MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Nisan ve Mayıs ayı ödemeleri yapılmayacak onlar payoonere ayarlanmış durumda Haziran ödemeniz 15 inde paypalla yapılacak paypal eklemeniz durumunda.Teldeki ID yi silmeyin bi önemi yok ama silmeyin

Anladım hocam benim nisandan başka beklediğim ödeme yok zaten, en iyisi dokunmamak ozaman. Arapsaçına döndü valla :/

Yani ben amerikan hesabı actım bankayı ekledim fakat sosyal güvenlik numarası işine girmek istemediğim için baska onaylı bir yabancı hesaba tüm birikimimi aktarabilirim öyle değil mi?

aynen siz paranızı alırsınız sonra misal bir arkadaş bulursunuz ona aktarırsınız paypaldan veyahut komisyoncu bulursunuz veya başka bir yöntem ben paypaldan BTC almayı deneyeceğim 15 inden sonra olursa forumda paylaşırım

http://www.ytpara.com/yerli-network...digital-odemeleri-15-temmuza-erteledi-24.html

Hub umuz dışında olan bütün forum üyeleri lütfen yukardaki linkten devam etsin...
benim de kafam karışıyor kime ne diyeceğim.dışarda olup da ödemeler hakkında bilgi gelişmeleri almak isteyen de ya pm den yada skype dan iletişim kursunlar...

Yabancı paypalı olanlar bize bildirsin gerekli değişiklikleri yapalım...
paypal dan çekebileceklerine emin olsunlar..

bazı açık kanallarda ne payoneer kodu girilmiş ne de yurt dışı paypal girilmiş durumda.
bu şekilde sorunu bulunanlar lütfen skype dan ulaşsın...

Ödemeler ne durumda hocam son durum ne ?

forumda çeşitli yerlerde yazdığı gibi hafta içi ödenecek deniyor.
şimdiye kadar şu tarihte ödenecek dendiğinde ödenmediğini çokça gördük.
kişisel fikrim;şimdiye kadar ödenecek ama uğraştırıyor,ödenecek ama banka olayları uzadı gibi hep bir amaları oluyordu.bu sefer sadece ödenecek yazdılar.önceki ödeme tarihleri hakkında bence ödenmeyebilir dediğim olmuştu ama bu sefer ümitliyim.

olası bir ödeme durumunda ödeme yöntemi güncellenmemiş kanallar ödeme alamayacaklardır.

panelden baktığımda;
eski paypal adresi tanımlı olup da payoneer kodu yazılmamış olanlar var...
ödemelerin yapılacağını varsayarsak,sonrasında ödeme almanız zorlaşabilir.
o yüzden mesuliyet kabul etmeden ödeme yöntemlerini güncellemeyenlerin işlem yapmasını rica ediyorum.

olası bir ödeme durumunda ödeme yöntemi güncellenmemiş kanallar ödeme alamayacaklardır.

panelden baktığımda;
eski paypal adresi tanımlı olup da payoneer kodu yazılmamış olanlar var...
ödemelerin yapılacağını varsayarsak,sonrasında ödeme almanız zorlaşabilir.
o yüzden mesuliyet kabul etmeden ödeme yöntemlerini güncellemeyenlerin işlem yapmasını rica ediyorum.

Gelen mailde ki Token linki ile ödeme yöntemini değiştirmek yeterli mi? Yoksa extra birşey yapmak lazım mı?

Gelen mailde ki Token linki ile ödeme yöntemini değiştirmek yeterli mi? Yoksa extra birşey yapmak lazım mı?

gelen mail de 3 adım anlatım var
1.stem panelini açın ve kanala giriş yapın
2.payoneer kodunu stem panelinde telefon numarası kısmına yazın
3.tokenli linkten payoneer hesabınızı ilişkilendirin.

sizin sorunuzun cevabı ;mail de gelen kişiye özel kodu telefon numarası kısmına yazmanız gerekiyor

Bana mailde özel bir kod gelmemiş yalnız sadece link gelmiş yani kod bulamadım mailde :)
Ben mi göremiyorum diye baya bir kontrol ettim ama yok gibi.

Dün gelen mailde öyle bir kod var mıydı acaba ?

Gelen mail de bu şekilde bendeki:
http://prntscr.com/c5p30a

Son düzenleme:
Bana mailde özel bir kod gelmemiş yalnız sadece link gelmiş yani kod bulamadım mailde :)
Ben mi göremiyorum diye baya bir kontrol ettim ama yok gibi.

Dün gelen mailde öyle bir kod var mıydı acaba ?

Gelen mail de bu şekilde bendeki:
Screenshot by Lightshot

token linkini tıklayın payoonerle ilişkilendirin , payooner bank funds da yazanı telefon yerine yazın StemDigital55555 mesela.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri