[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkür ederim, ödeme gerçekleştirildi.Kendisi son derece dürst bir arkadaşımız.Bu forumun en sağlam iş yapan kişisi gözümde.
Mobil olarak gönderildi.
Mobil olarak gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] teşekkür ederim, ödeme gerçekleştirildi.Kendisi son derece dürst bir arkadaşımız.Bu forumun en sağlam iş yapan kişisi gözümde.
Mobil olarak gönderildi.
Mart odemesinde son durum nedir acaba ?
selamlar şimdi baktım da kanallarımdan bir tanesi Ozone Prime a bağlanmak için bekliyormuş acaba bu partner sizinki mi?
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam bugun bir gelişme olmuş herhalde. Benim kapanan kanalın şubat ödemesi maalesef gelmedi.
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam bugun bir gelişme olmuş herhalde. Benim kapanan kanalın şubat ödemesi maalesef gelmedi.
Şubatta açık martta kapanan kanalın kazancı ödenmemişti hala bir haber yok mu bu kanaldan mart ödemeleri geldi...
ödendi. Pazartesi geçer abi eft yapıldı.
Mart ödemeleri konusunda bi gelişme yok mu?
3-4 gün yazılmış ama Haziran'a giriyoruz artık.
Hiç mi bi bilgi yok?
Mart ödemeleri konusunda bi gelişme yok mu?
3-4 gün yazılmış ama Haziran'a giriyoruz artık.
Hiç mi bi bilgi yok?
Kanalların kapanmasını bekliyorlar galiba, yüzde 35 vermek için. 1 aydır ha bire erteleniyor nedense.
Hocam bu hafta yapilacak forumda farki bir konuda belirtmisim yanlislikla sairim buraya yazacagima.
Kanallar kapansa da subat odemesiyle birlikte kesinlesmeleri yapildi. Rapor duzenlendi. Bu ne demek; o rapordan sonra kapansa bile mart odemesini etkilemez demek. Biz de en az sizin kadar dusunuyoruz sizi hocam merak etmeyin.
Saygilarimla.
Huseyin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam benim nisanda kapanan kanalın şubat ödemesini %35 aldım arkadaşın dediği doğru olmuyormu erteleme olmasaydı ödeme tam gelecekti şubatta
bilgi verildi.hocam ödeme yöntemlerimiz paypal ne yapıcaz ?
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION]
Selam hocam, mart ödemelerinde son durum nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.