MultiDigitalNetwork Nisan & Mayıs Ödemeleri

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Hala ses seda yok mu arkadaşlar

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mecburen bekliyoruz.sağdan soldan bu işlemlerin neden uzadığını da soruşturuyorum.payoneer sisteme eklenir ve ödeme yapılırsa bunlar o saatten sonra kaçmaz.3 ayda kaçmayan o saatten sonra da kaçmaz herhalde.payoneer deki işlemlerle ilgili öğlen bilgi almıştık ne aşamada olduğuna dair.

ayrıca webmoney e de sordum ,bizim işlemler neden her yerde gecikiyor diye..ülke kanunları digital bankacılık konusunda çok zorlayıcı olduğundan farklı sistemde çalışmamız gerekiyor diye açıklama yaptılar.

Ben bir hafta daha beklerim.(bekleyecek durumum da kalmadı da elimiz mahkum)sonrasında ya x3 para sahibi oluruz yada-sını düşünmek istemiyorum...

: payoneer is the problem
: but it will come soon between now and next week

Mecburen bekliyoruz.sağdan soldan bu işlemlerin neden uzadığını da soruşturuyorum.payoneer sisteme eklenir ve ödeme yapılırsa bunlar o saatten sonra kaçmaz.3 ayda kaçmayan o saatten sonra da kaçmaz herhalde.payoneer deki işlemlerle ilgili öğlen bilgi almıştık ne aşamada olduğuna dair.

ayrıca webmoney e de sordum ,bizim işlemler neden her yerde gecikiyor diye..ülke kanunları digital bankacılık konusunda çok zorlayıcı olduğundan farklı sistemde çalışmamız gerekiyor diye açıklama yaptılar.

Ben bir hafta daha beklerim.(bekleyecek durumum da kalmadı da elimiz mahkum)sonrasında ya x3 para sahibi oluruz yada-sını düşünmek istemiyorum...

: payoneer is the problem
: but it will come soon between now and next week

darall bey eğer olurda bu işin sonunda sorun çıkarsa, partner kanallarımızı bize verirmi, yani partnerlikten atabilirmi kanalları

Pazartesiyi bekleyip göreceğiz. Bu sefer kesin yazdı inşallah artık ödememiz yapılır.

David Taylor CEO at Stem Digital LLC: payments coming Monday for sure
David Taylor CEO at Stem Digital LLC: everything is being finalized
abc: How will you pay? Payoneer, Wire transfer?
David Taylor CEO at Stem Digital LLC: payoneer

onun ödeyeceği paranın ben taaaa kanalım 5 aydır onlarda bağlı 1 ödeme alamadım şuan kanal kapandı 1 hafta oluyor eee onların gerizekalılığını ben mi ödeyecem? Benim 2 aylık para ne olacak sonuçta benim suçum yok. adamın cevabı basit kapananı ödemiyoruz onun bunun evladı öyle de niye geçiktiriyosun

onun ödeyeceği paranın ben taaaa kanalım 5 aydır onlarda bağlı 1 ödeme alamadım şuan kanal kapandı 1 hafta oluyor eee onların gerizekalılığını ben mi ödeyecem? Benim 2 aylık para ne olacak sonuçta benim suçum yok. adamın cevabı basit kapananı ödemiyoruz onun bunun evladı öyle de niye geçiktiriyosun

Yeni kapanmışsa geçmiş beklemede olan ödemeleri yapacağını düşünüyorum. (tabi ödemeler normale dönerse.)

5 aydir bagli olub bir hafta once kapandiysa normalde diger aylari odemeleri gerek ama daha normal kapanmayan kanallari bile odemedikleri icin sizin kanali oderlermi orasi muamma

çıkmaz ayın son pazartesi günü ödemeler başlıcakmış huur david öyle demiş amerikadaki dayımın oğlu söyledi

Sabah saatleriyse hocam demek ki pazartesi günü için ödememe durumları yok şu an için. Evet daha sabah saat 7 gibi orada.

Payoner hesaba para ödemesinin gelmesi saat dilimi içermez sanırım. Tr saati akşam 8 de de ödeseler hesaplara yansır en azından?

Odemeler gelse bile benim mayis odememi yapmayacaklar sanırım. Acik kanal ama dashboardda mayis odenesi hala görünmüyor. Maillere cevap yazmayi da kestiler.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Hocam, hepimiz sikinti icindeyiz. Ama sizden bir cevap alamamak sahsen beni daha da bir sikintiya sokuyor. Atinin olusturdugu skype gurubunda paypal alternatifi konusuldu.

Ben kendisine bu soylemleri tum Sitem icinmi diyorsun? Yoksa kendi hubundakiler icinmi. Oda, ben kendi musterilerimle ilgiliyim dedi.

Bu durumda daha kendisine pek bir sey soramazdim da. Sizin odemeler ile ilgili girisimleriniz nedir? Konu tamamen belirsizlik icermeye basladi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri