Multicolor şubat mart kesinleşmeleri - mayıs ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Multicolornetwork hocam.

Odemeler bitti satilir evet [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hocam.

---------- Spam Engelliyici 19:30 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Ödeme gerçekleşmiştir; yarın sabah 9 gibi hesabınızda inşallah.

Hayirli olsun

Mart ödemeleri hakkında bi bilgi var mı, ne zaman yapılacak ödemeler?

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam benim kapalı kanalın şubat ödemesi hala gelmedi. partnerden dönüş bekliyoruz dediniz ama kaç gündür dönüş de olmadı. Aynı kanaldan daha önce ödeme aldım ama kanal kapandıktan sonra ödeme gelmedi.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam benim kapalı kanalın şubat ödemesi hala gelmedi. partnerden dönüş bekliyoruz dediniz ama kaç gündür dönüş de olmadı. Aynı kanaldan daha önce ödeme aldım ama kanal kapandıktan sonra ödeme gelmedi.

Bu aksam gelecek insallah donus hocam, bastiriyoruz da anca donus oluyor. Skype dan partnerin skype ina ben biltek yazarsaniz sevinirim hocam. Haber gelir gelmez donelim.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] Benim ödenmeyen kanal hakkında bir cevap vermediler mi?

Hocam benim bi kanal hiç ödenmedi. diğerinide baya bi eksik ödediniz.. Dün halledecektiniz. ama ses yok?

Hocam benim bi kanal hiç ödenmedi. diğerinide baya bi eksik ödediniz.. Dün halledecektiniz. ama ses yok?

abi karşıdan ses gelmeden ben size ne diyeyim, yine mail attım cevap bekliyorum. Önceden de belirttiğim gibi çözüm karşıdan gelecek o nedenle oradan haber beklemek durumundayız. Ayrıca skype dan yazdım dönüşünüzü bekliyorum.

Son düzenleme:
Mart ödemesi için yine form dolduracakmıyız üstad.?

Alamicaz sanırım bu gün jeito ile görüştüm ana partnere denetmen gitmiş.Hayırlısı bakalım, ufakta olsa belki alabiliriz.

Mobil olarak gönderildi.

Mart ödemesi için yine form dolduracakmıyız üstad.?

Gerek olmazsa doldurtmayiz abi, duruma gore bi baklim. Eksik cikan kanallari filan minimize etmeye calisiyoruz.

Alamicaz sanırım bu gün jeito ile görüştüm ana partnere denetmen gitmiş.Hayırlısı bakalım, ufakta olsa belki alabiliriz.

Mobil olarak gönderildi.

Alacaksiniz abi ben odemenin 99.9 olacagina inaniyorum 7. Odeme olacak bu 9 aydir calisiyoruz az cok tanidik adami biz de :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri