- Web sitesi
- www.multicolornetwork.com
bana hala banka ödemesi gelmedi
Skype dan yazabilir misin hocam? Bugun eft gitmiyor resmi tatil oldugu icin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana hala banka ödemesi gelmedi
@nei to kardeşim skype dan da yazdım ama cevap vermediniz.dun gelmedi ödeme bugün zaten eft yok.partner ile görüşecektin.dönüş bekliyorum
Listeler iletildi abi incelemeleri icin, onlardan donus bekliyoruz bizim olan kismini hallettik isin. Trafikte oldugum icin skype a bakamiyorum suanda o yuzden cevap alamamissindir abi
mart ödemelerı ne zaman huseyın abeeeee
sanırım partner ile görüşme halindesiniz kardeşler.Ben ve 1 kişi ( [MENTION=13278]biltek6006[/MENTION] ) daha kapanan kanal ödemesi alamıştık.Dönüşünüzü bekliyoruz.
evet attığınız yazıyı okudum, ilgileniliyor hocam.Ödemeler bitti mi ? benimde ufak bir ödemem vardı.Kontrol edebilir misiniz ?
Not: uzun zamandır forumda yoktum.Ne oldu ne bitti bilmiyorum.Anlayışınız için teşekkürler.
Mobil olarak gönderildi.
hocam evet yetiştirilecek diye umuyorum.Webmoney ödemesi dediğiniz gibi olacak mı bugün?
sanırım partner ile görüşme halindesiniz kardeşler.Ben, @biltek6006 ve [MENTION=19274]ertunc23[/MENTION] kapanan kanal ödemesi alamamıştık.Dönüşünüzü bekliyoruz.
Bende bekliyorum, ekleyebilirsiniz.
Bende bekliyorum kapanan kanalımın ödemesini.
Mart nisan ödemeleri ne zaman olcak baya karıstı durum bu aldıgımız subat ödemesi mi
Mart ödemesi tahminim 23-27 Mayıs arası olacaktır .. Peki Nisan ne zaman ödenecek onla ilgili bi mesajınızı göremedim o yüzden sordum , iyi günler..
[MENTION=18764]Jeito[/MENTION] kardesim banka ödemesini yaptı.Teşekkürler bu ayı da sıkıntısız atlattık.
doğrudur şubat ödemesi abi, karışıklığın sebebi ana partner malesef. Biz süreci olabildiğince hızlandırıyoruz ama haklısınız çok özür dileriz hocam tekrar.
---------- Spam Engelliyici 11:44 ---------- Önceki Mesaj 11:14 ----------
eksik kanal ödemelerinin de büyük bir çoğunluğu gönderildi. Ödemesi hala yatmayan varsa skype dan yazmalarını rica ediyorum. Araya kaynayan bir ödeme olmasın arkadaşlar.
Teşekkürler.
Hüseyin.
Skype ekledim, ama kabul etmedin sanırım hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.