Multicolor şubat mart kesinleşmeleri - mayıs ödemeleri

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
@nei to kardeşim skype dan da yazdım ama cevap vermediniz.dun gelmedi ödeme bugün zaten eft yok.partner ile görüşecektin.dönüş bekliyorum

@nei to kardeşim skype dan da yazdım ama cevap vermediniz.dun gelmedi ödeme bugün zaten eft yok.partner ile görüşecektin.dönüş bekliyorum

Listeler iletildi abi incelemeleri icin, onlardan donus bekliyoruz bizim olan kismini hallettik isin. Trafikte oldugum icin skype a bakamiyorum suanda o yuzden cevap alamamissindir abi

Ödemeler bitti mi ? benimde ufak bir ödemem vardı.Kontrol edebilir misiniz ?

Not: uzun zamandır forumda yoktum.Ne oldu ne bitti bilmiyorum.Anlayışınız için teşekkürler.

Mobil olarak gönderildi.

sanırım partner ile görüşme halindesiniz kardeşler.Ben, @biltek6006 ve [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] kapanan kanal ödemesi alamamıştık.Dönüşünüzü bekliyoruz.

Son düzenleme:
Ödemeler bitti mi ? benimde ufak bir ödemem vardı.Kontrol edebilir misiniz ?

Not: uzun zamandır forumda yoktum.Ne oldu ne bitti bilmiyorum.Anlayışınız için teşekkürler.

Mobil olarak gönderildi.
evet attığınız yazıyı okudum, ilgileniliyor hocam.
Webmoney ödemesi dediğiniz gibi olacak mı bugün?
hocam evet yetiştirilecek diye umuyorum.
sanırım partner ile görüşme halindesiniz kardeşler.Ben, @biltek6006 ve [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] kapanan kanal ödemesi alamamıştık.Dönüşünüzü bekliyoruz.

Bende bekliyorum, ekleyebilirsiniz.

evet abi, partner bugun sabah dönüş sağladı, ilgileniyoruz bakıyoruz karısıklıklara dedi.

Anlayışınız için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 09:47 ---------- Önceki Mesaj 09:18 ----------

WM ödemesi bekleyen 3 kişi görünüyor bizde. Ozghur, kiltuy ve jon snow dışında wm bekleyen var mı arkadaşlar?

Mart nisan ödemeleri ne zaman olcak baya karıstı durum bu aldıgımız subat ödemesi mi

Mart nisan ödemeleri ne zaman olcak baya karıstı durum bu aldıgımız subat ödemesi mi

doğrudur şubat ödemesi abi, karışıklığın sebebi ana partner malesef. Biz süreci olabildiğince hızlandırıyoruz ama haklısınız çok özür dileriz hocam tekrar.

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

eksik kanal ödemelerinin de büyük bir çoğunluğu gönderildi. Ödemesi hala yatmayan varsa skype dan yazmalarını rica ediyorum. Araya kaynayan bir ödeme olmasın arkadaşlar.

Teşekkürler.
Hüseyin.

Mart ödemesi tahminim 23-27 Mayıs arası olacaktır .. Peki Nisan ne zaman ödenecek onla ilgili bi mesajınızı göremedim o yüzden sordum , iyi günler..

Mart ödemesi tahminim 23-27 Mayıs arası olacaktır .. Peki Nisan ne zaman ödenecek onla ilgili bi mesajınızı göremedim o yüzden sordum , iyi günler..

nisan aynı seyride devam edecek inşallah. Daha ona erken o yüzden bir ibare belirtmedik. Partnerden gelen ek bir bilgilendirme olmadı henüz o nedenle aynı tarihlerde ödenir diye bekliyoruz.

---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

Bu arada skype dan yazın dediklerim benim skype ıma değil partnerin skype ına yazsınlar. Kendi kişisel skype ıma girmiyorum ödemeler nedeniyle.

[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardesim banka ödemesini yaptı.Teşekkürler bu ayı da sıkıntısız atlattık.

Allah sikinti vermesin, gule gule harca hocam. Allaha emanet olun. Eksik gedik olanlar parner skype ina yazabilirler musait bir anda bakalim arkadaslar. Yogunluktan hemen donemeyebiliriz, affiniza siginiyoruz bu konuda.

Saygilarimla,

Hüseyin.

doğrudur şubat ödemesi abi, karışıklığın sebebi ana partner malesef. Biz süreci olabildiğince hızlandırıyoruz ama haklısınız çok özür dileriz hocam tekrar.

---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------

eksik kanal ödemelerinin de büyük bir çoğunluğu gönderildi. Ödemesi hala yatmayan varsa skype dan yazmalarını rica ediyorum. Araya kaynayan bir ödeme olmasın arkadaşlar.

Teşekkürler.
Hüseyin.

Skype ekledim, ama kabul etmedin sanırım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri