozumu vardir, anlayis ve nazik uslubunuz icin tesekkur ederim.

Tesekkurler.
Huseyin.

Son düzenleme:
özelden bir soru sordum cevaplayabilir misiniz.

Yeni mi sordunuz hocam bildirim gelmedi tapatalk dan? 10 dk sonra sinava giriyorum eger cevaplayabilirsem cevaplarim hocam.

Edit: cevaplandi; gozumden kacmis hocam, kusura bakmayin.

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] bankamatige giderek odemenizi ilettim kisisel hesabimdan; kontrol ederseniz sevinirim. İs bankasi hesabiniza. Herseyin her zaman saygi cercevesinde bir cozumu vardir, anlayis ve nazik uslubunuz icin tesekkur ederim.

Tesekkurler.
Huseyin.

Ben teşekkür ederim

Hocam Kanal linklerini ve banka bilgisini form ile gönderdim
Bilginize

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri